Volkswagen Hatchback

Hvad er en hatchback?

Hatchback er en betegnelse, der kendetegner biler med en skrå bagklap, der går fra tagkant og ned. Dette er en yderst populær karrosseritype, hvilket blandt andet skyldes bilens store anvendelighed. I de fleste modeller er det muligt at udvide bagagerummet, ved at lægge bagsædet helt ned, hvilket også gør sig gældende i Volkswagens hatchback-modeller.

Hatchback kaldes ofte for "3 dørs" eller "5 dørs", idet at bagklappen også kan betragtes som en dør, hvorigennem man kan komme ind og ud af bilen. En hatchback er velegnet til mange forskellige formål, da den skrå bagklap gør adgangen til bagagerummet nem og praktisk. Det er således nemt at komme til med både barnevogne og mindre møbler.

Hvorfor vælge en hatchback?
En Volkswagen hatchback er en praktisk og meget anvendelig bil, men også yderst sportslig. Uanset om du vælger en Polo eller en Golf, så får du en meget komfortabel bil med en kraftig motor, der som standard har godt med udstyr. 

Derudover får du en yderst alsidig bil, der kan bruges til de fleste daglige gøremål. I mange situationer kan det være anvendeligt med et anhængertræk. Uanset om det er en trailer med haveaffald, eller større flyttegods, så giver Volkswagens hatchback rig mulighed for at have god vægt på anhængertrækket.

  • Polo

    Polo har siden introduktionen af den første generation tilbage i 1975 excelleret i at tilbyde egenskaber fra de større biler i et mere kompakt format. Det har været en opskrift på succes, og opdaterede Polo fortsætter denne tradition på raffineret vis. Oplev progressivt design og intelligent teknologi i den seneste Polo. 

  • Golf

    Det mobile ikon bliver til det digitale ikon. Volkswagen præsenterer Golf 8. Den seneste Golf 8 sætter nye standarder for digitalisering på vejen. Intelligente assistentsystemer gør alle køreture mere komfortable og afslappede. Kombineret med den typiske Golf-følelse.

  • ID.3

    ID.3 er konstrueret på en komplet eldrevet platform, som skaber et hidtil uset, kompakt hatchback design i et sportsligt look. Den lange akselafstand med korte overhæng gør ID.3 rummelig indvendigt og kompakt udvendigt.

Polo

Find den Polo, der passer til dig

Oplev de mange variationer af Polo hos din lokale Volkswagen-forhandler. Her kan du komme helt tæt på den karakteristiske Polo, og høre nærmere om de forskellige udstyrsvarianter og opleve hvordan, det er at sidde bag rattet i den seneste udgave af Polo.

I vores konfigurator kan du bygge præcis den Polo, der passer til dig og dine kørselsbehov. Her kan du blandt andet vælge, hvilken farve og motorstørrelse din bil skal have, og vælge netop den udstyrspakke og variant, der passer til dine behov. Vil du ét skridt tættere på at sidde bag rattet i din egen Polo, kan du også bestille et uforpligtende tilbud.

Book en prøvetur i PoloÅbner et eksternt link

Polo på mange måder

Den seneste generation af Polo tilbydes i en lang række forskellige udstyrsvarianter blandt andet med mulighed for en kraftfuld GTI version. Udstyrsniveauerne går fra indgangsmodellen Polo Life, til Polo Style og op til topmodellen Polo R-Line, som er præget af køredynamik og et sportsligt udtryk.

Er du til endnu mere fart og adrenalin, tilbydes Polo GTI med 207 hk., som sender dig fra 0-100 km/t på 6,5 sek.

Den kompakte Polo

Volkswagen Polo har siden sin introduktion i 1975 tilbudt egenskaber fra de større biler i et mere kompakt format, og den seneste version er ingen undtagelse. Den opdaterede Polo byder på en udtryksfuld digitaliseret kabine, og dynamiske køreegenskaber. 

Den kompakte Polo er mere end blot en sporty hatchback med dynamiske køreegenskaber. Polo, som er den mindste Volkswagen bygget på den alsidige MQB-platform, kan også notere sig med fem stjerne i Euro NCAP-sikkerhedstest og flotte karakterer i samtlige kategorier. 

Golf

Find den Golf, der passer til dig

Oplev de mange variationer af Golf hos din lokale Volkswagen-forhandler. Her kan du komme helt tæt på den karakteristiske Golf 8, og høre nærmere om de forskellige udstyrsvarianter og opleve hvordan, det er at sidde bag rattet i den seneste udgave af Golf.

I vores konfigurator kan du bygge præcis den Golf, der passer til dig og dine kørselsbehov. Her kan du blandt andet vælge, hvilken farve og drivlinje din bil skal have, og vælge netop den udstyrspakke og variant, der passer til dine behov. Vil du ét skridt tættere på at sidde bag rattet i din egen Golf, kan du også bestille et uforpligtende tilbud.

