Hvilken bil skal jeg vælge?

Vi hjælper dig med at
vælge den rigtige bil

Elektriske biler

Hos Volkswagen kører fremtiden elektrisk. ID. står ikke kun for elektrisk kørsel, men for biler, som er dit helt personlige rum på hjul. Her tilbydes innovativ teknologi, som gør en ny dimension af fuldt elektrisk acceleration og rækkevidde tilgængelig for alle.

Volkswagens elektriske biler omfatter: ID.3, ID.4, ID.5 og ID. Buzz. Samtlige modeller tilbydes i en række forskellige udstyrsvarianter, med en batterikapacitet på op til 77 kWh og en rækkevidde på op til 554 km. Fælles for alle bilerne er et intuitivt digitaliseret design og en kabine med plads til familien. 

Mikrobiler

Navnet på en mikrobil beskriver den rigtig godt. De er små og nemme at parkere, samtidigt med, at de både har et lavt brændstofforbrug og CO2-emission. Hos Volkswagen forstår vi, hvad der gør mikrobiler så populære.

Mikrobiler er kommet for at blive. De er små og nemme at parkere. De har et lavt brændstofforbrug og en lav CO2-emission. Den storsælgende Volkswagen up! har det hele og lidt til. Den kompakte og funktionelle bil giver dig sikkerhed i topklasse.

Kvinde står foran en gul VW Golf

Hatchback

Hatchback er en betegnelse, der kendetegner biler med en skrå bagklap, der går fra tagkant og ned. Det er en yderst populær karrosseritype.

Dette er en yderst populær karrosseritype, hvilket blandt andet skyldes bilens store anvendelighed. I de fleste modeller er det muligt at udvide bagagerummet, ved at lægge bagsædet helt ned, hvilket også gør sig gældende i Volkswagens hatchback-modeller.

Familliebil

Familiebilen er, som navnet antyder, en bil for hele familien, hvorfor den også går under betegnelsen børnebil. Men ikke to familier er ens, og derfor er det vigtigt, at du vælger den model, der imødekommer netop dine behov.

Der findes mange gode bud på den bedste familiebil, og dit valg afhænger blandt andet af dine behov i forhold til antal af passagerer samt bagagerumsplads. Vi guider dig til at vælge den bedste familiebil.

Stationcar

Stationcar betegner en biltype med bagklap, stort bagagerum og oftest med plads til minimum 5 personer.

Til forskel for en hatchback er taget ført længere tilbage og oftest er stationcaren længere end den tilsvarende hatchback model. Stationcaren er et populært valg blandt familier og forretningsfolk, som har brug for plads, men ikke vil gå på kompromis med design og gerne vil signalere elegance.

Volkswagens stationcar modeller omfatter Golf Variant, Passat Variant og Arteon Shooting Brake, hvor du og dine medpassagerer kan nyde af gode køreegenskaber og stor komfort.

MPV

MPV er en forkortelse af Multi-Purpose Vehicle. Og som navnet indikerer, så er det en model, der omfavner de fleste formål. MPV modellerne er noget højere end øvrige biler, hvilket betyder, at man i selve kabinen sidder højere og dermed har bedre udsyn på vejen.

Som navnets forkortelse også antyder, så er Volkswagens MPV biler til de fleste formål. Et af de særlige kendetegn ved Volkswagens MPV modeller er den fantastiske rummelighed, hvor Touran som standard er udstyret med syv sæder.

SUV

SUV er en forkortelse af Sport Utility Vehicle, og det er bestemt en sporty yderst anvendelig bil til de fleste formål. SUV’en minder om en stationcar, men har typisk et større karosseri, kombineret med en noget kraftigere trækkraft.

Med en SUV får du også en unik mulighed for at køre offroad med stil. Hvad enten det er som bybil, til legebarnet bag rattet, eller om der skal skydes genvej gennem terrænet, så er SUV’en bygget til opgaven.

Autocampere

Autocampere fra Volkswagen er optimale for familien, parret eller vennegruppen, der vil nyde det bedste af naturen og campinglivet, uden at gå på kompromis med luksus og kvalitet. Desuden slipper du ved en autocamper for besværet ved at navigere og vedligeholde en campingvogn.

Med en autocamper fra Volkswagen kan du imødekomme din eventyrlyst, og samtidig mærke friheden ved ikke at skulle planlægge ferien ned til mindste detalje. Autocamperen fungerer som både køretøj og hjem, og dermed slipper du for, at skulle købe flybilletter og hotelophold, som hurtigt kan løbe op, når hele familien skal med på tur.

Erhvervsbiler

Hos Volkswagen Erhvervsbiler finder du et udvalg af varevogne, som er solide og rummelige, uden at gå på kompromis med køreegenskaber og komfort. Volkswagen Erhvervsbilers varebiler er alsidige og funktionelle for, at du skal få den bedste køreoplevelse. Du finder alt fra helt store varevogne, med klassens største rummelighed, til mindre varebiler med lavt brændstofforbrug. Varevognens vigtigste egenskab er, at den er robust og kan transportere godset sikkert frem og tilbage.