A VW service employee checks the wheels and tyres of a VW car

Du kører komfortabelt med de passende fælge og komplethjul til din Volkswagen.

Bilens dæk er dens eneste kontakt med vejen. Her finder du informationer om alle produkter og tjenester, der vedrører dine fælge og dæk.

A woman on a skateboard drives past a red VW up! Join with summer tyres

Sommerfælge og sommerdæk

Er kølige over for varme. Så snart temperaturen overstiger 7 °C, er sommerdæk en klar vinder. De øger bilens sikkerhed og ser tilmed også godt ud.

A turquoise VW T-Roc with all-season wheels on a parking place with view on the sea

Helårs- og specialdæk

Uanset, om det drejer sig om helårsdæk, slicks på racerbanen, pigdæk på isbelagte veje eller offroad-dæk til dit eventyr i terrænet, finder du yderligere informationer om special- og helårsdæk her.

A man and a woman stand by their red VW T-Roc with vw winter tyres in winter

Vinterfælge og vinterdæk

Så der er sikkerhed for en god start under den kolde årstid: Bilens vinterdæk leder vand væk, så den ikke skrider ud på vejbanen. På sne bider de sig fast i underlaget og forbliver fleksible – selv når der har været is på vejen i lang tid.

A VW service employee changes the brake on a Volkswagen – numerous services for you and your mobility

Komplethjul til din bil.

Dine dæk er afgørende for bremselængden, og så understøtter de din Volkswagen – i vådt føre eller i skarpe sving. Derfor tilbyder vi dig produkter af fremragende kvalitet og serviceydelser, der gør din køreoplevelse mere sikker.

Kan klare næsten alle slags søm.

AirStop®

Har du kørt over en kantsten, et søm eller glasskår? Med det selforseglende AirStop® -dæk behøver du ikke bekymre dig om det længere – takket være Seal-teknologien. Dæktætningsmidlet indvendigt i dækket indkapsler fremmedlegemer og lukker hullet uden tryktab. Dette sikrer, at du kan køre hen til nærmeste Volkswagen partner med samme hastighed uden tidstab. Færre punkteringer, mere mobilitet.

Illustration of the inside of an AirStop® tyre with sealing technology, that protects the tyre from pressure loss in case of damage

Dine fordele

 • Mere kørekomfort:
  Intet tryktab i tilfælde af et hul: Køreegenskaberne forbliver stabile.
 • Til flere skader:
  Fuld beskyttelse selv ved flere huller.
 • Samme kørekomfort:
  I forhold til standarddæk.
 • Sparer plads og brændstof:
  Fordi det ikke er nødvendigt med et reservehjul.

Vores AirStop®-program

AirStop®-dæk er fyldt med en viskøs masse, som tætner huller op til 5 mm, hvorved et dæktrykstab undgås. Bilens køreegenskaber forbliver stabile, og du kan køre hen til nærmeste Volkswagen partner uden fejl. Se de nærmere detaljer i videoen.

--:--
A VW service employee measures the tyre tread depth – tyre knowledge

Dækviden

Ved du, hvordan man måler dæktryk og profildybde, aflæser EU-dækmærkaten, eller hvornår det er tid at udskifte bilens dæk? Få mere at vide bilens dæk her.

A VW car with a sporty VW rim – rim knowledge

Viden om fælge

Fælge giver dig mulighed for at opgradere din bil optisk efter dine egne ønsker. Uanset, om det drejer sig om fælge monteret fra fabrikken eller eftermonterede fælge – emnet fælg-/dækkombination giver anledning til mange spørgsmål. Find svarene og mange andre oplysninger om stål- og aluminiumsfælge her.