En Transporter 6.1 foran et træhus.
En Transporter 6.1 foran et træhus.
En Transporter 6.1 foran et træhus.

Transporter 6.1 kassevogn

Leasing fra kr. 1.395,-

Er du på udkig efter en stræk samarbejdspartner til en attraktiv lav månedlig ydelse, med Service- og Reparationsaftale og som standard er godt udstyret? 

Så kan du glæde dig over, at Transporter 6.1 ikke kun sikrer dig en komfortabel og troværdig samarbjedspartner, men også, at den kan leases fra kun kr. 1.395,- om måneden*

Brændstofforbrug ved blandet kørsel 13,3 km/l. CO2-udslip 198 g/km. (C). Operationel Erhvervsleasing af Transporter Kassevogn 110 hk kort i 48 mdr. med et kørselsforbrug på 60.000 km. Ekstraordinær leasingydelse 39.945,- ekskl. moms. Prisen er baseret på variabel rente, og er inkl. Service- og reparationsabonnement samt levering. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift (driftsomkostninger). Samlet pris for 48 måneder fra kr. 106.905,- ekskl. moms. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Der tages forbehold for fejl og renteændringer. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

Leasing med DSG fra kr. 1.695,-

Vil du nyde godt af en stræk samarbejdspartner og kombinere det med komforten fra et automatgear? 

Så kan Transporter 6.1 naturligvis leases til en attraktiv leasingydelse fra kr. 1.695,- om måneden* og så har du fornøjelsen af 150 hk. og Service- og Reparationsabonnement. 

Brændstofforbrug ved blandet kørsel 12,3 km/l. CO2-udslip 212 g/km. (D). Operationel Erhvervsleasing af Transporter Kassevogn 150 hk kort i 48 mdr. med et kørselsforbrug på 60.000 km. Ekstraordinær leasingydelse 39.945,- ekskl. moms. Prisen er baseret på variabel rente, og er inkl. Service- og reparationsabonnement samt levering. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift (driftsomkostninger). Samlet pris for 48 måneder fra kr. 123.000,- ekskl. moms. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Der tages forbehold for fejl og renteændringer. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Kan transportere det hele

For over 70 år siden var den løsningen på manglende transportmuligheder. I dag er Transporter 6.1 mere effektfuld end nogensinde før. Med sin imponerende varerumshøjde, masser af plads og moderne førerassistentsystemer sørger den for, at du, dit mandskab og dine materialer kommer godt frem til arbejdsstedet hver dag.

Særligt imponerende

Tag det helt afslappet på de anstrengende dage

Hver dag sørger du for, at masser af materiale og hele dit mandskab kommer godt fra A til B. Derfor sørger Transporter 6.1 for, at du også har det godt undervejs. Dens ergonomiske førerarbejdsplads, det indstillelige rat og førersæde, den formstabile komfortpolstring og det nyudformede instrumentpanel gør kørslen så komfortabel som muligt for dig. Takket være fremragende udsyn hele vejen rundt kan du holde bedre øje med omgivelserne – også i travle byer og på uoverskuelige byggepladser. Og når den holder parkeret, er den dit mobile kontor.

Også særligt imponerende

Navnet siger fortsat det hele

I mere end 70 år har "Transporter“-modellen været på markedet i forskellige generationer og fungeret som køretøj for håndværks- og transportvirksomheder samt som servicebil. Og i den periode har den udviklet sig fra at være en praktisk løsning til presserende transportopgaver til at være navngiver og målestok for hele klassen. For det vigtigste er og har altid været at gøre arbejdet bedst muligt for dig.

Gennemtænkt helt ned i detaljen

Alle features
Drivlinje
Eksteriør
Interiør
Funktion

Prøvekørsel

Vil du gerne opleve Transporter 6.1 Kassevogn live? Send os din ønskede dato til en prøvekørsel. Når du booker en prøvetur online, springer du køen over, og er sikker på, at vi har bilen hjemme, når du ankommer. Husk at det er ganske gratis og uforpligtende.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there