Den nye Taigo. Til alle dem, der sætter deres egne trends.
1

Gør en god handel: Oplev Taigo Life Edition 
Begrænset antal modeller med attraktive besparelser

 • Pris fra304.995 kr.
 • Hestekræfter95 hk
 • Forbrug18,2 km/l
 • EffektivitetsklasseA+
 • CO2-udslip123 g/km
 • Halvårlig CO2-ejerafgift640 kr.
 • Bagagerumsvolumen440 l.

Karakter. Hver dag.

Taigo. Til alle dem, der sætter deres egne trends. Som ikke lader sig forandre, men hellere selv vil skabe bevægelse. Som ikke kun viser stil, men også karakter. Og som finder det usædvanlige selv i dagligdagen.

Oplev den attraktive Taigo Life Edition med udstyrspakke

Gør en god handel

Oplev den attraktive Taigo Life Edition med udstyrspakke

Gør en god handel

Kvinde står ved siden af rød Taigo der holder parkeret tæt opad en gul væg
2
2.
Taigo Life Edition 1.0 TSI 95 hk. Fra (vejl. pris) kr. 304.995. Forbrug v. bl. kørsel: 18,2 km/l. CO2-udslip: 123 g/km. CO2-ejerafgift: kr. 640/halvår. Energiklasse: A+. Gælder et begrænset antal. Samlet udstyrsværdi i Taigo Life Edition: kr. 35.070,- Efter endt kampagne: Taigo Life Edition (vejl. udsalg) kr. 340.065,-

Tag på eventyr i Volkswagen Taigo Life Edition og åben døren til unikke oplevelser - Læs mere om Taigo Life Edition. Samlet udstyrsværdi i Taigo Life Edition: kr. 35.070,-

Taigo Life Edition kommer med mere udstyr:

 • 17" Letmetalfælge Bangalore
 • Bakkamera
 • Tonede ruder bag med 65% lysabsorbering
 • Nøglefri betjening
 • Lys- og syn pakke
 • Metallak
Taigo Life Edition - Fra kr. 304.995,-

R-Line

R-Line-udstyrslinjen viser din Taigos sportslige karakter udadtil.

VW Taigo-interiøret: et kig på Digital Cockpit

Digital Cockpit

Relevante informationer i et display, der kan konfigureres individuelt.

VW Taigo-interiøret: En kvinde sidder på førersædet i en parkeret bil og kigger på sin smartphone.

App-Connect

Du kan som tilvalg anvende din smartphone helt afslappet på farten. Også uden kabel. 

Nyheder om Taigo

Topkarakter i sikkerhedstest til Taigo

Taigo er mere end blot en SUV kombineret med en coupé silhuet og dynamiske køreegenskaber. Den er også sikkerhed i top. Efter at have gennemført den anerkendte Euro NCAP-sikkerhedstest, kan Taigo notere sig gode karakterer i alle kategorier og en drømmestart med fem stjerner. 

Taigo er den seneste SUV fra Volkswagens modelprogram. Taigo, som er bygget på den alsidige MQB-platform til alle størrelse biler, opnåede flotte karakterer i samtlige testkategorier – især i kategorien ”Passagerbeskyttelse for voksne”. Her opnåede den alsidige og rummelige Taigo 94% af det totale antal mulige point. Desuden klarede Taigo sig også fornemt i kategorien "Beskyttelse af børn", hvor den scorede 84% af det totale antal mulige point.

Book en prøvetur i Taigo

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Du kan allerede nu booke en prøvetur i Taigo, så du kan opleve, hvordan det er at sidde bag rattet i den seneste coupé-crossover. Og ved at booke en prøvetur online slipper du for unødig ventetid hos din lokale Volkswagen-forhandler. Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen.

En rød VW Taigo ses fra siden parkeret foran en gul væg

Videopræsentation af Taigo

Den seneste SUV-coupé fra Volkswagen, Taigo, byder på blandt andet nyt design og digitalt cockpit. Men hvad mere er godt at vide om Taigo. Du får her de vigtigste highlights. Hvis du vil blive endnu klogere på Taigo, står vores Volkswagen-forhandlere klar til svare på dine spørgsmål om den coupé-crossover.

--:--

Læs mere om Taigo i vores magasin VieW

I den seneste udgave af vores magasin VieW går vi endnu tættere på Taigo, og dykker helt ned i mindste detalje på den seneste coupé-crossover. I magasinet kan du blandt andet læse om de avancerede assistentsystemer i den Taigo, og danne dig et overblik over de tre udstyrsvarianter Life, Style og R-Line. Og så byder magasinet i øvrigt også på en lang række artikler om andre interessante og relevante Volkswagen-emner. 

Læs det nyeste VieW-magasinÅbner et eksternt link

Eksteriør & interiør

Et nyt ansigt

Allerede ved første blik er Taigo sportslig og moderne. Et highlight: den stilfulde LED-lysstribe, der strækker sig over hele fronten hen til Volkswagen logoet og skaber en forbindelse til de tilhørende IQ.LIGHT-LED-Matrix-forlygter med en imponerende lyssignatur. Tågeforlygterne er integreret i siden af den brede stødfanger.

Med sin imponerende lyssignatur sættes Taigo i det rette lys hver eneste dag. Og med Dynamic Light Assist (ekstraudstyr) er den særligt imødekommende om natten.

Den dynamiske fjernlysassistent Dynamic Light Assist giver mere udsyn om natten.
 
Systemet kan registrere modkørende og forankørende køretøjer og afblænder tilsvarende områder af bilens eget fjernlys.
I bymæssig bebyggelse skiftes der desuden automatisk fra fjernlys til nærlys. For dig betyder det: Du kører oftere med fjernlys og i længere tid. Vejen bliver bedre oplyst, og forhindringer kan ses tidligere.

Opkoblingsmuligheder & infotainment

Lyden i ørerne. Ruten foran øjnene.

Navigationssystemet Discover Media er udstyret med en 8” (20,3 cm) stor touchscreen, en intuitiv navigation med vejskiltegenkendelse samt en antenne til FM-radiomodtagelse og digital radiomodtagelse DAB+. Som trådløst interface er systemet desuden forberedt til App-Connect Wireless og indeholder også flere USB-C-porte (med en ladeeffekt på op til 45 W) samt forinstalleret kortmateriale. Med Discover Media kan du i 3 år gratis gøre brug af det samlede univers af opkoblede onlinetjenester fra We Connect Plus.

 • 6 højttalere
 • App-Connect inkl. App-Connect Wireless til Apple CarPlay og Android Auto
 • Navigationssystemet Discover Media inkl. ”Streaming & Internet”
 • Digital radiomodtagelse DAB+
 • USB-C-porte (op til 45 W ladeeffekt)
 • Bluetooth-mobiltelefoninterface
 • Vejskiltegenkendelse

IQ.DRIVE & teknologi

IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

En VW Taigo R-Line i rød set fra siden oppefra, panoramaskyde-/-vippesoltag som ekstraudstyr

Taigo er som standard udstyret med vognbaneassistenten Lane Assist. En anden del af standardudstyret er nødbremseassistenten Front Assist. Som ekstraudstyr fås en række andre assistentsystemer til Taigo – herunder fx Travel Assist.