Volkswagen Stationcar

Hvad er en Stationcar?

Stationcar betegner en biltype med bagklap, stort bagagerum og oftest med plads til minimum 5 personer. Til forskel for en hatchback er taget ført længere tilbage og oftest er stationcaren længere end den tilsvarende hatchback model. Stationcaren er et populært valg blandt familier og forretningsfolk, som har brug for plads, men ikke vil gå på kompromis med design og elegance.  

Hvilke stationcarmodeller har Volkswagen?
Volkswagens stationcar modeller omfatter Golf Variant, Passat Variant og Arteon Shooting Brake, hvor du og dine medpassagerer kan nyde de gode køreegenskaber og stor komfort.  

  • Golf Variant

    Den seneste Golf står klar i en stationcar udgave, nemlig Golf Variant. Golf Variant er alsidig og dynamisk – præcis som du er! Udvendigt er den helt tydeligt en Variant, og indvendigt har den alle de digitale friheder fra Golf – digital og fleksibel.

  • Passat Variant

    Passat har ledsaget Volkswagen stationcars i generationer, og den seneste model er ingen undtagelse. Uanset hvilke planer du og din familie har, er Passat Variant klar til at tage med. Den imponerer med sin velkendte alsidighed og altid høje kørekomfort. 

  • Arteon Shooting Brake

    Fra fronten med den brede kølergrill og den stilfulde taglinje, til den imponerende bagagerumsvolumen – imponerer Arteon Shooting Brake med sit unikke design. Den viser, hvordan eksklusivitet og praktiske egenskaber kan kombineres på højeste niveau.

Golf Variant

Find den Golf Variant, der passer til dig

I vores konfigurator kan du bygge præcis den Golf Variant, der passer til dig og dine kørselsbehov. Her kan du blandt andet vælge, hvilken farve din Golf Variant skal have, og vælge netop den motorstørrelse og drivlinje, der passer til dine behov.

Vil du ét skridt tættere på at sidde bag rattet i din egen Golf Variant, kan du også bestille et uforpligtende tilbud på Golf Variant. Ved at bestille et uforpligtende tilbud, kontakter vi dig med et endeligt tilbud og pris på din ønskede model eller hjælper dig med at finde en Golf Variant til dine behov.

Oplev Golf Variant

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge helt rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Oplev den nye Golf Variant hos din lokale Volkswagen-forhandler. Her kan du komme helt tæt på den karakteristiske Golf Variant, høre nærmere om de forskellige udstyrsvarianter og opleve hvordan, det er at sidde bag rattet i den seneste udgave af Golf Variant.

Golf Variant

Den seneste Golf Variant er med til at kombinere følelsen fra den velkendte Golf, og kørekomforten fra den prakiske stationscar. Golf variant er for dig, som ønsker alle de velkendte features, samt det digitale interiør fra Golf, men ønsker at kombinere det med mere praktikalitet.

Den seneste Golf Variant kommer med et digitalt cockpit som standard, og tilbyder ekstra benplads på bagsæderne over den almindelige Golf, og op til 1.642 l bagagerumsvolumen, takket være bilens ekstra længde. 

Passat Variant

Find den Passat Variant, der passer til dig

I vores konfigurator kan du bygge præcis den Passat Variant, der passer til dig og dine kørselsbehov. Her kan du blandt andet vælge, hvilken farve din Passat Variant skal have, og vælge netop den motorstørrelse og drivlinje, der passer til dine behov.

Vil du ét skridt tættere på at sidde bag rattet i din egen Passat Variant, kan du også bestille et uforpligtende tilbud på Passat Variant. Ved at bestille et uforpligtende tilbud, kontakter vi dig med et endeligt tilbud og pris på din ønskede model eller hjælper dig med at finde en Passat Variant til dine behov.

Oplev Passat Variant

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge helt rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Oplev den nye Passat Variant hos din lokale Volkswagen-forhandler. Her kan du komme helt tæt på den karakteristiske Passat Variant, høre nærmere om de forskellige udstyrsvarianter og opleve hvordan, det er at sidde bag rattet i den seneste udgave af Passat Variant.

Passat Variant

Takket være intuitive funktioner bliver hver eneste tur i Passat Variant en oplevelse, der kan nydes på et højt komfortniveau. Passat Variant imponerer ikke kun med et elegant design og stor kørekomfort, men også med et utroligt stort bagagerum. Pladsen i Passat Variant kan også mærkes for passagerne, uagtet om det er lange eller korte ture, der er nemlig rigtig god benplads, også på bagsædet. 

