--:--

Den nye elektriske ID.3
fra kr. 299.995,-

Årets Bil i Danmark 2021

Årets Bil i Danmark 2021

Pris fra
299.995kr.
Elektrisk rækkevidde
422 - 550km.
Hestekræfter
145 - 204hk.
Tophastighed
160km/t
Længde
4.261mm.
Bagagerumsvolumen
385 – 1.267l.
Service- og Reparationsabonnement
Inkluderet i 5 år./100.000km
Mulighed for
Clever opladning
2021
Årets bil i Danmark

Den nye ID.3 - Book en prøvetur

ID.3 kommer i 2 forskellige batteristørrelser

  • 58 kWh med en rækkevidde op til 422 km
  • 77 kWh med en rækkevidde op til 550 km

Book en prøvetur
Vil du selv opleve og prøvekøre den nye ID.3, kan du bestille en prøvekørsel af den 100% elektriske ID.3. Det bliver ikke meget nemmere. Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal opleve den nye ID.3.

Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen

Med ID.3 er du altid i gode hænder. Der er nemlig 5 års Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen*. På den måde slipper du for uforudsete regninger, når din Volkswagen har været på værksted. Du får glæde af abonnementet allerede fra den dag, din bil skal have sit første serviceeftersyn. Det bliver udført af erfarne Volkswagen-teknikere, men regningen udebliver, eftersom reparationer og serviceeftersyn allerede er betalt via dit abonnement.

*Begrænsninger i Service- og Reparationsabonnement gælder, se vilkår herOpens an external link.

 

Årets Bil i Danmark 2021 

Blandt et alsidigt felt på 26 nye bilmodeller er Volkswagen ID.3 blevet kåret som Årets Bil i Danmark 2021. Kåringen er foretaget af en jury bestående af 22 bileksperter fra foreningen Danske Motorjournalister, og det er specielt den gode køredynamik i ID.3, som har sikret kåringen.

ID.3 imponerer både på eksteriør og interiør, hvor især kabinepladsen bliver rost grundet motorens placering i bunden af bilen, som giver ekstra plads i kabinen. Det er ikke kun designet, som modtager ros. Blandt andet roses ID.3 også for den hurtige ladetid og de imponerende bremsekvaliteter, som bidrager til at sikkerheden er i top (ID.3 har fået topkarakter i Euro NCAP-sikkerhedstesten).

Hvis du selv vil opleve de dynamiske køreegenskaber i ID.3, så har du her på siden mulighed for at booke en prøvetur.

Book prøveturOpens an external link

/content/dam/onehub_master/pc/models/id-3/exterior/IN0016_id3-bird-view_3-2.jpg

Videopræsentation af ID.3

ID.3 hylder en nye æra af elektrisk mobilitet. Mærk den elektrificerende ydeevne. Oplev det banebrydende design kombineret med lang rækkevidde. Fremtiden er klar. 

Nedenfor præsenterer vi dig for ID.3 fra top til tå og fortæller om bilens vigtigste highlights. 

ID.3 - Design

ID.3 har et karakteristisk frontdesign og kommer blandt andet med sin unikke LED-lyssignatur. Men designet byder på meget mere. Se videoen og bliv klogere på det futuristiske design i den nye ID.3.

ID.3. Byder dig velkommen. Elektrificerer dig. Bringer dig videre

Eine lächelnde Frau lehnt am VW ID.3

Batteri og rækkevidde

Kraftfuld ydelse. Hurtig opladning

VW ID.3 Schrägansicht von vorn

Velkomst

ID.3 siger ”Hej”. Med lys

ID.Light

Meget smart: det intelligente lyskoncept

e-teknologi

Kraftfuld ydelse. Hurtig opladning

ID.3 vil imponere med den for elbiler så karakteristiske gode køredynamik. ID.3 kommer i tre udstyrsvarianter med skalerbart batteri. Takket være muligheden for lynopladning kan en ID.3 med et batteri på 58 kWh med en ladeeffekt på 100 kW i løbet af 30 min. lades op til en rækkevidde på ca. 290 km (WLTP) eller ca. 200 km rækkevidde ved motorvejskørsel, hvilket er ny standard for biler i denne bil-klasse.

Komfort