We Drive Diversity

We Drive Diversity

Volkswagen sætter et eksempel for diversitet og respekt med ”Out at Work” kampagnen

#OutAtWorkVWgroup

Mere end 120 ansatte fejrer sammen med Volkswagen Group deres identitet som homoseksuel, biseksuel, trans, non-binær eller queer for at markere den internationale dag mod homofobi, bifobi, interfobi og transfobi. Med kampagnen #OutAtWorkVWgroup sender de ansatte et stærkt og positivt signal for at støtte diversitet og fortælle hvor farverig og divers koncernens arbejdsstyrke allerede er i dag.

Kernen af projektet er et video- og fotoprojekt, hvori de ansatte viser sine sande farver og fortæller om deres oplevelser med at springe ud på arbejdspladsen. ”Ved at give vores medarbejdere en platform bliver det muligt at tage og føle på de ansatte personlige fortællinger. Det styrker båndet og solidariteten – også blandt dem, som tidligere ikke har tænkt på diversitet. Vi er sikre på at denne interaktive kampagne vil skabe mere opmærksomhed og flere følelser end numre og statistikker ville kunne gøre” udtaler Rafael Nasemann fra ’We Drive Proud’, Volkswagens LGBTIQ-netværk.

Daniela Cavallo, bestyrelsesmedlem i Volkswagen udtaler i forbindelse med projektet: ”Jeg er meget stolt af alle de kollegaer, som har trådt frem med stolthed og sagt: Det her er mig. Kampagner som #OutAtWorkVWgroup er vigtige for at øge synligheden og opmærksomheden omkring diversitet i organisationen. Selvfølgelig er ønskescenariet at tolerance og respekt en dag bliver så normalt, at der slet ikke vil være behov for kampagner som denne.”

”For brands i Volkswagen Group er diversitet en styrke blandt medarbejderne, der kontinuerligt fokuseres på at fremme og gøre plads til. Vi sætter pris på diversitet hos alle vores ansatte og vi tolererer ikke nogen slags diskrimination. Det er også derfor, at vi støtter ”OutAtWorkVWgroup-initiativet” udtaler Elke Heitmüller, Chef for Diversitet i Volkswagen Group.

”Vi ønsker at alle i Volkswagen kan være præcis den, som de ønsker at være."
Klaus Zellmer, bestyrelsesmedlem i Volkswagen Group