Volkswagen SUV til alle

Kombinationen af design, komfort og dynamik.

Kombinationen af design, komfort og dynamik.

Volkswagen SUV til alle

SUV er en forkortelse af Sport Utility Vehicle. Det store karrosseri og den gode plads er en fordel, men det er komforten, der gør SUV-oplevelsen helt speciel. I en SUV sidder du højt og har et perfekt overblik, og det er tilmed også let at komme ind og ud af bilen. Hos Volkswagen tilbyder vi en SUV til enhvers behov.

T-Cross, Taigo, T-Roc, Tiguan og Touareg. Foruden det fælles forbogstav hører de alle til kategorien SUV'er og crossovere. Stærke linjer, stor anvendelighed, og et godt udsyn fra en høj siddeposition er lidt af det, modellerne byder på. Gå på opdagelse i den populære modelkategori og få et overblik over både designforskelle, valg af udstyr, digitale muligheder og meget mere.

 • Taigo

  Den nye Taigo er til dig, der vil forene styrke med elegance. Den er også til dig, der vil have komfort og en 100% digital førerplads. Taigo giver dig nemlig både en forhøjet siddeposition, imponerende rummelighed og digital cockpit som standard.

 • T-Cross

  Kabinen i T-Cross har takket være den forhøjede siddeposition en behagelig følelse af frihed og kan tilpasses fleksibelt. Bilen byder på masser af plads til passagerer, bagage og spontane planer.

 • T-Roc

  Den nye T-Roc har en selvsikker fremtoning og understreger sin stærke personlighed med et skærpet udvendigt design, et nyt niveau af kvalitet og design i kabinen og de opgraderede tekniske features.

 • T-Roc Cabriolet

  Den nye T-Roc Cabriolet er begejstrende smuk. Med de markante træk og en fuldt elektrisk stofkaleche skaber det nye crossover-design den smukkeste forbindelse mellem en SUV og en cabriolet. Ved første øjekast er den nye T-Roc Cabriolet et udtryk for indre styrke og et udtryk for grænseløs frihed, når man kigger en ekstra gang.

 • Tiguan

  Tiguan er for dig der hverken ønsker at gå på kompromis med komfort, praktikalitet eller køredynamik. Tiguan er med til at opfylde ethvert behov, og så er der plads til hele familien.

  Den lange akselafstand giver bagsædepassagererne optimal benplads og lofthøjde, samt en bagagerumsvolumen på op til 615 liter, så du er klar til alle hverdagens eventyr.

 • Touareg

  Touareg er et frisk pust på vejene. Og i terrænet uden for de asfalterede områder. Med innovativt ekstraudstyr som den elektromekaniske krængningsstabilisering, LED-Matrix-forlygter eller Innovision Cockpit perfektioneres din afvekslende køreoplevelse i denne SUV.

  Den eksklusive Touareg kan også fås som plug-in-hybrid under navnet Touareg eHybrid. Touareg eHybrid har en turbobenzinmotor (TSI) kombineret med en el-motor, som gør at den kan køre på enten el, brændstof eller hybrid-mode hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor. 

Taigo

Find den Taigo, der passer til dig

I vores konfigurator kan du bygge præcis den Taigo, der passer til dig og dine kørselsbehov. Her kan du blandt andet vælge, hvilken farve din Taigo skal have, og vælge netop den motorstørrelse og drivlinje, der passer til dine behov.

Vil du ét skridt tættere på at sidde bag rattet i din egen Taigo, kan du også bestille et uforpligtende tilbud på Taigo. Ved at bestille et uforpligtende tilbud, kontakter vi dig med et endeligt tilbud og pris på din ønskede model eller hjælper dig med at finde en Taigo til dine behov.

Oplev Taigo

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge helt rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Oplev Taigo hos din lokale Volkswagen-forhandler. Her kan du komme helt tæt på den karakteristiske Taigo, høre nærmere om de forskellige udstyrsvarianter og opleve hvordan, det er at sidde bag rattet i den nye coupé-crossover.

Taigo

Taigo er med til at kombinere følelsen fra den velkendte crossover, og køredynamikken fra den sportslige coupé. Taigo er for dig, som hverken ønsker at opgive den praktiske rummelighed, den høje siddeposition og den optimale komfort fra SUV'en, på trods af ønsket om at køre i en coupé.

Taigo kommer med et digitalt cockpit som standard, og tilbyder ekstra benplads på bagsæderne over T-Cross, takket være bilens ekstra længde. 

Se priser på TaigoÅbner et eksternt link / Se privatleasingpriser på TaigoÅbner et eksternt link

T-Cross

Find den T-Cross, der passer til dig

I vores konfigurator kan du bygge præcis den T-Cross, der passer til dig og dine kørselsbehov. Her kan du blandt andet vælge, hvilken farve din T-Cross skal have, og vælge netop den motorstørrelse og drivlinje, der passer til dine behov.

Vil du ét skridt tættere på at sidde bag rattet i din egen T-Cross, kan du også bestille et uforpligtende tilbud på T-Cross. Ved at bestille et uforpligtende tilbud, kontakter vi dig med et endeligt tilbud og pris på din ønskede model eller hjælper dig med at finde en T-Cross til dine behov.

Oplev T-Cross

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge helt rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Book en prøvetur i T-Cross, så du kan opleve, hvordan det er at sidde bag rattet i en praktisk, og kompakt SUV fra Volkswagen. Ved at booke en prøvetur online slipper du også for unødig ventetid hos din lokale Volkswagen-forhandler.

