Volkswagen Mikrobil

up!graderet livsstil

up! kan tilpasses til din personlige stil og giver dagligdagen endnu mere kulør med talrige individualiseringsmuligheder. Som ekstraudstyr kan du give taget og sidespejlene på din 3- eller 5-dørs model et særligt farvemæssigt præg. Med udstyrspakkerne, der fås som ekstraudstyr, kan du nemt tilpasse up! til dine individuelle behov.

up!

Find den up!, der passer til dig

I vores konfigurator kan du bygge præcis den up!, der passer til dig og dine kørselsbehov. Her kan du blandt andet vælge, hvilken farve din up! skal have, og vælge netop den motorstørrelse og drivlinje, der passer til dine behov.

Vil du ét skridt tættere på at sidde bag rattet i din egen up!, kan du også bestille et uforpligtende tilbud på up!. Ved at bestille et uforpligtende tilbud, kontakter vi dig med et endeligt tilbud og pris på din ønskede model eller hjælper dig med at finde en up! til dine behov.

Oplev up!

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge helt rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Oplev den praktiske up! hos din lokale Volkswagen-forhandler. Her kan du komme helt tæt på den karakteristiske up!, høre nærmere om de forskellige udstyrsvarianter og opleve hvordan, det er at sidde bag rattet i den seneste udgave af up!.

up!

Moderne mikrobiler skal være rummelige indeni, men små udenpå. Det forstår vi hos Volkswagen, og derfor har vi samlet alle dine behov og præferencer i én lille og kompakt bil - up!

En mikrobil skal være brændstoføkonomisk, rummelig indenvendig og lille udenvendig. Derfor kører den seneste up! op til 19,6 km/l, hvilket både klimaet og pungen sætter pris på. Derudover har up! plads til fire personer, og har et imponerede bagagerum på hele 251 l. Med sin længde på blot 3,6 m. bliver hver en centimeter udnyttet i den rummelige kabine, hvilket gør up! til den perfekte bybil, der kan parkere de fleste steder.

up! GTI

up! GTI

Går du ikke på kompromis med ydeevne og køreglæde? Det gør up! GTI heller ikke. Den er kompakt, opkoblet og altid klar til sjov. For dens 1,0-liters TSI-motor med 115 hk gør den til den stærkeste up! i feltet.

up! GTI tilbyder alt det du kender fra den klassiske GTI. En kraftig TSI-motor med 115 hk, en sænket high performance sportsundervogn og ekstra direkte kørefornemmelse. Kombineret med mikrobilsstørrelsen, er up! GTI, et lille byvenligt muskelbundt.

Læs mere om up! GTI
Se priser på up! GTIÅbner et eksternt link

Oplev up! GTI

Oplev alternativerne til den klassiske up! hos din lokale Volkswagen-forhandler. Her kan du komme helt tæt på den karakteristiske up! GTI, og høre nærmere om de forskellige udstyrsvarianter og opleve hvordan, det er at sidde bag rattet i den seneste udgave af den sportslige version.

I vores konfigurator kan du bygge præcis up! GTI, der passer til dig og dine kørselsbehov. Her kan du blandt andet vælge, hvilken farve din bil skal have, og vælge netop den udstyrspakke og variant, der passer til dine behov.

Byg din up! GTIÅbner et eksternt link
Book en prøveturÅbner et eksternt link

Forsikring

Volkswagen Forsikring

Derfor skal du vælge Volkswagen Forsikring

Volkswagen Forsikring

Derfor skal du vælge Volkswagen Forsikring

Der er mange gode grunde til at vælge Volkswagen Bilforsikring. For at gøre det lidt lettere at forstå de mange fordele har vi samlet de vigtigste nedenfor:

God dækning, fair pris
Få nogle af markedets bedste dækning til en attraktiv pris.
Anmeld skaden på 5 minutter
Du kan anmelde din skade online døgnet rundt. Vi får dig hurtigt kørende igen, hvis uheldet er ude.
Lånebil
Du får lånebil stillet til rådighed, mens din bil er på værksted. Vi sørger også for, at din bil er både vasket og støvsuget, når du får den igen.
Første måned uden beregning
Når du tegner en Volkswagen Forsikring så er den løbende måned + en måned uden beregning. 

Oftest stillede spørgsmål og svar om Volkswagen mikrobiler

Book en prøvetur

Book en prøvetur og oplev, hvordan det er at sidde bag rattet i en mikrobil fra Volkswagen. Ved at booke en prøvetur online slipper du også for unødig ventetid hos din lokale Volkswagen-forhandler.