På billederne er bilerne vist med ekstraudstyr.

Den nye ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo kan opleves hos din lokale Volkswagen forhandler i starten af 2023.

ID. Buzz Cargo kan opleves hos din lokale Volkswagen forhandler i starten af 2023.

  • Pris fra329.995 kr. ekskl. moms
  • Elektrisk rækkevidde414 km
  • Hestekræfter204 hk
  • Forbrug210 Wh/km
  • Varerumsvolume3,9 m3

  ID. Buzz Cargo: erhvervsmæssig mobilitet på et helt nyt niveau

  Hvilke krav har du til en moderne varebil til erhvervsmæssig brug? Elektrisk drivlinje, tilstrækkelig varerumsvolumen og samtidig egnet til langturskørsel: Alt det passer på den nye ID. Buzz Cargo. Og takket være moderne opkobling, digitale systemer og en lang række intelligente features, som kan gøre dit arbejdsliv lettere, har den endda endnu mere at byde på. Med den innovative ID. Buzz Cargo sender vi den nye generation af erhvervsmæssig mobilitet ud på vejene. Den nye ID. Buzz Cargo er rent optisk inspireret af det første Rugbrød og samtidig den første fuldt elektrisk konstruerede varebil fra Volkswagen. Resultatet er en effektiv og 100 % elektrisk varebil, som kan klare næsten alle udfordringer i din daglige arbejdsdag.

  --:--
  Der ID. Buzz wird mit Kaffee-Säcken beladen.

  Et nytænkt varerum gør ID. Buzz Cargo til en mester, når det gælder last 

  Et stort varerum samtidig med kompakte mål og så endda fuldt elektrisk: ID. Buzz Cargo er klar til at sætte nye standarder for erhvervsmæssig mobilitet. Takket være dens moderne varerumskonstruktion imponerer den med plads til to europaller læsset på tværs. I kombination med den store varerumsvolumen på op til 3,9 kubikmeter1 og den høje nyttelast på 650 kg imponerer ID. Buzz Cargo over hele linjen. Der er også rigeligt med plads i det gennemtænkte opbevaringskoncept i cockpittet, hvor du kan opbevare næsten alle de ting, som du har brug for i løbet af arbejdsdagen, på en ordentlig og sikker måde – lige fra arbejdshandskerne til tommestokken. Den kraftfulde elektriske drivlinje sikrer, at der uden problemer er mulighed for at trække en anhænger på op til 1.000 kg med anhængertrækket, der fås som ekstraudstyr. Det gør den nye ID. Buzz Cargo til en rigtig ”arbejdshest”.

  Der ID. Buzz Cargo wird an einer Ladestation geladen.

  100 % elektrisk for en moderne erhvervsmæssig mobilitet

  Den nye ID. Buzz Cargo byder på moderne mobilitet for næsten alle slags erhverv – også hvis du ind imellem skal køre længere strækninger. For øvrigt giver den elektriske drivlinje i ID. Buzz Cargo adgang til miljøzoner i de centrale dele af storbyer, hvor der kan være begrænset adgang for biler med forbrændingsmotor. På den måde gør den nye ID. Buzz Cargo din erhvervsmæssige mobilitet endnu mere fleksibel.

  Eine Frau sitzt auf dem Fahrersitz des ID. Buzz Cargo und verbindet ihr Handy mit dem Fahrzeug.

  Morgendagens teknik: allerede i dag i ID. Buzz Cargo

  Den nye ID. Buzz Cargo understøtter dig i løbet af arbejdsdagen med en lang række digitale features og fremtidsorienteret teknologi. Som ekstraudstyr udstyret med over 30 forskellige assistentsystemer og godt udsyn takket være LED-Matrix-forlygter (ekstraudstyr) – den nye ID. Buzz Cargo byder på et højt niveau af komfort og kvalitet. Samtidig er den ”always on” – takket være det integrerede SIM-kort. Dermed kan du nemt holde de digitale funktioner i ID. Buzz Cargo helt opdaterede. Med ”over-the-air”-opdateringer2 via We Connect3 kan softwaren nemt opdateres med et tryk på en knap.

  Godt gennemtænkt: masser af plads på et lille areal

  Kompakte mål og alligevel masser af varerumsvolumen – og samtidig fuldt elektrisk: Med ID. Buzz Cargo kan du definere din erhvervsmæssige mobilitet på en ny måde. Takket være dens moderne MEB-platform byder den nye ID. Buzz Cargo på maksimal varerumsplads på et lille grundareal: Der er plads til to europaller læsset på tværs i varerummet. I alt har ID. Buzz Cargo plads til op til 3,9 kubikmeter1 last. Praktisk: Den faste skillevæg mellem førerkabinen og varerummet kan som ekstraudstyr forsynes med en rude og en læsseåbning. Med den anden skydedør (ekstraudstyr) i førersiden er det endnu mere komfortabelt og fleksibelt at læsse bilen. Derudover kombinerer den nye ID. Buzz Cargo en stor lastkapacitet med en høj adræthed: Dens lille vendediameter på kun 11,1 m er især en stor fordel, når man kører i storbyens smalle gader. Adræt, variabel og rummelig med kompakte ydre mål: På den måde kan den nye ID. Buzz Cargo klare næsten alle udfordringer ved den moderne erhvervsmæssige mobilitet.

