En blå VW ID.4 parkeret ved siden af et gråt, moderne hus, mens den lades op ved en ID. Charger-wallbox. Der er mange træer i baggrunden.

Den opgraderede ID.4 kan bestilles nu

1.
ID.4 Pro. 77 kWh-batteri. Forbrug: 16,3-17,8 kWh/100 km. Rækkevidde: 524-543 km. Ladetid 10-80 % v. max-DC: 28 min. CO2-ejerafgift: kr. 370/halvår. Den viste model: ID.4 Pro med metallak og 21” Narvik letmetalfælge, Designpakke og Ekteriørpakke Silver. Forbrug: 16,4 kWh/100 km. Rækkevidde: 539 km. Forbrug kan påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr. Bilen er vist med ekstraudstyr.
  • Pris fra379.995 kr.
  • Elektrisk rækkeviddeOp til 543 km.
  • Hestekræfter286 hk.
  • Tophastighed180 km/t
  • Længde4.584 mm.
  • Bagagerumsvolumen543 – 1.575 l.
  • Anhængervægt uden/med bremser750 / 1.000 kg.

På udkig efter en opgraderet ID.?

Opgraderet på alle de vigtige områder, f.eks. på rækkevidde, udstyr, touchskærm og motorkraft.

Den opgraderede ID.4 og ID.5 har fået en omfattende teknisk opgradering, der giver markante forbedringer på bilens dynamiske og digitale egenskaber. En ny mere kraftfuld og effektiv, elektrisk drivlinje løfter præstationer og køreglæde til et nyt niveau, og en ny generation infotainmentsystem giver en ny brugeroplevelse i bilen. Samtidig er udstyrsniveauet løftet, men det er priserne til gengæld ikke

Opgraderet ID.4

Du kan læse mere om den opgraderede ID.4 nedenfor. Her kan du gå på opdagelse i den nye kraftfulde elektriske drivlinje og alle de andre områder, hvor ID.4 også er blevet opgraderet.

Oplev den opgraderede ID.4

Oplev den opgraderede ID.4

Nu kan du bestille den opgraderede ID.4 fra 379.995 kr, der kommer med en helt ny generation infotainmentsystem og en ny kraftfuld, elektrisk drivlinje. Den opdaterede drivlinje giver markant mere motorkraft sammen med et reduceret strømforbrug.

Optimeret rækkevidde på op til 543 km
Øget motoreffekt på 286 hk
Nyt intuitivt infotainmentsystem på 12,9"
Hurtigere opladning via temperering af højvoltsbatterier

Skabt til noget stort

Et helt nyt pladskoncept, elektriske præstationer, der begejstrer, og intuitiv betjeningskomfort, der gør alting nemt. ID.4: stærk som en SUV, elektrisk som en ID.

Oplev den populære elektriske SUV ID.4 hos din Volkswagen forhandler. Leveringstiden er kort afhængigt af udstyr, og du kan privatlease til attraktive priser.

75 Years Edition - Lagermodeller til hurtig levering

ID.4 75 Years Edition til hurtig levering

ID.4 75 Years Edition, med en frapris på kr. 354.995,- giver dig udstyr til en samlet værdi på kr. 38.785,- uden merpris. 

Assistentpakke - Bakkamera, ambientebelysning ved dørhåndtag, nøglefri betjening Advanced, tyverialarm, Pre-Crash, Intelligent Park Assist

Designpakke - Matrix LED forlygter IQ.Light, 3D LED baglygter, Dynamic Light Assist, Ambientebelysning imellem forlygterne og Tonede ruder bag med 65% lysabsorbering

Multimediapakke - Navigation Discover Pro m. 10" touchskærm og mobiltelefonforberedelse Comfort med induktiv opladning

Når du køber eller overvejer en ID.4, åbner vi dørene til en endnu mere spændende rejse. 

Vi tilbyder forskellige startpakker, der passer til dine behov og ønsker.
Og når årstiderne skifter, skal du ikke bekymre dig. Vores vinterkomplet hjul giver dig optimal sikkerhed og ydeevne under alle vejrforhold.

 Vi har tænkt på detaljerne, så du kan nyde problemfri kørsel hele året rundt.

Er du klar til en prøvetur?

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Book en prøvetur i ID.4, så du kan opleve, hvordan det er at sidde bag rattet i en elektrisk Volkswagen. Ved at booke en prøvetur online slipper du for unødig ventetid hos din lokale Volkswagen-forhandler.