A woman sits in her VW ID.3 and connects her smartphone to her car via App Connect

ID. software-opdatering 2.3

Her kan du se flere informationer om, hvad over-the-air opdatering 2.3 indeholder.

Oplev fremtiden i dag

Med regelmæssige over-the-air-opdateringer kan Volkswagens ID.-modeller drage fordel af den nyeste digitale udvikling, selv efter købet af bilen. Funktioner og optimeringer kan installeres ”over-the-air” uden behov for et værkstedsbesøg. Her kan du se, præcist hvordan det fungerer.

A man leans against his VW ID and looks at his smartphone – VW online update

Over-the-air-opdateringer downloades i baggrunden via bilens mobiltelefonnetadgang, mens man kører. Så snart en opdatering er tilgængelig, vil der komme en meddelelse i infotainmentsystemet, og din ID. vil guide dig gennem installationens trin. Mens bilen holder parkeret, udføres den komplette installation, og næste gang, du starter bilen, kan du nyde godt af de nye og forbedrede funktioner. Se venligst de yderligere informationer i den digitale instruktionsbog.

Ud over ID. softwareopdateringerne tilbydes også opdateringer til de præ-installerede in-car applikationer. Disse applikationer er ikke forbundet til Over-the-Air ID. softwareopdateringerne og kan installeres separat. I nogle tilfælde kan den seneste ID. softwareversion være påkrævet for installation.

Hvad er inkluderet i opdateringen?

ID. Softwareopdateringen 2.3 består af to dele

I løbet af den første del af softwareopdateringen forbedres fjernlysstyringen og førerassistentsystemerne. For biler med head-up display optimeres desuden interaktionen mellem hardware og software. Foruden yderligere forbedringer i ydeevne og stabilitet indeholder den anden del af softwareopdateringen også nye funktioner for ID. Light samt designjusteringer i infotainmentsystemet.

A visualisation of the phases of the Over-the-Air update

Med ID.Software 2.3 får dit infotainmentsystem et nyt look. Tilpasninger som fx nydesignede digitale knapper, tilpassede skrifttyper og en optimeret struktur i funktionsmenuerne forbedrer læsevenligheden og anvendeligheden af infotainmentsystemet markant. Home-knappen tilpasses nu til situationen for den viste kontekst, og du kan ændre dens udseende individuelt. Til det formål kan du ud over Volkswagen logoet også vælge mellem en lang række nationale flag.

FAQ – over-the-air-softwareopdatering