Originale Reservedele – til din Volkswagen

Hvad er orignale reservedele?

Originale Reservedele er af høj kvalitet og fremstillet præcist, så de passer til din Volkswagen. De anvendes til alle nye biler og sikrer, at din bil bliver ved med at være en 100 % original Volkswagen, selv efter et serviceeftersyn eller en reparation.

Pas på falske dele

Mange falske dele bliver slet ikke opdaget. Anvendelsen af blot en enkelt falsk del i din bil kan betyde, at du ikke længere kan køre sikkert. Det indebærer ikke kun en risiko for din egen sundhed og sikkerhed, men også for andre trafikanter. Har du brug for reservedele eller et serviceeftersyn? Vi finder den rette løsning for dig.

Hvorfor bør jeg anvende Originale Reservedele?

Originale Reservedele er fremstillet, så de passer til din Volkswagen. De bevarer din bils værdi, er udført i certificeret høj kvalitet og bidrager til din sikkerhed.

Dine fordele

  • Producentens know-how: Volkswagen Originale Reservedele indeholder vores ekspertise som producent. De er kontrolleret og godkendt af udviklingsafdelingen hos Volkswagen koncernen.
  • Passer perfekt: Alle Originale Reservedele er skræddersyet til vores modeller. Så du gør noget godt for din Volkswagen og bevarer dens værdi.
  • Kvalitet: Produkttests udført af uafhængige testorganisationer bekræfter regelmæssigt Volkswagen Originale Reservedeles høje kvalitet.