Gul ID. Buzz

ID. Buzz
Attraktiv privatleasing

 • Pris fra489.995 kr.
 • Elektrisk rækkevidde409 - 417 km
 • Hestekræfter204 hk
 • Bagagerumsvolumen1.121 - 2.205 l.

Tidlig julegave fra Volkswagen: Nye priser på ID. Buzz privatleasing

 

(UDSOLGT) ID. Buzz Life 75 Years Edition inkl. 2-farvet lakering og 20" Solna letmetalfælge*

Mdl. ydelse fra: 4.319 kr.
Førstegangsydelse fra: 15.000 kr.
Løbetid: 36 mdr./15.000 km pr. år.
Metallak og anhængertræk er inkluderet i prisen. 

Tilbud gælder kun ved indregistrering inden d. 31/12-2023.

Find din kommende ID. Buzz til privatleasing herÅbner et eksternt link

*Forbrug: 20,9 kWh/100km, 417 km Elektrisk rækkevidde. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning 0-100%: 7 t 30 min v. max ladeeffekt (11 kW); Hurtig-/lynopladning, 10-80%: 30 min v. max ladeeffekt på (170 kW). *Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. Samlet pris i leasingperioden (36 mdr./45.000 km) fra: 171.084 kr. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr./15.000 km) fra: 67.428 kr. Den viste pris er ekskl. evt vinterdæk, forsikring, strøm, CO2-ejerafgift og overkørte kilometer, men inkl. Service- og Reparationsabonnement. Positiv kreditgodkendelse, køb af kaskoforsikring og betaling via Nets forudsættes. Etableringsomkostninger 0 kr. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Privatleasing via Volkswagen Semler Finans Danmark A/S.

 

ID. Buzz Style 75 Years Edition*

Mdl. ydelse fra: 4.699 kr.
Førstegangsydelse fra: 15.000 kr.
Løbetid: 36 mdr./15.000 km. pr. år.
Metallak og anhængertræk er inkluderet i prisen. 

Tilbud gælder kun ved indregistrering inden d. 31/12-2023.

Find din kommende ID. Buzz til privatleasing herÅbner et eksternt link

*Forbrug: 21,3 kWh/100km, 409 km Elektrisk rækkevidde. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning 0-100%: 7 t 30 min v. max ladeeffekt (11 kW); Hurtig-/lynopladning, 10-80%: 30 min v. max ladeeffekt på (170 kW). *Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. Samlet pris i leasingperioden (36 mdr./45.000 km) fra: 184.764 kr. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr./15.000 km) fra: 71.988 kr. Den viste pris er ekskl. evt vinterdæk, forsikring, strøm, CO2-ejerafgift og overkørte kilometer, men inkl. Service- og Reparationsabonnement. Positiv kreditgodkendelse, køb af kaskoforsikring og betaling via Nets forudsættes. Etableringsomkostninger 0 kr. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Privatleasing via Volkswagen Semler Finans Danmark A/S.

ID. Buzz Life og ID. Buzz Style

ID. Buzz kan fås i både en Life og Style udgave. ID. Buzz Life beskrives bedst som den praktiske, og ikke mindst flotte bil. Denne model har blandt andet udstyr såsom navigation, LED lygter, Adaptiv fartpilot, bakkamera og meget mere.

Er du derimod typen der ønsker massere af udstyr, er ID. Buzz style det rette valg for netop dig. Adaptiv fartpilot er opgraderet til Travel Assist og LED lygterne er opgraderet til IQ. Matrix LED lygter. Sidedøre og bagklap er elektrisk betjente, de forreste sæder har massagefunktion, bakkameraet er opraderet til Area View, og meget, meget mere. 

Begge modeller er på lager til hurtig levering i alle tænkelige farver. 

