Den 15. dec. var Volkswagen i DR Kontant

I udsendelsen var der fokus på ID. 3 1ST kunder

I udsendelsen var der fokus på ID. 3 1ST kunder

Vi var hos Volkswagen den 15. december i fokus i udsendelsen "Elbiler med fejl” i DR Kontant.   

Den 15. december bragte Danmarks Radio et afsnit af forbrugermagasinet Kontant. Udsendelsen er med fokus på den elektriske Volkswagen ID.3 1ST og de udfordringer, nogle af vores første kunder, der fik bilen leveret i efteråret 2020, desværre har oplevet. Det skal vi dybt beklage. De udfordringer, der bliver skildret i DR Kontant, vedrører hovedsageligt ID.3 1ST. Disse biler har nu fået den store, planlagte softwareopdatering - og dermed er langt størstedelen af udfordringerne i dag løst.

På baggrund af udsendelsen finder vi det dog nødvendigt at uddybe en række emner, som er vigtige for forståelsen af DR Kontants udsendelse..

  • Starten på Volkswagens elektriske omstilling  
  • Udfordringer med ID.3  1ST
  • Indregistreringer af ID.3 
  • Kommunikation med kunder  

Er man ejer af en ID.3 1ST og fortsat oplever lignende udfordringer, anbefaler vi, at man i første omgang kontakter sin Volkswagen-forhandler eller kontakt os,Åbner et eksternt link så vi kan få løst sagen på den bedst mulige måde. Vi vil gøre vores for, at vores kunder kan både anvende og nyde deres ID.3 hver dag. 

Volkswagen Danmark

Volkswagen Danmark er en del af Semler Gruppen A/S – en privatejet dansk koncern – der i mere end syv årtier har importeret og solgt Volkswagen-modeller til det danske marked. Volkswagen Danmark har som privatejet importør en vis grad af autonomi og har inden for givne rammer mulighed for at tilpasse og agere mere nøjagtigt i forhold til det danske marked.

Volkswagen Danmark har ca. 40 ansatte, og i november 2021 tiltrådte Michael Ebeling som ny direktør for Volkswagen Personbiler. Volkswagen Danmark har 53 forhandlere fordelt over hele landet.   

ID.3 udgør sammen med de øvrige elektriske ID.-modeller som ID.4 og ID.5 startskuddet på den elektriske omstilling af Volkswagen-mærkets modelprogram. Introduktionen af ID.-familien spiller samtidig en central rolle i Volkswagens Way-to-Zero-strategi, der er funderet i et helhedssyn om at nå klimamålene i Paris-aftalen og som rækker længere end til kun at elektrificere fremtidens Volkswagen-modeller.