En blå VW Polo holder foran en rampe, en mand går forbi bagenden med LED-baglygter (ekstraudstyr).
1

Polo

Kom helt tæt på og oplev Polo på en prøvetur

Kom helt tæt på og oplev Polo på en prøvetur

  • Pris fra236.995 kr.
  • Hestekræfter95 - 110 hk.
  • EffektivitetsklasseA+
  • CO2-udslip117 - 132 g/km
  • Tophastighed195 km/t
  • Længde4.074 mm.

  Ny Polo. Flere features. 

  Hvem siger, at du ikke kan forvente dig store features i en mindre bil? Oplev progressivt design og intelligent teknologi i Polo. 

  Vil du komme endnu tættere på Polo? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

  Topkarakter i sikkerhedstest til Polo

  Polo er mere end blot en sporty hatchback med dynamiske køreegenskaber. Den er også sikkerhed i top. Efter at have gennemført den anerkendte Euro NCAP-sikkerhedstest kan Polo notere sig gode karakterer i alle kategorier og en drømmestart med fem stjerner. 

  Polo, som er den mindste Volkswagen bygget på den alsidige MQB-platform til alle størrelse biler, opnåede flotte karakterer i samtlige testkategorier – især i kategorien ”Passagerbeskyttelse for voksne”. Her opnåede den kompakte Polo 94% af det totale antal mulige point. Desuden klarede Polo sig også fornemt i kategorien "Beskyttelse af børn", hvor den scorede 80% af det totalte antal mulige point.

  Polo kommer med et nyt modelprogram bestående af fire udstyrsvarianter

  Polo har siden introduktionen af den første generation tilbage i 1975 excelleret i at tilbyde egenskaber fra de større biler i et mere kompakt format. Det har været en opskrift på succes, og opdaterede Polo fortsætter denne tradition på raffineret vis. I videoen kan du se præsentationen af Polo.

  Book en prøvetur i PoloÅbner et eksternt link

  --:--
  Blå VW Polo set oppefra

  Privatleasing af Polo inkl. Serviceaftale fra kr. 2.899,-/md*

  Det er nu muligt at privatlease Polo til attraktive månedlige priser og en udbetaling på kr. 10.000,-*. Med Volkswagen Privatleasing er du desuden i sikre hænder, da din leasingaftale og de viste priser altid er inklusive en service- og vedligeholdelsesaftale. Så kan du fokusere på det, der er vigtigt - nemlig at nyde oplevelsen bag rattet i din nye Polo.

  *Polo Life 1,0 TSI 95 HK. Forbrug v. bl. kørsel. 19,2 km/l. CO2-udslip 118 g/km. A+. Fra 2.899 kr./mdr. v/15.000 km/år. Førstegangsydelse 10.000 kr. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.): kr. 45.388. Totaludgift v/36 mdr: kr. 114.964,- ekskl. ejerafgift 560 kr., dæk, forsikring og brændstof. Udbydes af VWSF A/S. Forudsætter kaskoforsikring, kreditgodkendelse og BS-betaling. Læs mere på www.vwsf.dk/privatleasing.

  --:--

  Polo har mange highlights. Her ser vi kort på tre af dem:

  Giver lysende øjne 

  Hvem siger at du ikke kan forvente store features af en lille bil? Oplev Poloens progressive design og intelligente teknologi.

  IQ.DRIVE Travel Assist (ekstraudstyr) i VW Polo omfatter også et kapacitivt rat.

  Holder dig på sporet. Og holder de andre på afstand.

  Nærbillede af Digital Cockpit Pro (ekstraudstyr) i VW Polo, hvor der blandt andet ses speedometer og navigation.

  Overblik over vigtige informationer

  Eksteriør & interiør

  Opkoblingsmuligheder & infotainment

  Underholdning, der viser vejen

  Har du hørt det? Radioen ”Ready 2 Discover” er standardudstyr i Polo. Den har ikke bare en 8” (20,3 cm) stor TFT-skærm, men kan også opgraderes og i fremtiden udvides med en navigationsfunktion via In-Car-shoppen. Hvis man gerne vil guides lige fra start, kan man som ekstraudstyr vælge navigationssystemet ”Discover Media” inkl. ”Streaming & Internet" med 8” (20,3 cm) stor skærm eller ”Discover Pro” inkl. ”Streaming & Internet” med en 9,2” (23,4 cm) stor skærm.

  Teknologi & assistentsystemer

  IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

  IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

  En blå VW Polo set fra passagersiden, parkeret under en bro. En mand går hen imod den.

  Polo er som standard udstyret med vognbaneassistenten ”Lane Assist”. En anden del af standardudstyret er nødbremseassistenten "Front Assist", som registrerer fodgængere og køretøjer og bremser automatisk i nødstilfælde for at hjælpe med at reducere omfanget af ulykken eller optimalt set helt forhindre ulykken. Som ekstraudstyr fås en række andre assistentsystemer til Polo – herunder fx ”Travel Assist”, som næsten styrer bilen automatisk.

  Tilpasser sig til din kørestil

  Med køreprofilvalget er Polo indstillet perfekt til dig. Alt efter hvad der er vigtigst for dig. Vælg blot den ønskede køreprofil med et tryk med fingeren, og straks tilpasses drivlinje, styretøj og endda skiftepunkterne (i forbindelse med dobbeltkoblingsgearkassen DSG) automatisk. Så kan du altid finde det rette drive.

  • Eco: til brændstofbesparende kørsel
  • Normal: til dagligdagens køreture fra A til B
  • Sport: til sportslige præstationer med tilsvarende omdrejningstal
  • Individual: til dine egne kombinationsmuligheder

  Køreprofilvalg er standard på Polo R-Line og Polo GTI. Køreprofilvalg er ekstraudstyr til Polo Style.

  Byg din Polo

  Tilbehør til din Polo

  Fra transport til lifestyle – vi viser dig et udvalg af de tilgængelige produkter, som du kan konfigurere til din model. Få endnu mere ud af din Polo.

  Volkswagen Forsikring - så kan du trygt sætte dig bag rattet

  Når du køber eller leaser din nye Polo gennem en af vores forhandlere, har du samtidig mulighed for at tilkøbe vores attraktive Volkswagen Forsikring. I samarbejde med Alm. Brand tilbyder vi en af markedets bedste bilforsikringer med attraktive dækninger.

  Med Volkswagen Forsikring får du nogle af markedets bedste dækninger til en attraktiv pris. Og så får du stillet en lånebil til rådighed, mens din Volkswagen er på værksted.

  Serviceabonnementer til din Polo

  Din Polo er bygget til at holde i mange, mange år. Men selv for en Volkswagen kan det ikke undgås, at olie skal skiftes, dele bliver slidt og skal udskiftes eller repareres efterhånden, som bilen bliver ældre. Den slags kan ofte komme som en overraskelse, der griber forstyrrende ind i privatøkonomien. Men med oprettelse af et af vores serviceabonnementer, så har du færre bekymringer, når din Volkswagen skal til service. Og så er du altid sikret at din Volkswagen er i de bedste hænder.

  Vi er alle forskellige, og det er vores brug af vores biler også. Derfor tilbyder Volkswagen forskellige former for serviceabonnementer til din Volkswagen. Så uagtet om du er ved at købe en helt ny Volkswagen, eller om din Volkswagen allerede har kørt i et par år, så har vi et abonnement der passer. 

  Book en prøvetur

  Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.