  Fuldt opkoblet: opkoblingsmuligheder & teknologi

  • Over-the-Air-Updates

   Softwareopdateringer øger funktionaliteten i de digitale systemer i din ID. Buzz Cargo. Systemerne kan takket være over-the-air-opdateringer2 via We Connect3 blive regelmæssigt opdateret og optimeret. Uden værkstedsbesøg og helt enkelt: Over-the-air-opdateringerne2 downloades i baggrunden under kørslen via det integrerede mobilnet i din ID. Buzz Cargo. Så snart en opdatering er tilgængelig, vises en meddelelse om det i infotainmentsystemet, og du bliver guidet gennem de forskellige trin til installationen. Mens din ID. Buzz Cargo holder parkeret – eksempelvis natten over – udføres den komplette installation, og allerede næste gang du starter bilen, kan du nyde godt af de opdaterede og forbedrede funktioner. Så er du altid helt up-to-date og kan også efter købet af din ID. Buzz Cargo nyde godt af vores topmoderne digitale tiltag.

  • Assistentsystemer

   Som ekstraudstyr med over 30 forskellige førerassistentsystemer og mulighed for at kommunikere med andre køretøjer er ID. Buzz allerede i dag klar til morgendagens mobilitet. Spektret af intelligente assistentsystemer rækker for første gang i en erhvervsbil fra Volkswagen fra det nye system til automatisk parkering og udkørsel over lokale advarsels- og faremeldinger (Car2X) og til den nyeste version af Travel Assist (ekstraudstyr) med kollektive data. Dette system kan holde bilen i vognbanen og afstanden til det forankørende køretøj samt den maksimale hastighed, som du har valgt*. I den forbindelse gør Travel Assist med kollektive data blandt andet brug af den adaptive vognbaneføring. Den holder aktivt bilen midt i vognbanen. I den forbindelse tilpasser Travel Assist med kollektive data sig til din kørestil og kan også køre længere mod venstre eller højre i vognbanen i stedet for midt i vognbanen*. På motorvej hjælper Travel Assist med kollektive data dig desuden aktivt ved vognbaneskift, hvis du ønsker det*. Hvis kollektive data er tilgængelige, skal Travel Assist med kollektive data kun bruge en registreret vognbanelinje for at kunne holde sig i vognbanen på fx landeveje uden vognbanelinjer mellem vognbanerne. Desuden omfatter Travel Assist med kollektive data en forudseende hastighedsregulering og svingassistent. I den forbindelse kan bilens hastighed tilpasses til gældende hastighedsgrænser samt vejens forløb (sving, rundkørsler etc.). IQ. Light – LED-matrix-forlygterne agerer også på en forudseende måde. I kombination med Light Assist (ekstraudstyr) blænder de automatisk op og ned ved kørsel om natten, før andre trafikanter bliver blændet. Innovativ og fuld opkoblet: Med ID. Buzz Cargo kommer du mere komfortabelt frem til din destination.

   *Inden for de systemæssige grænser

  Spørgsmål og svar om ID. Buzz Cargo

  Gå ikke glip af noget med ID. Buzz Cargo-nyhedsbrevet. 

  Vil du gerne være sikker på ikke at gå glip af nyheder omkring ID. Buzz Cargo? Så tilmeld dig vores eksklusive ID. Buzz Cargo-nyhedsbrev. Her får du alle nyheder om ID. Buzz Cargo lige med det samme.

  Kiggede du efter ID. Buzz som personbil?

  ID. Buzz Cargo fås også som personbil kaldet ID. Buzz. 

  Oplysning - Volkswagen:

  1.
  Målt i henhold til SAE V6
  2.
  En forudsætning for anvendelse af over-the-air-opdateringerne er, at bilen er online, og at der er forbindelse til internettet. Derudover kræves der en gyldig We Connect-aftale. 
  3.
  Før du kan bruge We Connect-tjenesterne, skal du have en Volkswagen ID-brugerkonto, og du skal logge ind på We Connect med brugernavn og adgangskode. Endvidere skal der separat indgås en We Connect- eller We Connect Plus-aftale online med Volkswagen AG. Med We Connect Plus har du efter overdragelsen af bilen 90 dage til at registrere bilen via www.myvolkswagen.net eller appen "Volkswagen We Connect" (fås i App Store og Google Play Store) og anvende tjenesterne i hele løbetiden for den aftalte gratis periode. Brugen af de mobile We Connect-onlinetjenester er mulig via en integreret internetforbindelse. De tilknyttede dataomkostninger inden for Europa afholdes af Volkswagen AG inden for rammerne af netværkets dækning, dog med undtagelse af tjenesterne "Streaming & Internet" samt enkelte In-Car-apps. Til brug af tjenesten "Streaming & Internet", enkelte In-Car-apps samt wi-fi-hotspottet kan der købes datapakker via den eksterne mobiltelefonipartner "Cubic Telecom". Disse kan bruges inden for dækningsområdet i mange europæiske lande. Datavolumenet for denne pakke kan bruges af alle brugere og passagerer i bilen. Oplysninger om betingelser, priser og understøttede lande findes på: https://vw.cubictelecom.com. Alternativt kan man også benytte netradio og hybridradio via en mobil enhed (f.eks. smartphone), hvis denne kan indstilles som mobilt wi-fi-hotspot. I så fald er tjenesterne tilgængelige med en eksisterende eller en særskilt abonnementsaftale mellem dig og din mobiludbyder og kun inden for den pågældende udbyders dækningsområde. Afhængigt af den pågældende mobiltakst, og særligt ved brug i udlandet, kan der i forbindelse med dataoverførsel via internettet opstå ekstra omkostninger (f.eks. roaminggebyrer). Brug af den gratis We Connect-app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datamulighed og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder.  Tilgængeligheden af de enkelte tjenester i We Connect og We Connect Plus kan variere fra land til land og afhænger både af bilen og dens udstyr. Tjenesterne er altid tilgængelige inden for den aftalte kontraktperiode, og indholdet kan ændres eller blive utilgængeligt under kontraktperioden. Du kan få nærmere oplysninger under www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Oplysninger om mobiltariffer fås hos din mobiltelefonudbyder.