Pris fra
179.995kr.
Hestekræfter
80 - 150hk.
Effektivitetsklasse
A+ - A
CO2-udslip
118 - 144g/km
Tophastighed
216km/t
Længde
4.053mm.
Bagagerumsvolumen
351 - 1.125l.
Anhængervægt uden/med bremser
Op til 610 / 1.200 kg.

Privatleasing af den alsidige Polo fra kr. 2.599,-/md*

Med Volkswagen Privatleasing kan du lease din drømmebil med en attraktiv udbetaling og til en fast, lav månedlig ydelse. Du kan eksempelvis privatlease den alsidige Polo til kr. 2.599,-/md og en udbetaling på kr. 15.000,-. Som en ekstra fordel er din leasingaftale og de viste priser altid inkl. et Service- og Reparationsabonnement, så du slipper for unødvendige bekymringer.

*Privatleasing via Volkswagen Finans v. Nordania Finans. Pris pr. md. fra kr. 2.599,-. Udbetaling kr. 15.000,-. Samlede omk. for 36 mdr./15.000 km/år fra kr. 108.564,-. Positiv kreditgodkendelse kræves. Bindingsperiode 12 måneder. Ekskl. dækaftale, forsikring og grøn ejerafgift. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Vi holder åbent

Det er igen muligt at besøge vores Volkswagen Forhandlere, som alle følger de regionale retningslinjer for COVID-19.

For at du kan kigge nærmere på din ønskede Volkswagen i trygge og sikre rammer, tilbyder vi muligheden for at booke en salgsrådgiver. Sammen med salgsrådgiveren kan få besvaret dine spørgsmål og blive endnu klogere på netop den model, som du er interesseret i.

Mere bil for pengene - Polo fås fra kr. 179.995

Polo er mere end bare en minibil. Poloens gode køreegenskaber, rummelighed og høje komfortniveau får den lille bil til at levere en voksen køreoplevelse.

*Polo Trendline 1,0 5G 80 hk. Forbrug v. bl. kørsel. 17,9 km/l. CO2-udslip: 128 g/km. A+. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Bestil tilbud på Polo

Vil du sidde bag rattet i din egen Polo, så kan du nu bestille et uforpligtende tilbud på præcis den Polo, som passer til dine behov. 

Når du har lavet din bestilling af et tilbud, vil vi i samarbejde med dig finde præcis den Polo, som passer dine ønsker, når det er endelige tilbud udarbejdes. Den endelige bestilling af din ønskede Polo træder først i kraft, når du har underskrevet aftalen med din forhandler. Det koster ikke noget at bestille et uforpligtende tilbud.

Bestil et uforpligtende tilbud på Polo

Polo imponerer – igen og igen

Polo Roof Pack

Roof Pack 

Marker dig med sorte detaljer

 

Panoramatag

Åben for flere oplevelser

 

Køreprofilvalg

Polo tilpasser sig til din kørestil

Polo – åbent panoramatag
Polo – køreprofilvalg

Individualisering