Den komplet eldrevne ID.5

Den nye ID.5 kan prøvekøres og bestilles nu.

Den nye ID.5 kan prøvekøres og bestilles nu.

Pris fra
399.995kr.
Elektrisk rækkevidde
534km.
Hestekræfter
174 - 204hk.
Tophastighed
160km/t
Længde
4.599mm.
Bagagerumsvolumen
549 - 1.561l.
Tilladt anhængervægt med bremser
1.200kg. (ved 8 % stigning)
Service- og Reparationsabonnement
*Inkluderet i 5 år/100.000km.
Mulighed for
Clever opladning

Den elegante form for effektivitet

Med kraftfulde elektriske præstationer og en flydende silhuet udgør den nye ID.5 en moderne symbiose af SUV og coupé. Mulighed for over-the-air-opdateringer og klar til at sætte nye standarder for elektrisk mobilitet.

Nye privatleasingpriser på ID.5

Den elektriske ID.5 giver dig alt det, du kan forvente dig af elektrisk mobilitet. Glæd dig til mere dynamik, elegance og komfort. Og så kommer den nye ID.5 til attraktive priser, når du privatleaser din nye ID.5 i 48 måneder.

Du kan nemlig privatlease den 100 % elektriske eSUV coupé ID.5 til kr. 4.599,-/md*. Med Volkswagen Privatleasing er du desuden i sikre hænder, da din leasingaftale og de viste priser altid er inklusive en service- og vedligeholdelsesaftale. Så kan du fokusere på det, der er vigtigt - nemlig at nyde oplevelsen bag rattet i din elektriske Volkswagen.

*ID.5 Pro 174 hk. Forbrug v. 77 kWh batteri: 164 Wh/km. Rækkevidde 534 km. Fra 4.599 kr./mdr. v/15.000 km/år. Førstegangsydelse 25.000 kr. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.): kr. 80.788. Totaludgift v/48 mdr: kr. 246.352,- ekskl. ejerafgift 340 kr., dæk, forsikring og brændstof. Udbydes af VWSF A/S. Forudsætter kaskoforsikring, kreditgodkendelse og BS-betaling. Læs mere på www.vwsf.dk/privatleasing.

ID.5 lagermodeller til hurtig levering

Den nye ID.5 kombinerer komforten fra en SUV med det elegante design fra en coupé. Og så er den 100 % elektrisk og kan fås til hurtig levering som lagermodel.

Gå på udkig blandt vores lagermodeller og find præcis den ID.5, der passer til dig og dine ønsker. Når du vælger en bil fra listen af vores lagermodeller, slipper du for ventetiden, da alle lagermodeller kan leveres inden for kort tid. Og så skal du ikke lade dig begrænse af, hvor i landet din ønskede bil er placeret. De fleste af vores lagermodeller kan nemlig udleveres hos en valgfri Volkswagen forhandler. Så bliver det ikke meget lettere at blive godt kørende!

Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen*

Med ID.5 er du altid i gode hænder. Der er nemlig 5 års Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen**. På den måde slipper du for uforudsete regninger, når din Volkswagen har været på værksted. Du får glæde af abonnementet allerede fra den dag, din bil skal have sit første serviceeftersyn. Det bliver udført af erfarne Volkswagen-teknikere, men regningen udebliver, eftersom reparationer og serviceeftersyn allerede er betalt via dit abonnement.

*Gælder ikke ID.-modeller, der benyttes til taxi- og flextrafik-kørsel, samt udlejnings-, erhvervsleasing- og VW GO-biler.

**Begrænsninger i Service- og Reparationsabonnement gælder, se vilkår herÅbner et eksternt link.

--:--

Elegant eksteriør med coupé-design

Den nye ID.5 imponerer med sin fremtidsorienterede udformning, som kombinerer styrkerne fra en SUV med den aerodynamiske silhuet fra en coupé – helt uden kompromiser. 

Opdateret teknologi

ID.5 er indbegrebet af opdateret teknologi. Intelligent ladestyring, assistentsystemer med komfort i fokus og konnektivitetstjenester, der gør køreturen til en ubesværet oplevelse. ID.5 byder dig velkommen indenfor!

Interior view of a VW ID.5, front view of the back seat on which a reading woman is sitting

Rummeligt indvendigt design

Det gennemtænkte og store Open-Space-interiør giver dig mere frihed og plads til det, som er vigtigt for dig.

