Lang ID. Buzz Style

ID. Buzz
Den nye ID. Buzz kan bestilles nu, og opleves hos din lokale forhandler fra september

1.
ID. Buzz Lang 286 hk. fra (vejl. pris) kr. 419.995. Forbrug: 20,6 kWh/100 km. Rækkevidde: 462 km. Den viste model ID. Buzz Style Lang med Candy White/Bay Leaf Green Metallak (vejl. pris) kr. 534.990.
 • Pris fra389.995 kr.
 • km. 455
 • Hestekræfter286 hk
 • Bagagerumsvolumen1.121 - 2.469 l.
 • Forbrug19,2 kWh/100km
 • Halvårlig CO2-ejerafgift390 kr.

Oplev de attraktive ID. Buzz modeller. Nu også i lang udgave med plads til 7 personer.

Oplev de attraktive ID. Buzz modeller. Nu også i lang udgave med plads til 7 personer.

Gør dig parat til at opdage verden i en Volkswagen ID. Buzz - nu med ekstra fordele! Vores charmerende modeller kommer nu med endnu mere udstyr.

ID.Buzz Life Kort (5 sæder) - Fra kr. 389.995,-
ID.Buzz Life Lang (7 sæder) - Fra kr. 419.995,-
ID.Buzz Style Kort (5 sæder) - Fra kr. 459.995,-
ID. Buzz Style Lang (7 sæder) - Fra kr. 499.995,-
1.
ID. Buzz Lang 286 hk. fra (vejl. pris) kr. 419.995. Forbrug: 20,6 kWh/100 km. Rækkevidde: 462 km. Den viste model ID. Buzz Style Lang med Candy White/Bay Leaf Green Metallak (vejl. pris) kr. 534.990.

 

Modeloversigt

 • ID. Buzz Life

  ID. Buzz Life

  Fremhævet udstyr
  (Standardfarve: Mono silver)

  Infotainmentpakke

  • Navigation Discover Pro m. 12,9" touchskærm, 9 højtalere, induktiv opladning og trådløs App-Connect.

  Komfortpakke

  • Climatronic klimaanlæg med 2 zoner, opvarmelig forrude, sædevarme foran, 2 USB-C indgange for og 4 USB-C ladestik bag, BuzzBox (udtagelig midterkonsol med div. opbevaringsmuligheder og holdepunkter, monteret mellem forsæderne), automatisk nedblændeligt bakspejl, regnsensor, samt multifunktionslæderrat med varme.

  Assistentpakke

  • Bakkamera, ambientebelysning ved dørhåndtag, nøglefri adgang og start, adaptiv fartpilot (ACC), Intelligent Park Assist og Lane Assist.

  Yderligere fremhævet standardudstyr

  • 19" letmetalfælge Tilburg
  • LED for- og baglygter
  • Climatronic klimaanlæg med 2 zoner. Kommer som standard med 3 zoner i lang model.
  • Parkeringssensor for- og bag
  • Tonede ruder bag
 • ID. Buzz Style

  ID. Buzz Style

  Fremhævet udstyr (udover Life udstyr):
  (Standardfarve: Mono silver)

  • 20" letmetalfælge Solna

  Assistentpakke Plus

  • Indhold fra Assistentpakke samt 360 graders kamera Area View, Intelligent Park Assist Plus med memory funktion, Travel Assist, Emergency Assist og Side Assist

  Designpakke

  • Matrix LED forlygter IQ. Light, LED baglygter med dynamisk blinklys, Dynamic Ligh Assist, Ambientebelysning imellem forlygterne og pedaler m. play og pause symboler

  Infotainmentpakke Plus

  • Indhold fra Infotainmentpakke samt 12" touchskærm

  Interiør Style Plus med sort rat

  • Indhold fra interiør Style pakke samt komfortsæder foran med el-justering, massage funktion, memory funktion, armlæn i begge sider og førersæde med Smart Comfort indstigningshjælp

  Open & Close-pakke Plus

  • Elbetjente skydedøre og bagklap med easy open/close funktion (fodsensor) samt elbetjente skyderuder i skydedørene og områdebelysning ved bagklap. 

En ny æra inden for design

Et udtryksfuldt design

Rent optisk en hyldest til det første Rugbrød og samtidig helt sin egen: Det udtryksfulde design på ID. Buzz kombinerer moderne proportioner med innovativ teknik. I forlængelse af det ikoniske design af den første generation af Rugbrødet kan den som tilvalg fås i fire forskellige tofarvede lakeringer. En konfigurerbar ambientebelysning med op til 30 forskellige farver (ekstraudstyr) skaber en stemningsfyldt atmosfære i kabinen. I kabinen er der takket være det helt nytænkte koncept med de komfortabelt indstillelige sæder ikke bare mere plads og fleksibilitet, men læsningen af bagagerummet er nu også nemmere. For du kan nemlig åbne den elektriske bagklap (ekstraudstyr) med en fodbevægelse – uden at tage nøglen op af lommen. Det er takket være Easy-Open-funktionen (ekstraudstyr). Med smarte features, maksimale pladsforhold og det innovative lysdesign overbeviser ID. Buzz over hele linjen.