Passat Variant ejere praler ofte af, at de har et bagagerum på størrelse med en gymnastiksal. Okay, det passer måske ikke helt, men bagagerumskonceptet har virkelig potentiale. Bagagerumsvolumen byder på helt op til 650 l. med bagsæderækken oprejst og hele 1.780 l. nedfældet. 

Arteon Shooting Brake

Find den Arteon Shooting Brake, der passer til dig

I vores konfigurator kan du bygge præcis den Arteon Shooting Brake, der passer til dig og dine kørselsbehov. Her kan du blandt andet vælge, hvilken farve din Arteon Shooting Brake skal have, og vælge netop den motorstørrelse og drivlinje, der passer til dine behov.

Vil du ét skridt tættere på at sidde bag rattet i din egen Arteon Shooting Brake, kan du også bestille et uforpligtende tilbud på Arteon Shooting Brake. Ved at bestille et uforpligtende tilbud, kontakter vi dig med et endeligt tilbud og pris på din ønskede model eller hjælper dig med at finde en Arteon Shooting Brake til dine behov.

Oplev Arteon Shooting Brake

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge helt rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Oplev den nye Arteon Shooting Brake hos din lokale Volkswagen-forhandler. Her kan du komme helt tæt på den karakteristiske Arteon Shooting Brake, høre nærmere om de forskellige udstyrsvarianter og opleve hvordan, det er at sidde bag rattet i den seneste udgave af Arteon Shooting Brake.

Arteon Shooting Brake

Arteon Shooting Brake tilbyder suverænitet på et helt nyt niveau. Fra den markant brede kølergrill, langs den coupé-inspirerede taglinje, til LED-baglygterne med den progressive lyssignatur udstråler Arteon Shooting Brake alt fra køredynamik til praktikalitet. 

Den sportsligt-elegante Shooting Brake har en uforlignelig anvendelighed i dagligdagen. På bagsæderækken tilbyder Arteon Shooting Brake luksuriøs benplads til alle, og rykker vi en tand længere tilbage i bilen, finder du hele 565 l. og op til 1.632 l. med bagsædderne nedfældet.

Privatleasing

Volkswagen Privatleasing

Skal du privatlease din nye Volkswagen Stationcar?

Volkswagen Privatleasing

Skal du privatlease din nye Volkswagen Stationcar?

Udvalget af Volkswagen privatleasingmodeller indeholder to stationcar modeller fra Volkswagens modelprogram, nemlig Golf Variant og Passat Variant, så du kan finde en attraktiv privatleasingaftale på netop den model og udstyrsvariant, som du har udset dig.

Der er mange fordele, når du vælger Volkswagen Privatleasing. Med Volkswagen Privatleasing kan du lease din drømmebil med en attraktiv udbetaling og til en fast, lav ydelse hver måned. Som en ekstra fordel er din leasingaftale og de viste priser altid inkl. en service- og vedligeholdelsesaftale.

Forsikring

Volkswagen Forsikring

Derfor skal du vælge Volkswagen Forsikring

Volkswagen Forsikring

Derfor skal du vælge Volkswagen Forsikring

Der er mange gode grunde til at vælge Volkswagen Bilforsikring. For at gøre det lidt lettere at forstå de mange fordele har vi samlet de vigtigste nedenfor:

God dækning, fair pris
Få nogle af markedets bedste dækning til en attraktiv pris.
Anmeld skaden på 5 minutter
Du kan anmelde din skade online døgnet rundt. Vi får dig hurtigt kørende igen, hvis uheldet er ude.
Lånebil
Du får lånebil stillet til rådighed, mens din bil er på værksted. Vi sørger også for, at din bil er både vasket og støvsuget, når du får den igen.
Første måned uden beregning
Når du tegner en Volkswagen Forsikring så er den løbende måned + en måned uden beregning. 

Oftest stillede spørgsmål og svar om Volkswagen stationcar modeller

Book en prøvetur

Book en prøvetur og oplev, hvordan det er at sidde bag rattet i en stationcar fra Volkswagen. Ved at booke en prøvetur online slipper du også for unødig ventetid hos din lokale Volkswagen-forhandler.