Serviceabonnement til din Volkswagen

Et serviceabonnement der passer til dig

Din bil er bygget til at holde i mange, mange år. Men selv for en Volkswagen kan det ikke undgås, at olie skal skiftes, dele bliver slidt og skal udskiftes eller repareres efterhånden, som bilen bliver ældre. Den slags kan ofte komme som en overraskelse, der griber forstyrrende ind i privatøkonomien. Men med oprettelse af et af vores serviceabonnementer, så har du færre bekymringer, når din Volkswagen skal til service. Og så er du altid sikret at din Volkswagen er i de bedste hænder.

Vælg din Volkswagen model nedenfor
 • De forskellige serviceabonnementer

  Vi er alle forskellige, og det er vores brug af vores biler også. Derfor tilbyder Volkswagen forskellige former for serviceabonnementer til din Volkswagen. Så uagtet om du er ved at købe en helt ny Volkswagen, eller om din Volkswagen allerede har kørt i et par år, så har vi et abonnement der passer til dig.

 • Elbil

  Har du en elbil, og er du interesseret i et serviceabonnement hos Volkswagen, men er i tvivl om hvilke fordele der er inkluderet i de forskellige serviceabonnemmenter? 

 • Brændstof- eller plug-in hybridbil

  Har du en brændstof- eller en plug-in hybridbil, og er du interesseret i et service abonnement hos Volkswagen, men er i tvivl om hvilke fordele der er inkluderet i de forskellige serviceabonnemmenter?

Forskellige serviceabonnementer

Vi er alle forskellige, og det er vores brug af vores biler også. Derfor tilbyder Volkswagen forskellige former for serviceabonnementer til din Volkswagen. Så uagtet om du er ved at købe en helt ny Volkswagen, eller om din Volkswagen allerede har kørt i et par år, så har vi et abonnement der passer til dig.  

Vi tilbyder tre serviceabonnementer til din Volkswagen, uagtet om det er en person eller erhvervsbil.

Oversigt over abonnementer
Læs mere eller modtag et tilbud på det service abonnement, der passer til dig. 

Serviceabonnement til din elbil

Der er tre forskellige serviceabonnementer til din elbil. De differentierer sig ved din elbils alder. Det betyder, at serviceabonnementet du kan tilkøbe til din elbil, afhænger af din elbils alder. 

Kort sagt,

 • Er din elbil under 24 mdr. regnet fra 1. indregistrering, kan du vælge mellem alle et Serviceabonnement eller et Service- og Reparationsabonnement. 
 • Er din elbil over 4 mdr. regnet fra 1. indregistrering, kan vi tilbyde dig et Basisabonnement.,

Hvad er inkluderet i de forskellige abonnementer?

Er du i tvivl om hvilke fordele der er inkluderet i de forskellige serviceabonnemmenter? 

Se hvad serviceabonnementerne for elbiler indeholder


Abonnementet følger din elbil

Beslutter du dig for at sælge din elbilen inden for den periode, hvor abonnementet dækker, kan den nye ejer overtage abonnementet. Det giver køberen sikkerhed for, at bilen er blevet passet på et autoriseret Volkswagen værksted – og øger både bilens værdi og køberens tryghed.

 

Serviceabonnement til din brændstof- eller plug-in hybridbil

Abonnementet følger bilen

Beslutter du dig for at sælge bilen inden for den periode, hvor abonnementet dækker, kan den nye ejer overtage abonnementet. Det giver køberen sikkerhed for, at bilen er blevet passet på et autoriseret Volkswagen værksted – og øger både bilens værdi og køberens tryghed.

Se vilkår for Volkswagen serviceabonnementerÅbner et eksternt link

Har du en brændstof- eller en plug-in hybridbil, og er du interesseret i et service abonnement hos Volkswagen. Bilens alder, regnet fra 1. indregnistrering, er afgørende for hvilket serviceabonnement du kan vælge. 

Kort sagt,

 • Er din bil under 24 mdr. regnet fra 1. indregistrering, kan du vælge mellem et Serviceabonnement eller et Service- og Reparationsabonnement. 
 • Er din bil over 4 mdr. regnet fra 1. indregistrering, kan vi tilbyde dig et Basisabonnement.,

Hvad er inkluderet i de forskellige abonnementer?

Er du i tvivl om hvilke fordele der er inkluderet i de forskellige serviceabonnemmenter? Se her hvad der er inkluderet i de forskellige serviceabonnementer til brændstof- og plug-in hybridbiler.

Læs mere om forskellene her

 

Hvad koster det?

Nedenfor kan du se priseksempler på, hvad et serviceabonnement vil koste.

Priser på Autoriseret Basisabonnement


Er du interesseret i at vide, hvor meget et Autoriseret Basisabonnement koster til netop din bil? Så er du kommet til det rette sted.
Her kan du læse mere om prisen på et Autoriseret Basisabonnement.