En ID. Buzz holder foran et hus med åben sidedør.

Nytænkende mobilitet på alle måder

Vores ambitioner med ID. Buzz er at tilbyde elektrisk mobilitet hele vejen igennem til fordel for en energieffektiv fremtid. ID. Buzz vil forandre den individuelle mobilitet og vise vejen ind i fremtiden. Takket være anvendelse af genbrugsmaterialer mange steder – fx til sædeindtræk, tæpper og loftbeklædning – skaber bilen harmoni uden at gå på kompromis med komforten.

Cockpittet i ID. Buzz.

Du kan allerede i dag opleve morgendagens teknologi

Opkoblet nutid og fremtid: ID. Buzz imponerer med en lang række digitale features. Takket være Car2X kan ID. Buzz kommunikere med andre opkoblede trafikanter. Så kan du allerede på forhånd blive informeret om mulige farer og tæt trafik på din vej*. Som ekstraudstyr med over 30 forskellige assistentsystemer ombord og godt udsyn takket være LED-Matrix-forlygter (ekstraudstyr) – ID. Buzz byder på et højt niveau af komfort og kvalitet. Med det fastmonterede SIM-kort er den ”always on”: Dermed kan du nemt holde de digitale funktioner i ID. Buzz helt opdaterede. Med ”over-the-air”-opdateringer2 via We Connect3 kan softwaren til systemerne nemt opdateres med et tryk på en knap. 

*Inden for de systemæssige grænser

Nu kan du få ID. Buzz i lang udgave og med helt op til 7 sæder.

Elektrisk panoramatag: "Smart Glas"

Bringer mere lys ind i hverdagen: Det elektriske panoramatag "Smart Glass", der fås som ekstraudstyr i den nye ID. Buzz Lang, sikrer masser af lys i kabinen og en god udsigt til himlen. Mellem de to lag af glas, er et lag af flydende krystaller integreret. Ved at stryge fingeren hen over en funktionsflade i loftet, eller ved hjælp af stemmestyring, kan det skifte fra at være gennemsigtigt til at blive mælkehvidt og tilbage igen. Den nye ID. Buzz Lang kan skiftes til privattilstand med lys- og varmebeskyttelse ved hjælp af en skyder i tagkonsollen. Så har du præcis den grad af lys eller mørklægning som du ønsker. Derudover giver panoramataget også tre centimeter mere frihøjde i bilen. 

Meget mere plads: I kan være op til 7 personer i bilen med 3. sæderække

Længere, mere fleksibel, mere rummelig: Med den nye ID. Buzz Lang får du al den plads du har brug for i hverdagen, og masser af fleksibilitet. Den 3. sæderække er udstyret med ISOFIX, og de to sæder på 3. række er justerbare i længderetningen, og kan tilmed afmonteret nemt og hurtigt. Den nye ID. Buzz Lang har et ekstraordinært stort bagagerum, og med fem sæder i bilen har det en volumen på 1.340 liter. Foldes ryglænene på anden og tredje sæderække ned, øges bagagerumsvolumen til 2.469 liter, så der er plads til cykler, surfboards og lignende. Med alle syv siddepladser i brug har ID. Buzz stadig et bagagerumsvolumen på 306 liter. 

Kom vidt omkring: Nyt batteri, længere rækkevidde.

Længere bil, med længere rækkevidde: Med det nye 86 kwH (nettokapacitet) batteri, har ID. Buzz med lang akselafstand en rækkevidde på op til 468 km. Udover det større batteri, har den nye ID. Buzz også en ny og effektiv elektrisk drivlinje, med en 286 HK stærk elmoter med et drejningsmoment på 560 Nm, der øger topfarten fra 145 km/t til 160 km/t (elektronisk begrænset). Dette gør at den store ID. Buzz accelererer fra 0 til 100 km/t på blot 7,9 sekunder. ID. Buzz Lang kan oplades med op til 200 kW DC på lynladestationer, hvor den kan oplades fra 10% til 80% på blot 26 minutter.

Verdenspremiere på ID. Buzz GTX

ID. Buzz GTX

Volkswagen byder velkommen til den nyeste tilføjelse i ID. Buzz-familien: ID. Buzz GTX. Dette er det mest kraftfulde "Rugbrød" nogensinde med en imponerende ydelse på 340 HK, elektrisk firehjulstræk (4MOTION) og mulighed for en anhængervægt på op til 1.800 kg. ID. Buzz GTX markerer et nyt kapitel i historien om Volkswagen, og leverer en kombination af innovativ teknologi og enestående ydeevne, alt sammen pakket ind i et ikonisk design.

Udvendigt design

Med sit individuelle GTX-design, herunder en dynamisk kofanger, sort luftindtagsgrill i bikube design, og unikke LED-kørelys, skiller ID. Buzz GTX sig ud. Der introduceres også nye 19" Venlo-letmetalfælge som standard, med mulighed for at opgradere til 21" letmetalfælge, hvilket forstærker dens sportslige udtryk.

