Den nye Taigo. Til alle dem, der sætter deres egne trends.

Den nye Taigo

Den nye Taigo kan fås med kort leveringstid. Oplev den hos din lokale Volkswagen-forhandler

Den nye Taigo kan fås med kort leveringstid. Oplev den hos din lokale Volkswagen-forhandler

Pris fra
264.995kr.
Hestekræfter
95 - 150hk.
Effektivitetsklasse
A+ - A
CO2-udslip
124 - 140g/km
Tophastighed
212km/t
Længde
4.266mm.
Bagagerumsvolumen
440l.
Anhængervægt uden/med bremser
Op til 630 / 1.200kg.

Det er tid til Taigo - og så til hurtig levering

Den nye Taigo er til dig, der vil forene styrke med elegance. Den er også til dig, der vil have komfort og en 100% digital førerplads. Taigo giver dig nemlig både en forhøjet siddeposition, imponerende rummelighed og digital cockpit som standard. Og så kommer den med kort leveringstid, så du hurtigt kan være godt kørende!

Gå på udkig blandt vores lagermodeller og find præcis den Taigo, der passer til dig og dine ønsker. Når du vælger en bil fra listen af vores lagermodeller, slipper du for ventetiden, da alle lagermodeller kan leveres inden for kort tid. Og så skal du ikke lade dig begrænse af, hvor i landet din ønskede bil er placeret. De fleste af vores lagermodeller kan nemlig udleveres hos en valgfri Volkswagen forhandler. Så bliver det ikke meget lettere at blive godt kørende!

Se udvalget af Taigo lagermodellerÅbner et eksternt link

Topkarakter i sikkerhedstest til Taigo

Taigo er mere end blot en SUV kombineret med en coupé silhuet og dynamiske køreegenskaber. Den er også sikkerhed i top. Efter at have gennemført den anerkendte Euro NCAP-sikkerhedstest, kan Taigo notere sig gode karakterer i alle kategorier og en drømmestart med fem stjerner. 

Taigo er den nyeste SUV fra Volkswagens modelprogram. Taigo, som er bygget på den alsidige MQB-platform til alle størrelse biler, opnåede flotte karakterer i samtlige testkategorier – især i kategorien ”Passagerbeskyttelse for voksne”. Her opnåede den alsidige og rummelige Taigo 94% af det totale antal mulige point. Desuden klarede Taigo sig også fornemt i kategorien "Beskyttelse af børn", hvor den scorede 84% af det totale antal mulige point.

Book en prøvetur i den nye Taigo

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Du kan allerede nu booke en prøvetur i Taigo, så du kan opleve, hvordan det er at sidde bag rattet i den nye coupé-crossover. Og ved at booke en prøvetur online slipper du for unødig ventetid hos din lokale Volkswagen-forhandler. Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen.

Privatleasing af Taigo inkl. serviceaftale fra kr. 3.599,-/md*

Det er også muligt at privatlease den nye Taigo til attraktive månedlige priser og en udbetaling på kr. 10.000,-*. Og med Volkswagen Privatleasing er du desuden i sikre hænder, da din leasingaftale og de viste priser altid er inklusive en service- og vedligeholdelsesaftale. Så kan du fokusere på det, der er vigtigt - nemlig at nyde oplevelsen bag rattet i din nye Taigo.

*Taigo Life 1,0 TSI 110 HK. Forbrug v. bl. kørsel. 16,9 km/l. CO2-udslip 133 g/km. A+ Saml. omk. for 36 mdr./15.000 km/år kr. 140.164,-. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.): kr. 53.788. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof, CO2-ejerafgift. Positiv kreditvurdering, køb af kaskoforsikring og betaling via BS forudsættes. Bilen er vist med ekstraudstyr. Privatleasing via VWSF A/S.

Videopræsentation af den nye Taigo

Den nye Taigo byder på blandt andet nyt design og digitalt cockpit. Men hvad mere er godt at vide om Taigo. Du får her de vigtigste highlights. Hvis du vil blive endnu klogere på den nye Taigo, står vores Volkswagen-forhandlere klar til svare på dine spørgsmål om den nye coupé-crossover.

--:--

Læs mere om Taigo i vores magasin VieW

I den nyeste udgave af vores magasin VieW går vi endnu tættere på Taigo, og dykker helt ned i mindste detalje på den nye coupé-crossover. I magasinet kan du blandt andet læse om de avancerede assistentsystemer i den nye Taigo, og danne dig et overblik over de tre udstyrsvarianter Life, Style og R-Line. Og så byder magasinet i øvrigt også på en lang række artikler om andre interessante og relevante Volkswagen-emner. 

Læs det nyeste VieW-magasinÅbner et eksternt link

Den nye Taigo har mange highlights. Her ser vi kort på tre af dem:

VW Taigo in red on the roadside in front of a yellow building, side view, woman leans on the rear

R-Line

R-Line-udstyrslinjen viser din Taigos sportslige karakter udadtil.

VW Taigo Interior: view of the digital cockpit and multifunction steering wheel

Digital Cockpit

Relevante informationer i et display, der kan konfigureres individuelt.

VW Taigo: Woman sits in driver's seat in parked car and looks at smartphone

App-Connect Wireless

Du kan som tilvalg anvende din smartphone helt afslappet på farten. Også uden kabel.

Design

Påfaldende sportslig

Til alle dem, der elsker det sportslige, kommer den nye Taigo som R-Line med et eksklusivt udstyr med design-, komfort- og teknikhighlights, der giver et markant ydre – og indre.

Interiør

Overblik over det, der er vigtigt

På vejen handler det om at have blik for det væsentlige. Kombiinstrumentet Digital Cockpit er standardudstyr og viser dig det klassiske indhold som fx speedometer og kilometertæller på en 20,32 cm stor farveskærm med høj opløsning. Med Digital Cockpit Pro kan visningen på den 26,04 cm store skærm tilpasses efter dine individuelle ønsker. Du kan fx vælge at få vist dine førerassistentsystemer rent optisk eller også vælge en kombination af navigationskort og medievisning – alt sammen i flot grafik og med animationer.