Den nye Taigo. Til alle dem, der sætter deres egne trends.
1

Taigo

Dynamisk coupé-crossover

Dynamisk coupé-crossover

  • Pris fra269.995 kr.
  • Hestekræfter95 - 150 hk.
  • EffektivitetsklasseA+
  • CO2-udslip123 - 136 g/km
  • Tophastighed 212 km/t
  • Længde4.266 mm.

  Det er tid til Taigo

  Taigo er til dig, der vil forene styrke med elegance. Den er også til dig, der vil have komfort og en 100% digital førerplads. Taigo giver dig nemlig både en forhøjet siddeposition, imponerende rummelighed og digital cockpit som standard.

  Taigo har mange highlights. Her ser vi kort på tre af dem:

  En rød VW Taigo ses fra siden parkeret foran en gul væg

  R-Line

  R-Line-udstyrslinjen viser din Taigos sportslige karakter udadtil.

  Interiør i en VW Taigo. Fokus på rat, Digital Cockpit Pro og gearstang

  Digital Cockpit

  Relevante informationer i et display, der kan konfigureres individuelt.

  Fører sidder på forsædet af VW Taigo ved rattet

  App-Connect Wireless

  Du kan som tilvalg anvende din smartphone helt afslappet på farten. Også uden kabel.

  Nyheder om Taigo

  Topkarakter i sikkerhedstest til Taigo

  Taigo er mere end blot en SUV kombineret med en coupé silhuet og dynamiske køreegenskaber. Den er også sikkerhed i top. Efter at have gennemført den anerkendte Euro NCAP-sikkerhedstest, kan Taigo notere sig gode karakterer i alle kategorier og en drømmestart med fem stjerner. 

  Taigo er den seneste SUV fra Volkswagens modelprogram. Taigo, som er bygget på den alsidige MQB-platform til alle størrelse biler, opnåede flotte karakterer i samtlige testkategorier – især i kategorien ”Passagerbeskyttelse for voksne”. Her opnåede den alsidige og rummelige Taigo 94% af det totale antal mulige point. Desuden klarede Taigo sig også fornemt i kategorien "Beskyttelse af børn", hvor den scorede 84% af det totale antal mulige point.

  En rød VW Taigo ses fra siden parkeret foran en gul væg

  Book en prøvetur i Taigo

  At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

  Du kan allerede nu booke en prøvetur i Taigo, så du kan opleve, hvordan det er at sidde bag rattet i den seneste coupé-crossover. Og ved at booke en prøvetur online slipper du for unødig ventetid hos din lokale Volkswagen-forhandler. Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen.

  Videopræsentation af Taigo

  Den seneste SUV-coupé fra Volkswagen, Taigo, byder på blandt andet nyt design og digitalt cockpit. Men hvad mere er godt at vide om Taigo. Du får her de vigtigste highlights. Hvis du vil blive endnu klogere på Taigo, står vores Volkswagen-forhandlere klar til svare på dine spørgsmål om den coupé-crossover.

  --:--

  Læs mere om Taigo i vores magasin VieW

  I den seneste udgave af vores magasin VieW går vi endnu tættere på Taigo, og dykker helt ned i mindste detalje på den seneste coupé-crossover. I magasinet kan du blandt andet læse om de avancerede assistentsystemer i den Taigo, og danne dig et overblik over de tre udstyrsvarianter Life, Style og R-Line. Og så byder magasinet i øvrigt også på en lang række artikler om andre interessante og relevante Volkswagen-emner. 

  Læs det nyeste VieW-magasinÅbner et eksternt link

  Design

  Påfaldende sportslig

  Til alle dem, der elsker det sportslige, kommer Taigo som R-Line med et eksklusivt udstyr med design-, komfort- og teknikhighlights, der giver et markant ydre – og indre.

  Interiør

  Overblik over det, der er vigtigt

  På vejen handler det om at have blik for det væsentlige. Kombiinstrumentet Digital Cockpit er standardudstyr og viser dig det klassiske indhold som fx speedometer og kilometertæller på en 20,32 cm stor farveskærm med høj opløsning. Med Digital Cockpit Pro kan visningen på den 26,04 cm store skærm tilpasses efter dine individuelle ønsker. Du kan fx vælge at få vist dine førerassistentsystemer rent optisk eller også vælge en kombination af navigationskort og medievisning – alt sammen i flot grafik og med animationer.

  Komfort

  Så får du mere ud af din smartphone

  Brug apps og indhold på en komfortabel måde med App-Connect*. Musik, nyheder, kort eller lydbøger overføres til infotainmentsystemets display, så du har alt i dit synsfelt, når du skal betjene funktionerne. Der findes tre interfaces til opkobling af smartphones: Apple CarPlayTM, Android AutoTM fra Google og MirrorLink®. Brugen af Apple CarPlayTM og Android AutoTM er med den trådløse forbindelsesmulighed særligt nem på navigationssystemerne "Discover Media" og "Discover Pro”** (begge ekstraudstyr) samt radioen "Ready 2 Discover”. Du kan også købe og aktivere App-Connect efterfølgende via din bils In-Car-shop***. 

  * Fås kun i forbindelse med radioen ”Ready 2 Discover” eller navigationssystemerne ”Discover Media” og ”Discover Pro”. Det kabelforbundne App-Connect er til radioen ”Composition”. App-Connect omfatter teknologierne Apple CarPlay™, Android Auto™ og MirrorLink®. For at undgå at førerens opmærksomhed afledes, er det kun certificerede apps, der kan bruges under kørslen. Vær i denne sammenhæng også opmærksom på, at nogle apps ikke tilbydes til alle tre teknologier, at funktionernes indhold kan blive ændret eller indstillet af udbyderen i aftalens løbetid, og at tilgængeligheden af disse teknologier kan være forskellig afhængigt af landet.
  ** Fås som ekstraudstyr til udstyrslinjerne Life, Style og R-Line.
  *** For at kunne tilkøbe We Upgrade-udstyrsartikler skal du bruge en Volkswagen ID-brugerkonto, en gyldig We Connect-aftale og din legitimation som primær bruger – det vil sige opkobling af din brugerkonto med den konkrete bil. Derudover er det nødvendigt, at bilen har den påkrævede tekniske funktion og det påkrævede hardwareudstyr til den pågældende udstyrsartikel, og det kan være afhængigt af modelåret og produktionsdatoen. I infotainmentsystemets In-Car-shop eller i We Connect-webshoppen på shop.volkswagen-we.com kan den primære bruger se de udstyrsartikler fra We Upgrade, som fås til den pågældende bil. Produkter mod betaling kan både tilkøbes i In-Car-shoppen og i We Connect-webshoppen med de betalingsmidler, der aktuelt er tilgængelige der. Din Volkswagen partner kan også rådgive dig i forbindelse med spørgsmål til We Upgrade-funktioner og deres tilgængelighed. Købte og aktiverede We Upgrade-funktioner bliver i bilen, kan anvendes af alle førere og kan ikke overføres til andre biler.