Book en prøvetur i GolfÅbner et eksternt link

Golf på mange måder

Den 8. generation af Golf tilbydes i en lang række forskellige udstyrsvarianter blandt andet med mulighed for en kraftfuld plug-in hybrid drivlinje. Udstyrsniveauerne går fra indgangsmodellen Golf Life, til Golf Style og op til topmodellen Golf R-Line, som er præget af køredynamik og et sportsligt udtryk. Er du til endnu mere fart og adrenalin, tilbydes Golf GTI Clubsport med 300 hk., som sender dig fra 0-100 km/t på 5,6 sek.

Den sportslige Golf med det karismatiske og dynamiske ydre kan også fås som plug-in-hybrid under navnene Golf Style eHybrid og Golf GTE. Her kombineres den kraftfulde TSI motor med en elektrisk drivlinje, der kombineret producerer henholdsvis 204 hk. og 245 hk.

Den ikoniske Golf

Det mobile hatchback ikon er blevet til et digitalt ikon. Volkswagens 8. generation af Golf sætter en ny standard for digitalisering på vejen. De intelligente assistentsystemer kombineret med den klassiske Golf-følelse, gør kørenturen mere komfortable og afslappet hver gang. 

Den seneste Golf kommer med et digitalt cockpit som standard, og tilbyder sportslige præstationer med en elegant fremtoning, samtidig med den er praktisk. Bagagerumsvolumen byder nemlig på 381 l. og op til 1.237 l. med bagsæderne klappet ned.

ID.3

Den 100 % elektriske ID.3

Den kompakte, men rummelige ID.3 er for dig, der ønsker elektriske præstationer til alle hverdagens gøremål. Med en rækkevidde på op til 550 kilometer på én enkelt opladning opfylder ID.3 de fleste kørselsbehov. Rent visuelt giver ID.3 dig den kompakte følelse fra en sportslig hatchback, og kombinerer det med en komfortabel og rummelig kabine. På trods af sin mere kompakte størrelse imponerer ID.3 alligevel med en bagagerumsvolumen på hele 385 l.

Oplev den elektriske køreglæde i ID.3

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Book en prøvetur i ID.3, så du kan opleve, hvordan det er at sidde bag rattet i en elektrisk Volkswagen. Ved at booke en prøvetur online slipper du for unødig ventetid hos din lokale Volkswagen-forhandler.

Find den ID.3, der passer til dig

I vores konfigurator kan du bygge præcis den ID.3, der passer til dig og dine kørselsbehov. Her kan du blandt andet vælge, hvilken farve din ID.3 skal have, og hvilket udstyr der passer til dine behov. 

Vil du ét skridt tættere på at sidde bag rattet i din egen ID.3, kan du også bestille et uforpligtende tilbud på ID.3. Ved at bestille et uforpligtende tilbud kontakter vi dig med et endeligt tilbud og pris på din ønskede ID.3 eller hjælper dig med at finde en ID.3 til dine behov.

Privatleasing

Volkswagen Privatleasing

Skal du privatlease din nye Volkswagen Hatchback?

Volkswagen Privatleasing

Skal du privatlease din nye Volkswagen Hatchback?

Udvalget af Volkswagen privatleasingmodeller indeholder to hatchback modeller fra Volkswagens modelprogram, nemlig Polo og Golf, så du kan finde en attraktiv privatleasingaftale på netop den model og udstyrsvariant, som du har udset dig.

Der er mange fordele, når du vælger Volkswagen Privatleasing. Med Volkswagen Privatleasing kan du lease din drømmebil med en attraktiv udbetaling og til en fast, lav ydelse hver måned. Som en ekstra fordel er din leasingaftale og de viste priser altid inkl. en service- og vedligeholdelsesaftale.

Forsikring

Volkswagen Forsikring

Derfor skal du vælge Volkswagen Forsikring

Volkswagen Forsikring

Derfor skal du vælge Volkswagen Forsikring

Der er mange gode grunde til at vælge Volkswagen Bilforsikring. For at gøre det lidt lettere at forstå de mange fordele har vi samlet de vigtigste nedenfor:

God dækning, fair pris
Få nogle af markedets bedste dækning til en attraktiv pris.
Anmeld skaden på 5 minutter
Du kan anmelde din skade online døgnet rundt. Vi får dig hurtigt kørende igen, hvis uheldet er ude.
Lånebil
Du får lånebil stillet til rådighed, mens din bil er på værksted. Vi sørger også for, at din bil er både vasket og støvsuget, når du får den igen.
Første måned uden beregning
Når du tegner en Volkswagen Forsikring så er den løbende måned + en måned uden beregning. 

Oftest stillede spørgsmål og svar om Volkswagen hatchback modeller

Book en prøvetur

Book en prøvetur og oplev, hvordan det er at sidde bag rattet i en hatchback fra Volkswagen. Ved at booke en prøvetur online slipper du også for unødig ventetid hos din lokale Volkswagen-forhandler.