We Live Diversity

We Live Diversity

Volkswagen sætter et eksempel for diversitet og respekt med ”We Live Diversity” kampagnen. "We Live Diversity" - som et af ​​de syv koncernprincipper, er denne sætning en væsentlig del af Volkswagen-koncernens DNA.

Diversitet & Inklusion

Uden diversitet ville Volkswagen Group gå i stå – det er ikke underligt med mere end 670.000 ansatte, omkring 120 produktionssteder og mere end 150 markeder verden over. Derfor er "We live diversity" et af Volkswagen Groups syv koncernprincipper.Åbner et eksternt link Denne forpligtelse til Diversity & Inclusion (D&I) danner et centralt grundlag for den økonomiske succes og er solidt forankret i både vores strategiÅbner et eksternt link og tipunktsplanen.

Som en virksomhed, der gentænker fremtidens mobilitet, er det afgørende for Volkswagen-koncernen, at alle dens medarbejdere er i stand til at bidrage med deres fulde potentiale. Først da kan vi sikre os, at vi er en attraktiv arbejdsgiver for alle vores medarbejdere rundt om i verden og for de mange nye talenter. Derfor tror vi fuldt og fast på innovativiteten af ​​forskellige måder at tænke på og erfaringer.

For at accelere vores overgang til en verdensførende softwareorienteret leverandør af bæredygtig mobilitet, fremmer vi systematisk mangfoldighed og har forpligtet os til løbende at sikre en inkluderende kultur på alle niveauer, inden for alle områder og alle processer. Vi går denne vej sammen med alle vores brands, virksomheder og internationale sites, fordi vi ved, at denne opgave kræver teamwork. Det er det, der vil gøre os stærke i fremtiden!