Arvingerne

Gustavs Volkswagen-passion er en arv 

”Mit navn er Gustav, og jeg kører Folkevogn fordi min første bil, den arvede jeg af min farfar, og det var en Folkevogn”.

Gustav driver et reklamebureau, og i fritiden hygger han sig med hans gamle Volkswagen biler.

Som Gustav selv siger, så har han ”svært ved at sælge noget, men nemt ved at købe noget”. Derfor har han også måtte flytte ud af hans første garage og bygge sin egen blot for at få plads til hans mange biler.

For Gustav betyder de biler alverden for ham. Og planen er, at hans egen søn en dag skal arve dem efter ham.

Tag med på tur i Gustavs garage og hør historien om alle de flotte biler.

--:--

Passat på Passat på Passat

Bjarnes interesse og passion for Volkswagen har han arvet fra sin far, som gennem tiden altid kun har haft Bobler og et par 1500 S Sedan og Fastback. Da Bjarne fik sit første job i 1979, skulle han have noget ordenligt at køre i, og hans først bil skulle selvfølgelig også være en VW. Og ønsket om at overgå sin fars biler, blev til fire årtier med Passat.

Startskuddet var en orange Passat

”Da jeg så en orange Passat 1,3 S fra 1975 (40.000 km), tænkte jeg, at den ville slå alle de Volkswagen biler, han havde haft, med flere længder.”
Bilen tjente Bjarne og familien godt i 10 år med dens komfort og rummelighed, men da de i 1988 skulle køre på ny ferie, skulle det være i en ny bil.

Lange bilferier har sat høje krav til biler

På Familiens lange bilferier ned gennem Europa med unger på bagsædet, og en camplet bagpå har Passaten altid været en ideel følgesvend.

”Hver generation af mine Passat’er har løftet os et trin op ad stigen…”

Hver gang Bjarne og hans familie, har skiftet en Passat ud med en nyere model, har det forbedret oplevelsen. Komfort, motorydeevne, teknologi og ekstraudstyr gør, at de bliver ved med at vende tilbage til Volkswagens Passat.

Se den rørende film ”Generationer”.
Volkswagens historie er en generationshistorie 

En Volkswagen er for mange meget mere end bare en bil, men et samlingspunkt for familien og har derfor skrevet sig ind i mange danskeres minder. 

Se med her i Volkswagens nye rørende film om en mindeværdig køretur med far og søn i en helt særlig bil