Indvendigt design og komfort

Indvendigt byder ID. Buzz GTX på en sportslig og luksuriøs kabine, med sæder i GTX-design, forbedret med sort ArtVelours Eco microfleece og røde kontrastsømme. 

ID. Buzz GTX introducerer en række teknologiske opgraderinger, herunder et større infotainment system med 12,9" skærm, IDA stemmestyring med ChatGPT integration, og en Wellness app. Disse funktioner er designet til at forbedre din køreoplevelse og sikkerhed.

Book en prøvetur i ID. Buzz

En prøvetur giver dig nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder dine krav og ønsker - og dermed de bedste forudsætninger for at vælge den rigtige bil for dig. Og så er prøveturen helt uforpligtende.

 

Hvis du vil vide mere om den nye ID. Buzz, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.Åbner et eksternt link

Kiggede du efter ID. Buzz som varebil?

ID. Buzz fås også som varebil kaldet ID. Buzz Cargo. 

Oplysning - Volkswagen:

2.
En forudsætning for anvendelse af over-the-air-opdateringerne er, at bilen er online, og at der er forbindelse til internettet. Derudover kræves der en gyldig We Connect-aftale. 
3.
Hvis du køber en ny bil, har du mulighed for at benytte de digitale tjenester fra VW Connect hhv. VW Connect Plus eller We Connect hhv. We Connect Plus for den gratis indledende aftaleløbetid. For at bruge VW Connect hhv. VW Connect Plus eller We Connect hhv. We Connect Plus tjenester skal du bruge en Volkswagen brugerkonto og skal logge på med brugernavn og adgangskode. Når Volkswagen brugerkontoen er blevet oprettet, og der er oprettet forbindelse med din bil, kan du benytte bil-, lande-, software- og udstyrsuafhængige digitale tjenester i en gratis indledende aftaleløbetid. Desuden skal der indgås en separat VW Connect- hhv. VW Connect Plus eller We Connect hhv. We Connect Plus-aftale med Volkswagen AG online på www.myvolkswagen.net eller via appen Volkswagen” (fås i App Store og Google Play Store). Den faktiske varighed af den gratis aftaleløbetid afhænger af, hvornår du aktiverer de digitale tjenester. Senest fra dag nr. 90 efter den første udlevering begynder den gratis tilbudte indledende aftaleløbetid automatisk at tælle ned. Du kan se den præcise aftaleløbetid for din bil på myVolkswagen www.myvolkswagen.net. For kunder med VW Connect og VW Connect Plus: Brugen af de mobile onlinetjenester er mulig via en integreret internetforbindelse. Til brug af netradio, wi-fi-hotspot og Alexa – hvis til stede – kan der købes datapakker via den eksterne mobiltelefonipartner ”Cubic Telecom”, som kan bruges inden for dækningsområdet i mange europæiske lande. Datavolumenet for disse pakker kan bruges af alle brugere og passagerer i bilen. Oplysninger om betingelser, priser og understøttede lande findes på: vw.cubictelecom.com. Alternativt er det muligt at bruge netradio, wi-fi-hotspot og Alexa – hvis til stede – via en mobil enhed (f.eks. smartphone), hvis denne kan indstilles som mobilt wi-fi-hotspot. I så fald er de relevante tjenestefunktioner kun tilgængelige med en eksisterende eller en særskilt abonnementsaftale mellem dig og din mobiltelefoniudbyder og kun inden for den pågældende udbyders dækningsområde. Ved dataoverførsel via internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet. For kunder med We Connect og We Connect Plus: Brugen af de mobile onlinetjenester er mulig via en integreret internetforbindelse. Til brug af streaming-tjenesterne, enkelte In-Car-apps samt wi-fi-hotspottet kan der købes datapakker via den eksterne mobiltelefonipartner ”Cubic Telecom”. Disse kan bruges inden for dækningsområdet i mange europæiske lande. Datavolumenet for disse pakker kan bruges af alle brugere og passagerer i bilen. Oplysninger om betingelser, priser og understøttede lande findes på: vw.cubictelecom.com. Alternativt kan disse tjenester benyttes via en mobil enhed (f.eks. smartphone), hvis denne kan indstilles som mobilt wi-fi-hotspot. I så fald er tjenesterne tilgængelige med en eksisterende eller en separat abonnementsaftale mellem dig og din mobiltelefoniudbyder og kun inden for den pågældende udbyders dækningsområde. Ved dataoverførsel via internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet. Brug af den gratis app Volkswagen” kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datafunktion og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder.    Det kan variere fra land til land, hvilke tjenester der er inkluderet i pakkerne We Connect og We Connect Plus eller VW Connect og VW Connect Plus. Tilgængeligheden afhænger også af bilmodel, udstyr og installeret softwareversion. Det gælder også for tjenesteydelserne fra tredjeparter. Tjenesterne står til rådighed i den respektivt indgåede aftaleløbetid og kan i løbet af aftaleløbetiden være genstand for indholdsmæssige ændringer eller sættes i bero. Du kan få nærmere oplysninger på connect.volkswagen.com og hos din Volkswagen Partner. Oplysninger om mobiltakster fås hos din mobiltelefoniudbyder.