Mikrobiler - Moderne og økonomisk bil til gode priser.

Mikrobiler er kommet for at blive. De er små og nemme at parkere. De har et lavt brændstofforbrug og en lav CO2-emission. Den storsælgende Volkswagen up! har det hele og lidt til. Den kompakte og funktionelle bil giver dig sikkerhed i topklasse. Derudover kører en mikrobil som up!’en længere på literen end de fleste andre biler.

Hvorfor skal du vælge en mikrobil

En mikrobil er til dig, der tænker økonomisk, praktisk og æstetisk på samme tid. Mikrobiler møder alle de moderne krav om at holde brændstofforbrug og forurening nede. Med en up! får du økonomisk og praktisk kørsel, og du kan nemt klemme dig ind på parkeringspladser, hvor større biler må give op. Blandt andet derfor er det en udbredt bybil. Men den kan meget mere end det. Den nye up! har gode køreegenskaber og forener på fornem vis komfort og design.

Den bedste mikrobil.

Moderne biler skal være rummelige indeni men små udenpå. Det forstår vi hos Volkswagen, og vi har derfor samlet alle dine behov og præferencer i én lille og kompakt bil; up!

I flere test af mikrobiler har up!’en fået rosende ord med på vejen, og de høje salgstal taler for sig selv. up!’en kører langt på literen. Faktisk helt op til 24.4 km/literen! Det er en brændstofbesparelse, som både din pengepung og miljøet sætter pris på. Derudover har den plads til fire personer og et imponerende stort bagagerum på hele 251 l. Det er bare nogle af de ting, som danske bilanmeldere fremhævede, da de i 2013 tildelte Volkswagen up! prisen som årets bil.