En blå VW ID.4 parkeret ved siden af et gråt, moderne hus, mens den lades op ved en ID. Charger-wallbox. Der er mange træer i baggrunden.

Den komplet eldrevne ID.4

ID.4 blev den mest solgte elbil i Danmark i 2021.

ID.4 blev den mest solgte elbil i Danmark i 2021.

Pris fra
394.995kr.
Elektrisk rækkevidde
531km.
Hestekræfter
204hk.
Tophastighed
160km/t
Længde
4.584mm.
Bagagerumsvolumen
543 – 1.575l.
Anhængervægt uden/med bremser
750 / 1.000kg.
Service- og Reparationsabonnement
*Inkluderet i 5 år/100.000 km.
Mulighed for
Clever opladning

Den 100 % elektriske SUV ID.4

Et helt nyt pladskoncept, elektriske præstationer, der begejstrer, og intuitiv betjeningskomfort, der gør alting nemt. ID.4: stærk som en SUV, elektrisk som en ID.

Oplev den populære elektriske SUV ID.4 hos din Volkswagen forhandler. Leveringstiden er kort afhængigt af udstyr, og du kan privatlease til attraktive priser.

Nye privatleasingpriser på ID.4

Den elektriske ID.4 giver dig alt det, du kan forvente dig af elektrisk mobilitet kombineret med det karakteristiske SUV-format. Glæd dig til mere fleksibilitet, komfort og dynamik. Og så kommer ID.4 til nye attraktive priser, når du privatleaser din nye ID.4 i 48 måneder.

Du kan nemlig privatlease den 100 % elektriske ID.4 til kr. 4.499,-/md*. Med Volkswagen Privatleasing er du desuden i sikre hænder, da din leasingaftale og de viste priser altid er inklusive en service- og vedligeholdelsesaftale. Så kan du fokusere på det, der er vigtigt - nemlig at nyde oplevelsen bag rattet i din elektriske Volkswagen.

*ID.4 Pro 174 hk. Forbrug v. 77 kWh batteri: 165 Wh/km. Rækkevidde 531 km. Fra 4.499 kr./mdr. v/15.000 km/år. Førstegangsydelse 25.000 kr. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.): kr. 79.588. Totaludgift v/48 mdr: kr. 241.552,- ekskl. ejerafgift 340 kr., dæk, forsikring og brændstof. Udbydes af VWSF A/S. Forudsætter kaskoforsikring, kreditgodkendelse og BS-betaling. Læs mere på www.vwsf.dk/privatleasing.

White VW ID.4 in front of a field, girl runs past with model plane

Ydelse og rækkevidde

El bringer dig videre

Hvid elbil VW ID.4 med trailer på set fra siden.

Anhængertræk

Gearet til dit gear

Nærbillede af opladningen på en blå VW ID.4.

Komplet eldrevet køreglæde: ID.4

ID.4 kombinerer det bedste fra to verdener: Som den første Volkswagen kombinerer den styrken fra en SUV med den elektriske køreoplevelse i en ID. Oplev begejstrende elektriske præstationer.

Nyheder om ID.4

Rækkeviddeberegner - Beregn din rækkevidde i en ID.4

Rækkevidden i en elbil er afhængig af en lang række faktorer, som alle spiller ind på den samlede rækkevidde, som en elbil kan opnå. Med vores rækkeviddeberegner har vi forsøgt at gøre det hele en smule lettere at blive klog på.

Med vores rækkeviddeberegner kan du simulere din individuelle rækkevidde, så du får et mere præcist billede af, hvor langt din ønskede elbil kan køre på én opladning. Samtidig har du også mulighed for at blive klogere på, hvilke faktorer der påvirker rækkevidden i din elbil både negativt og positivt. Vælg en model, udfyld dine kørselskarakteristika, sæt en udendørstemperatur og få en indikation af, hvor langt du kan køre, før der er behov for opladning.

Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen*

Med ID.4 er du altid i gode hænder. Der er nemlig 5 års Service- og Reparationsabonnemnt inkluderet i prisen*. På den måde slipper du for uforudsete regninger, når din Volkswagen har været på værksted. Du får glæde af abonnementet allerede fra den dag, din bil skal have sit første serviceeftersyn. Det bliver udført af erfarne Volkswagen-teknikere, men regningen udebliver, eftersom reparationer og serviceeftersyn allerede er betalt via dit abonnement.

*Gælder ikke ID.-modeller, der benyttes til taxi- og flextrafik-kørsel, samt udlejnings-, erhvervsleasing- og VW GO-biler.

**Begrænsninger i Service- og Reparationsabonnement gælder, se vilkår her Åbner et eksternt link.

Videopræsentation af ID.4

Vil du blive klogere på ID.4? Her præsenterer to af vores ID.4-eksperter dig for ID.4 fra top til tå og fortæller om de vigtigste highlights ved den 100% elektriske SUV.

--:--

Eksteriør & interiør

Funktion i sin smukkeste form

En urban SUV med et storladent designkoncept og en vendediameter som en lille bil: ID.4 viser, hvor attraktivt det kan være at køre i en elbil. Med formfuldendte 18” eller som ekstraudstyr 19” til 21” letmetalfælge, en tagræling til ekstra bagage, planforsænkede dørhåndtag for en bedre aerodynamik, som ekstraudstyr 3D-LED-baglygter med dynamisk blinklys og et andet helt specielt highlight; nemlig lyslinjen (ekstraudstyr), der foran og bagpå er ført hen til det nydesignede Volkswagen logo.

Velkommen til dit Open Space

Interiøret i ID.4 er designet så intelligent og rummeligt, at det giver dig og din familie en imponerende pladsfornemmelse. Det vil du bemærke, med det samme du sætter dig ind. Her er masser af benplads, en variabel midterkonsol og komfortable sæder, der som ekstraudstyr fås med elektrisk indstilling og memoryfunktion. Herudover fås bilen med et op til 12” (30,5 cm) stort central touchdisplay og multifunktionsrat med touchbetjening og vibrationsfeedback. Ambientebelysningen i farver efter dit valg understreger den loungeagtige karakter. Sammen med panoramasoltaget, der fås som ekstraudstyr, vil det gøre din køretur til en afslappende oplevelse.

Til Interiørpakkerne Style

Til komfortpakkerne