Grey ID.7 Tourer stands by the water near a mountain

Den nye ID.7 Tourer - Kan opleves til sommer 2024

 • ID.7 Tourer Pro fra pris446.995 kr.
 • 604 km
 • Hestekræfter286 hk
 • Forbrug14,6 kWh/100km
 • Halvårlig CO2-ejerafgift390 kr.
 • Bagagerumsvolumen605 l.
 • Længde4.961 mm

For endnu mere frihed.

Den nye ID.7 Tourer imponerer med sit design i kombination med et rummeligt bagagerum. Med sin gode plads til bagage og "Easy Open/Close"-funktion (fås som ekstraudstyr) sætter denne fuldelektriske ID.-model nye standarder, når det gælder komfort og funktionalitet. 

ID.7 Tourer er baseret på ID.7, som har fået en succesfuld lancering i Danmark, hvor den bl.a. er blevet kåret til Årets Firmabil 2024.

Den udsøgte komfort, imponerende rummelighed og gennemtænkte førerplads var blot nogle af bilens mange kvaliteter, der er blevet lovprist, og med introduktionen af den nye ID.7 Tourer får Volkswagens elektriske topmodel endnu et stærkt kort på hånden. 

 • ID.7 Tourer Pro

  ID.7 Tourer Pro. Forbrug: 14,6 kWh/100km. Rækkevidde: 604km. Halvårlig CO2-ejerafgift: kr. 390 kr.. Bilen er vist med Grenadilla Black Metallic Ekstraudstyr*

 • ID.7 Tourer Style

  ID.7 Tourer Style. Forbrug: 14,7 kWh/100km. Rækkevidde: 600km. Halvårlig CO2-ejerafgift: kr. 390 kr.. 

Opkoblingsmuligheder: Den digitale forbindelse til din ID.7 

Opkoblingsmulighederne fra Volkswagen giver dig mere komfort og underholdning. Din ID.7 Tourers forbindelse til internettet og din smartphone hjælper dig med at komme mere afslappet frem til din destination – men du skal stadig selv køre bilen.

ID.7 Tourer Pro

ID.7 Tourer Pro har meget af alt.

Plads komfort og teknologi. Placeret i det elegante og komfortable førersæde sørger et 100% digitalt cockpit for, at du får al køreselsrelevant information via et digital display foran rettet og det standardmoterede Head-up Display. 2-zoners Climatronic klimaanlæg temperer det rummelige interiør optimalt, og ambientebelysning i 10 valgfrie farver skaber loungestemning.

ID.7 Tourer Style

ID.7 Tourer Style komforti højsædet.

Blandt det omfattende standardudstyr er der el-justerbar ergoActiv-forsæder med integreret massage, der gør dig afslappet og rolig på de lange ture. Innovative teknologier som Travel Assist inkl. Lane Assist, bakkamera med 360 Area View og effektive LED Matrix forlygter bidrager til et højt niveau af sikkerhed

Opladning derhjemme og på farten