Volkswagen MPV

Hvad er en MPV?

MPV er en forkortelse af Multi-Purpose Vehicle. Og som navnet indikerer, så er det en model, der omfavner de fleste formål.

MPV modellerne er noget højere end øvrige biler, hvilket betyder, at man i selve kabinen sidder højere og dermed har bedre udsyn på vejen. Den forhøjede sædeposition giver dig også et bedre overblik i trafikken. MPV’erne har også et stort bagagerum, men den betydelige forskel findes på bagsæderne, hvor MPV’en giver bagsædepassagerne rigtig god plads.

Volkswagens udvalg af MPV omfatter Touran og den nye ID. Buzz, hvor du og dine medpassagerer får god benplads og en unik komfort. 

 • ID. Buzz

  Den nye ID. Buzz er det seneste skud fra Volkswagens elektriske ID. familie. Den nye ID. Buzz er 100 % elektrisk, fuldt opkoblet og fuldkommen nytænkt. Med det velkendte ikoniske design fra Folkevognrugbrødet, bringer den nye ID. Buzz fortiden frem på banen igen, og sætter nye standarder for fremtiden.

  En høj grad af anvendelighed i dagligdagen er sikret med de kompakte proportioner og en lille vendediameter, så ID. Buzz trods sin størrelse kan manøvreres dynamisk gennem gaderne.

 • Touran

  Touran er en stor rummelig bil til mange formål. Den er indbegrebet af MPV - høj indstigning, komfort i fokus og stor køreglæde. Touran er som standard udstyret med 7 sæder, hvoraf enten bagerste eller midterste række kan lægges ned eller forskydes frem og tilbage. Dette er blot en af de mange eksempler på, hvor fleksibler Touran er, hvilket gør Touran ideel til mange forskellige gøremål.

ID. Buzz

I retning mod ny mobilitet

Den nye ID. Buzz sætter nye standarder for Multi Purpose Vehicle kategorien. For første gang har Volkswagen udviklet en minibus helt fra bunden som elbil – fra den første skitse til den sidste finpudsning. Uanset om det gælder pladsudnyttelsen, opkoblingsmulighederne eller drivlinjen: Konceptet bag ID. Buzz vil forandre mobiliteten.

 • Innovativ opkobling med over-the-air-opdateringer1 ved hjælp af We Connect2 og Car2X
 • Nye, intelligente assistentsystemer 
 • Kompakte mål, rummelig pladsfornemmelse

ID. Buzz: en ny definition af pladsfornemmelse for mere fleksibilitet

Uanset om det er i byen, på landet, til hele familien eller til en weekendtur med vennerne: Med ID. Buzz bliver elektrisk mobilitet anvendelig i dagligdagen og komfortabel for dig. I den forbindelse har vi udviklet kabinekonceptet helt fra bunden, og her mødes digital innovation og nytænkt fleksibilitet.

 • ID. Light 
 • Udtagelig, multifunktionel ID. Buzz Box (ekstraudstyr)
 • Ambientebelysning i kabinen med op til 30 forskellige farver (ekstraudstyr) 
 • Interiør uden læder fra dyr, og anvendelse af genbrugsmaterialer, fx til sædeindtræk, bundbeklædning og loftbeklædning

Pladskoncept og teknologi: frihed med nye opkoblingsmuligheder

Den kraftfulde ID. Buzz skaber plads til en helt ny form for udnyttelse af pladsen. Også i den rummelige kabine i ID. Buzz arbejder nogle af vores mest avancerede teknologier. Eksempelvis det innovative ID. Light, som kommunikerer visuelt med føreren. Eller over-the-air-opdateringer, som gør det muligt at opdatere forskellige features og funktioner. Via Car2X-kommunikationen kan ID. Buzz desuden modtage trafikrelaterede informationer i realtid. Med over 30 forskellige assistentsystemer tager ID. Buzz et stort skridt i retning mod optimal komfort på alle dine ture.

Touran

Find den Touran, der passer til dig

I vores konfigurator kan du bygge præcis den Touran, der passer til dig og dine kørselsbehov. Her kan du blandt andet vælge, hvilken farve din Touran skal have, og vælge netop den motorstørrelse og drivlinje, der passer til dine behov.

Vil du ét skridt tættere på at sidde bag rattet i din egen Touran, kan du også bestille et uforpligtende tilbud. Ved at bestille et uforpligtende tilbud, kontakter vi dig med et endeligt tilbud og pris på din ønskede model eller hjælper dig med at finde en Touran til dine behov.

Oplev Touran

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge helt rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Oplev den praktiske MPV hos din lokale Volkswagen-forhandler. Her kan du komme helt tæt på den karakteristiske Touran, høre nærmere om de forskellige udstyrsvarianter og opleve hvordan, det er at sidde bag rattet i den store rummelige MPV.

Touran

Volkswagen Touran er en vaskeægte MPV, der imponerer med sit høje niveau af fleksibilitet, masser af plads og godt udsyn. Touran kommer som standard med 7 sæder, hvoraf den bagerste sæderække kan lægges ned, så der bliver et rummeligt bagagerum på 834 l. Rent teknisk har bilen en række forskellige førerassistentsystemer og sikkerhedsfeatures, der sørger for at du kommer sikkert og komfortabelt frem.

Den moderne motorteknologi i din Touran er kendetegnet ved økonomi, stort drejningsmoment og en høj ydelse. Det passer perfekt til dig, hvis du godt kan lide at køre meget, men stadig gerne vil holde forbruget nede.

Privatleasing

Volkswagen Privatleasing

Skal du privatlease din nye Volkswagen MPV?

Volkswagen Privatleasing

Skal du privatlease din nye Volkswagen MPV?

Udvalget af Volkswagen privatleasingmodeller indeholder også en MPV model fra Volkswagens modelprogram, nemlig Touran, så du kan finde en attraktiv privatleasingaftale på netop den udstyrsvariant, som du har udset dig.

Der er mange fordele, når du vælger Volkswagen Privatleasing. Med Volkswagen Privatleasing kan du lease din drømmebil med en attraktiv udbetaling og til en fast, lav ydelse hver måned. Som en ekstra fordel er din leasingaftale og de viste priser altid inkl. en service- og vedligeholdelsesaftale.

Forsikring

Volkswagen Forsikring

Derfor skal du vælge Volkswagen Forsikring

Volkswagen Forsikring

Derfor skal du vælge Volkswagen Forsikring

Der er mange gode grunde til at vælge Volkswagen Bilforsikring. For at gøre det lidt lettere at forstå de mange fordele har vi samlet de vigtigste nedenfor:

God dækning, fair pris
Få nogle af markedets bedste dækning til en attraktiv pris.
Anmeld skaden på 5 minutter
Du kan anmelde din skade online døgnet rundt. Vi får dig hurtigt kørende igen, hvis uheldet er ude.
Lånebil
Du får lånebil stillet til rådighed, mens din bil er på værksted. Vi sørger også for, at din bil er både vasket og støvsuget, når du får den igen.
Første måned uden beregning
Når du tegner en Volkswagen Forsikring så er den løbende måned + en måned uden beregning. 

Oftest stillede spørgsmål og svar om Volkswagen MPV modeller

Book en prøvetur

Book en prøvetur og oplev, hvordan det er at sidde bag rattet i en MPV fra Volkswagen. Ved at booke en prøvetur online slipper du også for unødig ventetid hos din lokale Volkswagen-forhandler.