 • ID. Buzz Life

  Fremhævet udstyr:
  (Standardfarve: Mono silver)

  • 19" letmetalfælge Tilburg
  • Navigation Discover Pro med 10" touchskærm inkl. Wireless App-Connect
  • LED for- og baglygter
  • Skydedøre i højre og venstre side
  • Climatronic klimaanlæg med 2 zoner
  • Adaptiv fartpilot med Stop & Go funktion
  • Parkeringssensorer for- og bag samt bakkamera
  • Park Assist Plus
  • Multifunktionsrat i kunstlæder med varme
 • ID. Buzz Style

  Fremhævet udstyr:
  (Standardfarve: Mono silver)

  • 20" letmetalfælge Solna
  • Travel Assist inkl. Lane Assist og Emergency Assist
  • IQ. LIGHT - LED-Matrix forlygter
  • Elektrisk sædeindstilling til begge forsæder med memory- og massagefunktion, samt komfort indstigning
  • El-skydedøre i højre og venstre side
  • El-bagklap med "Easy Open"
  • Keyless Advanced (Nøglefri adgang og start)
  • Area View Inkl. P-sensoer for- og bag samt bakkamera
  • Navigation Discover Pro med 12" touchskærm inkl. Wireless App-Connect
  • Part Assist Plus med memory funktion
  • Armlæn til forsæderne i begge sider
  • Climatronic klimaanlæg med 2 zoner

ID. Buzz 75 Years Edition inkl. metallak og svingbart anhængertræk uden merpris.

ID. Buzz 75 Years Edition inkl. metallak og svingbart anhængertræk uden merpris.

I anledning af Volkswagens 75 års jubilæum, kan den 100% elektriske og ikoniske ID. Buzz fås med udstyr for op til en samlet værdi på kr. 25.000,- uden merpris. Vælg 2 farvet lak for kr. 22.200,- (vejl. normalpris kr. 35.000,-)

 

ID. Buzz Life 75 Years Edition fra kr. 489.995,-

ID. Buzz Style 75 Years Edition fra kr. 579.995,-

ID. Buzz fra (vejl. udsalg): kr 489.995. Forbrug: 20,9-21,3 kWh/100 km. Rækkevidde: 409-417 km. Forbrug kan påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalgt udstyr. Bilen er vist med ekstraudstyr. 

 

Elektrisk panoramatag: "Smart Glas"

Bringer mere lys ind i hverdagen: Det elektriske panoramatag "Smart Glass", der fås som ekstraudstyr i den nye ID. Buzz med lang akselafstand, sikrer masser af lys i kabinen og en god udsigt til himlen. Mellem de to lag af glas, er et lag af flydende krystaller integreret. Ved at stryge fingeren hen over en funktionsflade i loftet, eller ved hjælp af stemmestyring, kan det skifte fra at være gennemsigtigt til at blive mælkehvidt og tilbage igen. Den nye ID. Buzz kan skiftes til privattilstand med lys- og varmebeskyttelse ved hjælp af en skyder i tagkonsollen. Så har du præcis den grad af lys eller mørklægning som du ønsker. Derudover giver panoramataget også tre centimeter mere frihøjde i bilen. 

Drei Personen sitzen auf der Rückbank eines ID. Buzz Long Wheel Base.

Meget mere plads: Fra midt 2024 kan I være op til 7 personer i bilen med 3. sæderække

Længere, mere fleksibel, mere rummelig: Med den nye ID. Buzz med lang akselafstand får du al den plads du har brug for i hverdagen, og masser af fleksibilitet. Den 3. sæderække er udstyret med ISOFIX, og de to sæder på 3. række er justerbare i længderetningen, og kan tilmed afmonteret nemt og hurtigt. Den nye ID. Buzz med lang akselafstand har et ekstraordinært stort bagagerum, og med fem sæder i bilen har det en volumen på 1.340 liter. Foldes ryglænene på anden og tredje sæderække ned, øges bagagerumsvolumen til 2.469 liter, så der er plads til cykler, surfboards og lignende. Med alle syv siddepladser i brug har ID. Buzz stadig et bagagerumsvolumen på 306 liter. 

Der ID. Buzz Long Wheel Base wird an einem ID. Charger geladen.

Kom vidt omkring: Nyt batteri, længere rækkevidde.

