En blå VW Polo holder foran en rampe, en mand går forbi bagenden med LED-baglygter (ekstraudstyr).

Polo

Kom helt tæt på og oplev Polo på en prøvetur.

Kom helt tæt på og oplev Polo på en prøvetur.

Pris fra
219.995kr.
Hestekræfter
95 - 110hk.
Effektivitetsklasse
A+
CO2-udslip
118 - 132g/km
Tophastighed
195km/t
Længde
4.074mm.
Bagagerumsvolumen
351l.
Anhængervægt uden/med bremser
600 - 1.200kg.

Ny Polo. Flere features. 

Hvem siger, at du ikke kan forvente dig store features i en mindre bil? Oplev progressivt design og intelligent teknologi i Polo. 

Vil du komme endnu tættere på Polo? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Topkarakter i sikkerhedstest til Polo

Polo er mere end blot en sporty hatchback med dynamiske køreegenskaber. Den er også sikkerhed i top. Efter at have gennemført den anerkendte Euro NCAP-sikkerhedstest kan Polo notere sig gode karakterer i alle kategorier og en drømmestart med fem stjerner. 

Polo, som er den mindste Volkswagen bygget på den alsidige MQB-platform til alle størrelse biler, opnåede flotte karakterer i samtlige testkategorier – især i kategorien ”Passagerbeskyttelse for voksne”. Her opnåede den kompakte Polo 94% af det totale antal mulige point. Desuden klarede Polo sig også fornemt i kategorien "Beskyttelse af børn", hvor den scorede 80% af det totalte antal mulige point.

Polo kommer med et nyt modelprogram bestående af fire udstyrsvarianter

Polo har siden introduktionen af den første generation tilbage i 1975 excelleret i at tilbyde egenskaber fra de større biler i et mere kompakt format. Det har været en opskrift på succes, og opdaterede Polo fortsætter denne tradition på raffineret vis. I videoen kan du se præsentationen af Polo.

Book en prøvetur i PoloÅbner et eksternt link

--:--

Privatleasing af Polo inkl. Serviceaftale fra kr. 2.699,-/md*

Det er nu muligt at privatlease Polo til attraktive månedlige priser og en udbetaling på kr. 10.000,-*. Med Volkswagen Privatleasing er du desuden i sikre hænder, da din leasingaftale og de viste priser altid er inklusive en service- og vedligeholdelsesaftale. Så kan du fokusere på det, der er vigtigt - nemlig at nyde oplevelsen bag rattet i din nye Polo.

*Polo Life 1,0 TSI 95 HK. Forbrug v. bl. kørsel. 19,2 km/l. CO2-udslip 118 g/km. A+. Fra 2.699 kr./mdr. v/15.000 km/år. Førstegangsydelse 10.000 kr. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.): kr. 42.988. Totaludgift v/36 mdr: kr. 107.764,- ekskl. ejerafgift 560 kr., dæk, forsikring og brændstof. Udbydes af VWSF A/S. Forudsætter kaskoforsikring, kreditgodkendelse og BS-betaling. Læs mere på www.vwsf.dk/privatleasing.

--:--

Polo har mange highlights. Her ser vi kort på tre af dem:

Lyssignatur på VW Polo: med lysstribe og IQ.LIGHT - LED-Matrix-forlygter som ekstraudstyr.
1
1.
De viste IQ.LIGHT-lygter er ikke standardudstyr.

IQ.LIGHT - LED-Matrix-forlygter

Giver lys i øjnene

IQ.DRIVE Travel Assist (ekstraudstyr) i VW Polo omfatter også et kapacitivt rat.

IQ.DRIVE Travel Assist

Holder dig på sporet. Og holder de andre på afstand.

Nærbillede af Digital Cockpit Pro (ekstraudstyr) i VW Polo, hvor der blandt andet ses speedometer og navigation.

Digital Cockpit

Overblik over vigtige informationer

Design

Giver lys i øjnene 

Allerede ved første øjekast ser man et af de vaskeægte højdepunkter, der fås som ekstraudstyr* til Polo: de innovative IQ.LIGHT – LED-Matrix-forlygter. Matrix-teknologien giver mulighed for at køre permanent med fjernlys uden at blænde andre trafikanter.** Det, der gør indtryk på fronten, må naturligvis ikke mangle på bagenden: Pakken omfatter LED-baglygter (ekstraudstyr) med animeret stoplys og integreret dynamisk blinklys, som viser retningen med en flydende lysbevægelse. 

* Standardudstyr til udstyrslinjerne Polo Style og Polo GTI
** Inden for de systemmæssige grænser.

Digital komfort

Overblik over vigtige informationer

Kombiinstrumentet Digital Cockpit er standardudstyr i Polo og viser dig det klassiske indhold som fx speedometer og kilometertæller på en 8” (20,32 cm) stor farveskærm med høj opløsning. Med Digital Cockpit Pro* kan visningen på den 10,25” (26,04 cm) store skærm tilpasses efter dine individuelle ønsker. Du kan fx vælge at få vist dine førerassistentsystemer rent optisk eller også vælge en kombination af navigationskort og medievisning – alt sammen i flot grafik og med animationer.

* Ekstraudstyr i Polo Life, Polo Style og Polo R-Line