Den nye Taigo. Til alle dem, der sætter deres egne trends.

Taigo

Dynamisk coupé-crossover

Dynamisk coupé-crossover

Pris fra
269.995kr.
Hestekræfter
95 - 150hk.
Effektivitetsklasse
A+ - A
CO2-udslip
124 - 140g/km
Tophastighed
212km/t
Længde
4.266mm.
Bagagerumsvolumen
440l.
Anhængervægt uden/med bremser
Op til 630 / 1.200kg.

Det er tid til Taigo

Taigo er til dig, der vil forene styrke med elegance. Den er også til dig, der vil have komfort og en 100% digital førerplads. Taigo giver dig nemlig både en forhøjet siddeposition, imponerende rummelighed og digital cockpit som standard.

Topkarakter i sikkerhedstest til Taigo

Taigo er mere end blot en SUV kombineret med en coupé silhuet og dynamiske køreegenskaber. Den er også sikkerhed i top. Efter at have gennemført den anerkendte Euro NCAP-sikkerhedstest, kan Taigo notere sig gode karakterer i alle kategorier og en drømmestart med fem stjerner. 

Taigo er den seneste SUV fra Volkswagens modelprogram. Taigo, som er bygget på den alsidige MQB-platform til alle størrelse biler, opnåede flotte karakterer i samtlige testkategorier – især i kategorien ”Passagerbeskyttelse for voksne”. Her opnåede den alsidige og rummelige Taigo 94% af det totale antal mulige point. Desuden klarede Taigo sig også fornemt i kategorien "Beskyttelse af børn", hvor den scorede 84% af det totale antal mulige point.

En rød VW Taigo ses fra siden parkeret foran en gul væg

Book en prøvetur i Taigo

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Du kan allerede nu booke en prøvetur i Taigo, så du kan opleve, hvordan det er at sidde bag rattet i den seneste coupé-crossover. Og ved at booke en prøvetur online slipper du for unødig ventetid hos din lokale Volkswagen-forhandler. Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen.

Videopræsentation af Taigo

Den seneste SUV-coupé fra Volkswagen, Taigo, byder på blandt andet nyt design og digitalt cockpit. Men hvad mere er godt at vide om Taigo. Du får her de vigtigste highlights. Hvis du vil blive endnu klogere på Taigo, står vores Volkswagen-forhandlere klar til svare på dine spørgsmål om den coupé-crossover.

--:--

Læs mere om Taigo i vores magasin VieW

I den seneste udgave af vores magasin VieW går vi endnu tættere på Taigo, og dykker helt ned i mindste detalje på den seneste coupé-crossover. I magasinet kan du blandt andet læse om de avancerede assistentsystemer i den Taigo, og danne dig et overblik over de tre udstyrsvarianter Life, Style og R-Line. Og så byder magasinet i øvrigt også på en lang række artikler om andre interessante og relevante Volkswagen-emner. 

Læs det nyeste VieW-magasinÅbner et eksternt link

Taigo har mange highlights. Her ser vi kort på tre af dem:

En rød VW Taigo ses fra siden parkeret foran en gul væg

R-Line

R-Line-udstyrslinjen viser din Taigos sportslige karakter udadtil.

Interiør i en VW Taigo. Fokus på rat, Digital Cockpit Pro og gearstang

Digital Cockpit

Relevante informationer i et display, der kan konfigureres individuelt.

Fører sidder på forsædet af VW Taigo ved rattet

App-Connect Wireless

Du kan som tilvalg anvende din smartphone helt afslappet på farten. Også uden kabel.

Design

Påfaldende sportslig

Til alle dem, der elsker det sportslige, kommer Taigo som R-Line med et eksklusivt udstyr med design-, komfort- og teknikhighlights, der giver et markant ydre – og indre.

Interiør

Overblik over det, der er vigtigt

På vejen handler det om at have blik for det væsentlige. Kombiinstrumentet Digital Cockpit er standardudstyr og viser dig det klassiske indhold som fx speedometer og kilometertæller på en 20,32 cm stor farveskærm med høj opløsning. Med Digital Cockpit Pro kan visningen på den 26,04 cm store skærm tilpasses efter dine individuelle ønsker. Du kan fx vælge at få vist dine førerassistentsystemer rent optisk eller også vælge en kombination af navigationskort og medievisning – alt sammen i flot grafik og med animationer.