Kom op i højden i en SUV

Den perfekte kombination

SUV er en forkortelse af Sport Utility Vehicle. Og det sporty element er bestemt en af grundene til, at flere og flere vælger en SUV. Det store karrosseri og den gode plads er en anden fordel, men det er komforten, der gør SUV-oplevelsen helt speciel. I en SUV sidder du højt og har et perfekt overblik. Og så er det let at komme ind og ud. 

SUV privatleasingpriser

T-Cross

Vil du have en SUV der er alsidig og klar til alle slags eventyr? Så er den nye T-Cross noget for dig.

Læs mere om T-Cross
 

Offroad med stil

Med en SUV får du også en unik mulighed for at køre offroad med stil. Hvad enten det er som bybil, til legebarnet bag rattet, eller om der skal skydes genvej gennem terrænet, så er SUV’en bygget til opgaven. Tiguan kan fås både med forhjulstræk og 4 hjulstræk, hvilket betyder, at man kan tilpasse den de behov og krav, som man stiller til sin nye bil.

En SUV med 4 hjulstræk kan være yderst anvendelige, hvis man f.eks. har behov for at køre en stor trailer på marker, strand eller lignende.

Volkswagens SUV manøvrerer godt i alle forhold
Volkswagens SUV modeller kan alle udstyres med en række ekstraudstyr der gør det let at begå sig i det åbne terræn såvel som i den snævre bytrafik. Det er nemlig muligt at få assistentsystemer (ekstraudstyr), der kan hjælpe med alt fra parkering til automatisk afstandsregulering. På den måde er det bestemt ikke en ulempe at have en stor SUV-bil i byen, da du gennem assistentsystemer let kan danne dig et overblik omkring hele bilen. 

Skal du opleve komforten i en SUV på vejen?

Kom ud at køre i din favorit 

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there