Nyheder om ID.5

Book en prøvetur i den 100 % elektriske ID.5

Nu er det muligt at booke en prøvetur i den helt nye 100 % elektriske ID.5. Den nye ID.5 er for dig, der ønsker det bedste fra begge verdener. Du får den optimale indstigningshøjde, komfort og rummelighed fra den populære SUV, og kombinerer det med den dynamiske silhuet fra den sportslige coupé. Og så er den 100 % elektrisk.

Er du til endnu flere hestekræfter og elektrisk firehjulstræk, så er det også muligt at prøvekøre den sportslige ID.5 GTX, som kombinerer sportslige præstationer med elektrisk køreglæde på optimal vis. Hop ind!

Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Topkarakter i sikkerhedstest til ID.5

ID.5 er mere end blot en eSUV coupé i en dynamisk silhuet med elegante køreegenskaber. Den er også sikkerhed i top. Efter at have gennemført den anerkendte Euro NCAP-sikkerhedstest kan ID.5 notere sig høje karakterer i alle kategorier og en drømmestart med fem stjerner. 

ID.5, som er den seneste Volkswagen bygget på den innovative MEB-platform til elbiler, opnåede flotte karakterer i samtlige testkategorier – især i kategorien ”Assistentsystemer” imponerede ID.5 med 85% af de mulige point. ID.5 imponerede desuden også i kategorien ”Passagerbeskyttelse for voksne”. Her opnåede den elektriske ID.5 93% af det totale antal mulige point.

Eksteriør & interiør

Kom frem i strålende lys

Allerede ved første øjekast ser man et af de vaskeægte højdepunkter, der fås som ekstraudstyr til den nye ID.5: det innovative IQ.LIGHT. Matrix-teknologien giver mulighed for at køre permanent med fjernlys uden at blænde andre trafikanter*. Et elegant lysbånd mellem de flotte LED-matrix-forlygter og Volkswagen logoet. Det, der gør indtryk på fronten, må naturligvis ikke mangle på bagenden: Pakken omfatter 3D-LED-baglygter (ekstraudstyr) med animeret stoplys og integreret dynamisk blinklys, som viser retningen med en flydende lysbevægelse.

*Inden for de systemmæssige grænser

Lys til nærmest ethvert humør

Giv din ID.5 mere personlighed. Dertil kan du vælge mellem 10 forskellige farver som standard (som ekstraudstyr fås 30 forskellige farver) og give kabinen et diskret lys. Blandt andet instrumentpanelet, mobiltelefonholderen og dørene. Uanset om du ønsker en kølig eller varm belysning – valget er dit.

IQ. Drive & teknologi

Holder dig på sporet. Og holder de andre på afstand.

Med Travel Assist (ekstraudstyr) har du en meget nyttig førerassistent med i bilen. Travel Assist holder bilen i vognbanen og afstanden til det forankørende køretøj samt den maksimale hastighed, som du har valgt. (*1,2,3)

Det sker blandet andet ved hjælp af adaptiv vognbaneføring. Den holder aktivt bilen midt i vognbanen. I den forbindelse tilpasser Travel Assist sig til din kørestil og kan også køre længere mod venstre eller højre i vognbanen i stedet for midt i vognbanen. (*1,3)

På motorvej hjælper Travel Assist dig desuden aktivt ved vognbaneskift, hvis du ønsker det.(*1,3,4) Det er en forudsætning for de nævnte funktioner, at Travel Assist registrerer vognbanelinjerne på begge sider af vognbanen. Hvis kollektive data – altså kørselsdata fra flere biler i nærheden – er tilgængelige, skal Travel Assist kun bruge en registreret vognbanelinje for at kunne holde sig i vognbanen på fx landeveje uden vognbanelinjer mellem vognbanerne. (*1, 5)

Desuden omfatter Travel Assist forudseende hastighedsregulering og svingassistent. I den forbindelse kan bilens hastighed tilpasses til gældende hastighedsgrænser samt vejens forløb (sving, rundkørsler etc.).(*1,4)

*1 Inden for de systemmæssige grænser
*2 Op til maksimalt 180 km/t
*3 Føreren skal altid være klar til at overrule assistentsystemet og fritages ikke for sit ansvar for at føre bilen på en forsvarlig måde.
*4 Kun i forbindelse med navigationssystem
*5 Kun i forbindelse med en aktiv We Connect-licens