Blå VW Polo set forfra
1

Oplev Polo Life Edition

  • Pris fra238.995 kr.
  • Hestekræfter80 hk
  • EffektivitetsklasseA+
  • Forbrug17,9 km/l
  • CO2-udslip127 g/km
  • Halvårlig CO2-ejerafgift640 kr.
  • Længde4.074 mm

Kompakt bil. Store features.

Hvem siger, at du ikke kan forvente dig store features i en mindre bil? Oplev progressivt design og intelligent teknologi i Polo. 

Vil du komme endnu tættere på Polo? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

En kompakt størrelse i storslået indpakning

Polo tager sig fantastisk ud med sit friske og tidløse design. Det elektriske panoramavippe-/-skydesoltag og IQ.LIGHT-LED-Matrix-forlygterne er yderligere highlights, der fås som ekstraudstyr.

Omfattende udstyret

Den gennemtænkte og rummelige kabine og udstyrsdetaljerne som fx det overskuelige Digital Cockpit eller navigationssystemet Discover Pro (ekstraudstyr) kombinerer intelligente funktioner med moderne former.

--:--

Find din nye Polo til hurtig levering!

Køb din nye Polo online!

Hos Volkswagen har du mulighed for at købe din nye Polo online. Det betyder, at du kan klare hele købsprocessen hjemmefra og blot vælge hvilken forhandler du ønsker skal udlevere din nye bil. 
Alle bilerne kan leveres indenfor 15 hverdage. 

Se udvalget af Polo hos din lokale forhandler

Vil du undgå ventetid på din nye bil, så har vores forhandlere Polo modeller stående til omgående levering! Se udvalget og bliv kontaktet af din lokale forhandler. 
 

Opkoblingsmuligheder: Den digitale forbindelse til din Polo

Opkoblingsmulighederne fra Volkswagen giver dig mere komfort og underholdning. Din Polos forbindelse til internettet og din smartphone hjælper dig med at komme mere afslappet frem til din destination – men du skal stadig selv køre bilen.

Byg din Polo

Tilbehør til din Polo

Fra transport til lifestyle – vi viser dig et udvalg af de tilgængelige produkter, som du kan konfigurere til din model. Få endnu mere ud af din Polo.

Volkswagen Forsikring - så kan du trygt sætte dig bag rattet

Når du køber eller leaser din nye Polo gennem en af vores forhandlere, har du samtidig mulighed for at tilkøbe vores attraktive Volkswagen Forsikring. I samarbejde med Alm. Brand tilbyder vi en af markedets bedste bilforsikringer med attraktive dækninger.

Med Volkswagen Forsikring får du nogle af markedets bedste dækninger til en attraktiv pris. Og så får du stillet en lånebil til rådighed, mens din Volkswagen er på værksted.

Serviceabonnementer til din Polo

Din Polo er bygget til at holde i mange, mange år. Men selv for en Volkswagen kan det ikke undgås, at olie skal skiftes, dele bliver slidt og skal udskiftes eller repareres efterhånden, som bilen bliver ældre. Den slags kan ofte komme som en overraskelse, der griber forstyrrende ind i privatøkonomien. Men med oprettelse af et af vores serviceabonnementer, så har du færre bekymringer, når din Volkswagen skal til service. Og så er du altid sikret at din Volkswagen er i de bedste hænder.

Vi er alle forskellige, og det er vores brug af vores biler også. Derfor tilbyder Volkswagen forskellige former for serviceabonnementer til din Volkswagen. Så uagtet om du er ved at købe en helt ny Volkswagen, eller om din Volkswagen allerede har kørt i et par år, så har vi et abonnement der passer. 

Book en prøvetur

Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Dette vil måske også interessere dig.