Længere bil, med længere rækkevidde: Med det nye 86 kwH (nettokapacitet) batteri, har ID. Buzz med lang akselafstand en rækkevidde på op til 474 km. Udover det større batteri, har den nye ID. Buzz også en ny og effektiv elektrisk drivlinje, med en 286 HK stærk elmoter med et drejningsmoment på 550 Nm, der øger topfarten fra 145 km/t til 160 km/t (elektronisk begrænset). Dette gør at den store ID. Buzz accelererer fra 0 til 100 km/t på blot 7,9 sekunder. ID. Buzz med lang akselafstand kan oplades med op til 200 kW DC på lynladestationer, hvor den kan oplades fra 10% til 80% på blot 25 minutter.

Book en prøvetur i Årets Bil i Danmark 2023: ID. Buzz

ID. Buzz skal opleves, og det har du nu muligheden for. Vi har nemlig åbnet for booking af prøvetur i den 100 % elektriske ID. Buzz, så du kan få lov til at opleve, hvordan det er at sidde bag rattet i den ikoniske bil.

En prøvetur giver dig nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder dine krav og ønsker - og dermed de bedste forudsætninger for at vælge den rigtige bil for dig. Og så er prøveturen helt uforpligtende.

Vi glæder os til at se dig!

De første danske anmeldelser af ID. Buzz

Er du nysgerrig efter at læse de danske anmeldelser af ID. Buzz, så kan du læse med nedenfor, hvor danske journalister giver deres gennemgang af ID. Buzz

--:--

En ny æra inden for design

Rent optisk en hyldest til det første Rugbrød og samtidig helt sin egen: Det udtryksfulde design på ID. Buzz kombinerer moderne proportioner med innovativ teknik. I forlængelse af det ikoniske design af den første generation af Rugbrødet kan den som tilvalg fås i fire forskellige tofarvede lakeringer. En konfigurerbar ambientebelysning med op til 30 forskellige farver (ekstraudstyr) skaber en stemningsfyldt atmosfære i kabinen. I kabinen er der takket være det helt nytænkte koncept med de komfortabelt indstillelige sæder ikke bare mere plads og fleksibilitet, men læsningen af bagagerummet er nu også nemmere. For du kan nemlig åbne den elektriske bagklap (ekstraudstyr) med en fodbevægelse – uden at tage nøglen op af lommen. Det er takket være Easy-Open-funktionen (ekstraudstyr). Med smarte features, maksimale pladsforhold og det innovative lysdesign overbeviser den nye ID. Buzz over hele linjen.

En ID. Buzz holder foran et hus med åben sidedør.

Nytænkende mobilitet på alle måder

Vores ambitioner med den nye ID. Buzz er at tilbyde elektrisk mobilitet hele vejen igennem til fordel for en energieffektiv fremtid. Den nye ID. Buzz vil forandre den individuelle mobilitet og vise vejen ind i fremtiden. Takket være et ”animal free” interiør uden dyreskind og anvendelse af genbrugsmaterialer mange steder – fx til sædeindtræk, tæpper og loftbeklædning – skaber bilen harmoni uden at gå på kompromis med komforten.

Cockpittet i ID. Buzz.

Du kan allerede i dag opleve morgendagens teknologi

Opkoblet nutid og fremtid: Den nye ID. Buzz imponerer med en lang række digitale features. Takket være Car2X kan ID. Buzz kommunikere med andre opkoblede trafikanter. Så kan du allerede på forhånd blive informeret om mulige farer og tæt trafik på din vej*. Som ekstraudstyr med over 30 forskellige assistentsystemer ombord og godt udsyn takket være LED-Matrix-forlygter (ekstraudstyr) – den nye ID. Buzz byder på et højt niveau af komfort og kvalitet. Med det fastmonterede SIM-kort er den ”always on”: Dermed kan du nemt holde de digitale funktioner i ID. Buzz helt opdaterede. Med ”over-the-air”-opdateringer1 via We Connect2 kan softwaren til systemerne nemt opdateres med et tryk på en knap. 

*Inden for de systemæssige grænser

--:--
Bemærk: De danske priser er offentliggjort og kan findes i linket øverst på siden.

Teknologi, komfort og konnektivitet

Udvendigt og indvendigt: En ny standard for pladsfornemmelse