• Pris fra358.995 kr.
  • Hestekræfter207 hk
  • Forbrug15,4 km/l
  • EffektivitetsklasseA
  • CO2-udslip147 g/km
  • Halvårlig CO2-ejerafgift1.040 kr.
  • Tophastighed242 km/t

Den har mere at byde på. Den leverer det optimale.

Polo GTI viser, hvad der er muligt. Med dynamiske designhighlights og innovative udstyrsdetaljer, som løfter præstationer og køreglæde til et nyt niveau. Er du klar til en power-opgradering? Så spænd sikkerhedsselen! 

Du kan komme helt tæt på den seneste Polo GTI hos din lokale Volkswagen-forhandler. Du kan også booke en prøvetur, så du kan opleve de sportslige køreegenskaber og dynamikken, når du sætter dig bag rattet i den sportslige GTI. Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Book en prøvetur i den seneste Polo GTIÅbner et eksternt link

--:--
En hvid VW Polo GTI kører i en hal med tændte LED-Matrix-forlygter og lysstribe på fronten.

Motorydelse

Fra 0 til whohooo! På 6,5 sek.

Et blik på siden af en hvid VW Polo GTI med tonede ruder og 18” fælge ”Faro”

En sportslig fremtoning

Viser, hvad den er gjort af

Et blik fra bagsædet ind i cockpittet i VW Polo GTI med multifunktionssportsrat i læder, Digital Cockpit Pro og Climatronic (ekstraudstyr).

Indre værdier

Klassisk og digital på samme tid 

Eksteriør & interiør

Vækker opsigt. Og giver godt udsyn.

Polo GTI er ikke til at overse. Det skyldes også dens standardmonterede IQ.LIGHT-LED-Matrix-forlygter inklusive Dynamic Light Assist. Ved hjælp af den innovative teknologi kan bestemte LED-segmenter tændes og slukkes målrettet, så det er muligt at køre permanent med fjernlys uden at blænde andre trafikanter.* Det, der gør indtryk på fronten, må naturligvis ikke mangle på bagenden: markante LED-baglygter med dynamisk blinklys og animeret stoplys. Senest når de lyser rødt ved start af bilen, er man klar over, at Polo GTI gerne vil køre fra konkurrenterne.

*Inden for de systemmæssige grænser.

Nu kører det!

Bliver du allerede i godt humør, når du bare kigger på en strækning med mange sving? Så får du det store smil frem med den elektroniske differentialespærring XDS, som er standardudstyr i Polo GTI. Fordelen er, at den reducerer tendensen til understyring. Eller kort sagt: usædvanlig køreglæde på sportslige køreture gennem sving.

IQ.DRIVE & Teknologi

IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

En hvid VW Polo GTI kører i en hal med tændte LED-Matrix-forlygter og lysstribe på fronten.

Polo GTI er som standard udstyret med vognbaneassistenten Lane Assist. En anden del af standardudstyret er nødbremseassistenten Front Assist. Som ekstraudstyr fås en række andre assistentsystemer til Polo GTI – herunder fx Travel Assist.

Opkoblingsmuligheder & infotainment

Infotainment og underholdning til alle lejligheder

App-Connect* gør det muligt at anvende apps og indhold komfortabelt. Musik, nyheder, kort eller lydbøger overføres til infotainmentsystemets display og kan dermed betjenes i dit synsfelt. Der er mulighed for at anvende tre forskellige interfaces til opkobling af smartphones: Apple CarPlayTM, Android AutoTM fra Google og MirrorLink®. Brugen af Apple CarPlay™ og Android Auto™ er med den trådløse forbindelsesmulighed særligt nem på navigationssystemerne "Discover Media" og "Discover Pro” (begge ekstraudstyr) samt radioen "Ready 2 Discover”.

*App-Connect omfatter teknologierne Apple CarPlay™, Android Auto™ og MirrorLink®. For at undgå at førerens opmærksomhed afledes, er det kun certificerede apps, der kan bruges under kørslen. Vær i denne sammenhæng også opmærksom på, at nogle apps ikke tilbydes til alle tre teknologier, at funktionernes indhold kan blive ændret eller indstillet af udbyderen i aftalens løbetid, og at tilgængeligheden af disse teknologier kan være forskellig afhængigt af landet.

Byg din Polo GTI

Volkswagen Forsikring - så kan du trygt sætte dig bag rattet

Når du køber eller leaser din nye Polo gennem en af vores forhandlere, har du samtidig mulighed for at tilkøbe vores attraktive Volkswagen Forsikring. I samarbejde med Alm. Brand tilbyder vi en af markedets bedste bilforsikringer med attraktive dækninger.

Med Volkswagen Forsikring får du nogle af markedets bedste dækninger til en attraktiv pris. Og så får du stillet en lånebil til rådighed, mens din Volkswagen er på værksted.

Book en prøvetur

Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.