T-Cross. På alle måder alsidig

Den alsidige T-Cross rummer alt det praktiske fra en større SUV, men er komprimeret ned til en mere kompakt løsning. Kabinen i T-Cross har takket være den forhøjede siddeposition en behagelig følelse af frihed og kan tilpasses fleksibelt. Bilen byder på masser af plads til passagerer, bagage og spontane planer.

Som standard kan bagsæderne justeres, så bagagerumsvolumen varierer fra 385 liter til 455 liter alt efter sædernes position, hvilket er større end det i T-Roc.

Se priser på T-CrossÅbner et eksternt link / Se privatleasingpriser på T-CrossÅbner et eksternt link

T-Roc

Find den T-Roc, der passer til dig

I vores konfigurator kan du bygge præcis den T-Roc, der passer til dig og dine kørselsbehov. Her kan du blandt andet vælge, hvilken farve din T-Roc skal have, og vælge netop den motorstørrelse og drivlinje, der passer til dine behov.

Vil du ét skridt tættere på at sidde bag rattet i din egen T-Roc, kan du også bestille et uforpligtende tilbud på T-Roc. Ved at bestille et uforpligtende tilbud, kontakter vi dig med et endeligt tilbud og pris på din ønskede model eller hjælper dig med at finde en T-Roc til dine behov.

Oplev den nye T-Roc

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge helt rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Book din prøvetur i dag, så du kan opleve, hvordan det er at sidde bag rattet i en den nye og forberede T-Roc. Ved at booke en prøvetur online slipper du også for unødig ventetid hos din lokale Volkswagen-forhandler.

Den nye T-Roc

Den nye T-Roc har en selvsikker fremtoning og understreger sin stærke personlighed med et skærpet udvendigt design, et nyt niveau af kvalitet og design i kabinen og de opgraderede tekniske features. Hvor Taigo og T-Cross deler platform med Polo, deler den nye T-Roc platform med Golf, hvilket gør bilen lidt større og mere rummelig.

Heriblandt får du digital cockpit som standard i udstyrsvarianten Life, og digital cockpit pro i Style og R-Line. Fælles for udstyrsvarianterne er at de alle kommer med en række assistentsystemer som Park Assist, Light Assist og Front Assist som standard.

Se priser på T-RocÅbner et eksternt link / Se privatleasingpriser på T-RocÅbner et eksternt link

T-Roc Cabriolet

Find den T-Roc Cabriolet, der passer til dig

I vores konfigurator kan du bygge præcis den T-Roc Cabriolet, der passer til dig og dine kørselsbehov. Her kan du blandt andet vælge, hvilken farve din T-Roc Cabriolet skal have, og vælge netop den motorstørrelse og drivlinje, der passer til dine behov.

Vil du ét skridt tættere på at sidde bag rattet i din egen T-Roc Cabriolet, kan du også bestille et uforpligtende tilbud på T-Roc Cabriolet. Ved at bestille et uforpligtende tilbud, kontakter vi dig med et endeligt tilbud og pris på din ønskede model eller hjælper dig med at finde en T-Roc Cabriolet til dine behov.

Oplev T-Roc Cabriolet

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge helt rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Book din prøvetur i dag, så du kan opleve, hvordan det er at sidde bag rattet i en kompromisløs SUV-cabriolet. Ved at booke en prøvetur online slipper du også for unødig ventetid hos din lokale Volkswagen-forhandler.

Den nye T-Roc Cabriolet

Den nye T-Roc Cabriolet er begejstrende smuk. Takket være SUV-proportionerne er der imponerende god lofthøjde og benplads til føreren og forsædepassageren i den nye T-Roc Cabriolet. Men først og fremmest masser af fleksibilitet og masser af plads til op til 284 l bagage, der gør denne crossover til en rummelig cabriolet i klassen

Med den fuldautomatiske stofkaleche kan du med et tryk på en knap køre under åben himmel, og hente solen ind i kabinen på blot 9 sekunder. Med de markante træk og en fuldt elektrisk stofkaleche skaber det nye crossover-design den smukkeste forbindelse mellem en SUV og en cabriolet. 

Tiguan

Find den Tiguan, der passer til dig

I vores konfigurator kan du bygge præcis den Tiguan, der passer til dig og dine kørselsbehov. Her kan du blandt andet vælge, hvilken farve din Tiguan skal have, og vælge netop den motorstørrelse og drivlinje, der passer til dine behov.

Vil du ét skridt tættere på at sidde bag rattet i din egen Tiguan, kan du også bestille et uforpligtende tilbud på Tiguan. Ved at bestille et uforpligtende tilbud, kontakter vi dig med et endeligt tilbud og pris på din ønskede model eller hjælper dig med at finde en Tiguan til dine behov.

Oplev Tiguan

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge helt rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Book din prøvetur i dag, så du kan opleve, hvordan det er at sidde bag rattet i en kompromisløs SUV med plads til hele familien. Ved at booke en prøvetur online slipper du også for unødig ventetid hos din lokale Volkswagen-forhandler.

Den elegante Tiguan

Den store Tiguan tilbyder komfortabel kørsel, gode pladsforhold og en dynamisk følelse fra et sportsligt design. Det brede karosseri og den lange akselafstand, gør Tiguan til den næststørste SUV fra Volkswagen. Som standard kommer Tiguan med 17" Montana letfælge. 

Den elegante Tiguan fås i flere kraftfulde motorvarianter, hvad end du ønsker fornuftigt brændstofsforbrug eller maksimal trækkræft. Hertil tilbydes Tiguan også med en 245 hk. plug-in-hybrid-drivlinje bestående af en 1,4 TSI-turbobenzinmotor og en elmotor, der – afhængig af udstyrsversion – giver mulighed for at køre op til cirka 50 km på strøm.

Touareg