Et sandt blikfang

Polo passer på dig. Bilens sikkerhedsselesystemer holder øje med, hvad der foregår omkring dig. Ud over det gør bilens dynamiske design den til et blikfang i sig selv.

Polo imponerer – igen og igen
Polo Roof Pack

Roof Pack 

Marker dig med sorte detaljer

 

Panoramatag

Åben for flere oplevelser

 

Køreprofilvalg

Polo tilpasser sig til din kørestil

Polo – åbent panoramatag
Polo – køreprofilvalg

Individualisering

Marker dig med sorte detaljer

Har du fundet din favoritfarve? Så kombiner den med en spændende kontrastfarve: sort tag og matchende sortlakerede sidespejlhuse. Roof Pack (ekstraudstyr) fås desuden til udstyrslinjerne Comfortline og Highline.

Komfort

Dit førerdisplay efter dit behov

Foretrækker du kun at få vist din hastighed og kilometertallet, når du kører? Eller vil du gerne have flere køredata? Eller måske navigationskortet? Eller titlen på den sang, der afspilles? Eller flere af disse oplysninger på samme tid?
Det hele er op til dig: Med multifunktionsrattet kan du nemt selv konfigurere displayet i høj opløsning. Og du kan få det, lige som du vil have det.

  • 26 cm (10,25”) TFT-farvedisplay
  • Utallige mulige konfigurationer, heraf kan tre gemmes som favoritter

Teknologi

Brug mindre, få mere.

Økonomisk og momentstærk: De moderne motorer i Polo er skabt til alle, som kører mange kilometer og gerne vil have en god brændstoføkonomi. Så nu er spørgsmålet bare, hvilken motor du vil have?

Udstyrsvarianter

Prøvekørsel

Vil du gerne opleve Polo live? Send os din ønskede dato til en prøvekørsel.
Når du booker en prøvetur online, springer du køen over, og er sikker på, at vi har bilen hjemme, når du ankommer. Husk at det er ganske gratis og uforpligtende.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there