En hvid VW Polo GTI kører i en hal med tændte forlygter og lysstribe på fronten.
1

Polo GTI

  • Pris fra336.895 kr.
  • Hestekræfter207 hk.
  • EffektivitetsklasseB
  • CO2-udslip154 g/km
  • Tophastighed240 km/t
  • Længde4.074 mm.

  Den har mere at byde på. Den leverer det optimale.

  Polo GTI viser, hvad der er muligt. Med dynamiske designhighlights og innovative udstyrsdetaljer, som løfter præstationer og køreglæde til et nyt niveau. Er du klar til en power-opgradering? Så spænd sikkerhedsselen! 

  Du kan komme helt tæt på den seneste Polo GTI hos din lokale Volkswagen-forhandler. Du kan også booke en prøvetur, så du kan opleve de sportslige køreegenskaber og dynamikken, når du sætter dig bag rattet i den sportslige GTI. Vi ser frem til at byde dig velkommen!

  Book en prøvetur i den seneste Polo GTIÅbner et eksternt link

  --:--

  Polo GTI har mange highlights.
  Her ser vi kort på tre af dem:

  En hvid VW Polo GTI kører i en hal med tændte forlygter og lysstribe på fronten.

  Motorydelse

  Fra 0 til whohooo!

  Et blik på siden af en hvid VW Polo GTI med tonede ruder og 18” fælge ”Faro”

  Eksteriør

  Viser, hvad den er gjort af

  Et blik fra bagsædet ind i cockpittet i VW Polo GTI med Digital Cockpit Pro

  Interiør

  Klassisk og digital på samme tid 

  Teknologi & assistentsystemer

  Fra 0 til whohooo!

  Med imponerende 207 hk under motorhjelmen holder Polo GTI sit løfte om sportslige præstationer. For dens kraftfulde TSI-motor leverer allerede masser af trækkraft ved lave omdrejninger. Og det mærker man, hver gang man starter, takket være en accelerationstid fra 0 til 100 km/t på 6,5 sek. Og når man kigger i bakspejlet. DSG-dobbeltkoblingsgearkassen sikrer også køreglæde uden afbrydelse med smidige gearskift og endda en brændstofbesparelse.

  Eksteriør & interiør

  Viser, hvad den er gjort af

  Det er ikke kun det under motorhjelmen, der imponerer i Polo GTI, for dens sportslige fremtoning taler også for sig selv. Den byder naturligvis på GTI-typiske detaljer som de rødlakerede bremsesadler og pyntelister samt kølergrillen i bikubedesign. Derudover skaber den markante LED-lysstribe på fronten mellem IQ.LIGHT – LED-Matrix-forlygterne og de sportslige 17” fælge ”Milton Keynes” ekstra opmærksomhed på Polo GTI. Som ekstraudstyr fås også de nye 18” fælge ”Faro”. Og da mange kun kommer til at opleve Polo GTI bagfra, er bagenden forsynet med forkromede afgangsrør og de tre bogstaver GTI.

  Opkoblingsmuligheder & infotainment

  Opkoblingsmuligheder

  Mere end bits og bytes

  Opkoblingsmuligheder

  Mere end bits og bytes

  The infotainment system in the Polo GTI can be used to display navigation data in real time using We Connect Plus.

  Opkoblingsmulighederne fra Volkswagen giver dig mere komfort, sikkerhed og underholdning. Din Polos forbindelse til internettet og din smartphone gør, at du kommer mere afslappet frem til din destination – men du skal stadig selv køre bilen.

  Byg din Polo GTI

  Volkswagen Forsikring - så kan du trygt sætte dig bag rattet

  Når du køber eller leaser din nye Polo gennem en af vores forhandlere, har du samtidig mulighed for at tilkøbe vores attraktive Volkswagen Forsikring. I samarbejde med Alm. Brand tilbyder vi en af markedets bedste bilforsikringer med attraktive dækninger.

  Med Volkswagen Forsikring får du nogle af markedets bedste dækninger til en attraktiv pris. Og så får du stillet en lånebil til rådighed, mens din Volkswagen er på værksted.

  Book en prøvetur

  Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.