Disguised VW ID.4 3-4 front view

Den 100% elektriske ID.4

Næste generations SUV er ankommet

Næste generations SUV er ankommet

Præsentation af
Den 100% elektriske SUV ID.4

Understøtter dig, kobler dig op og åbner nye muligheder for dig

Et helt nyt pladskoncept, der giver dig frihed. Elektriske præstationer, du vil være vild med. Og intuitiv betjeningskomfort, der gør alting nemt. Den nye ID.4: stærk som en SUV, elektrisk som en ID.

Den nye 100% elektriske SUV ID.4 har meldt sin ankomst, og du kan blive ejer af den fuldt elektriske Volkswagen til attraktive priser både som privatleasing og kontant. Her på siden kan du blive endnu klogere på ID.4, så du er godt klædt på, når du skal vælge hvilken ID.4, der passer til dig og dine behov.

Nedenfor præsenterer to af vores ID.4-eksperter dig for ID.4 fra top til tå og fortæller om de vigtigste highlights ved den nye 100% elektriske SUV.

--:--

 

Design

ID.4 er kompakt udenpå og rummelig indeni, så der er plads til dig og dine eventyr. Har du brug for mere plads? Så har ID.4 løsningen. Du kan nemlig få ID.4 med træk og tagbøjler. Se videoen og bliv klogere på designet af den nye ID.4.

--:--

 

Intuitivt cockpit

I ID.4 kan du virkelig mærke, at du sidder i en luksuriøs og højteknologisk SUV, hvor førerpladsen er 100% digital. Se mere og bliv klogere i videoen.

--:--

 

Sikkerhed

ID.4 kommer med en lang række innovative assistentsystemer, så din sikkerhed er i top. Alle varianter er blandt andet udstyret med forudseende fartpilot, som læser vejens forløb og tilpasser hastigheden efter trafikkens status. Hør mere om sikkerheden i ID.4 i videoen.

--:--

 

Batteri

ID.4 er bygget på Volkswagens nye MEB-platform, som er bygget specifikt til nye elbiler. ID.4 kommer med 2 forskellige batteristørrelser, så du kan vælge den ID.4, der passer til dine kørselsbehov. Se mere i videoen og bliv klogere på batteriet og opladning af dette, samt hvilke fordele du får med, når du køber den nye ID.4.

*Varmepumpe er standardudstyr i ID.4 Pure og ID.4 Pro.

--:--

Økonomi

Der er mange fordele ved at skifte til en elbil. Ikke mindst set fra et økonomisk perspektiv. Dette skyldes blandt andet den lavere registreringsafgift på elbiler og de lave vedligeholdelsesomkostninger. Når du køber en ID.4 hos en autoriseret Volkswagen forhandler, følger et Service- og Reparationsabonnement nemlig med i prisen. Så slipper du for uforudsete udgifter til reparationer eller service i 5 år eller 100.000 km fra bilens første indregistrering. I videoen kan du høre mere om det økonomiske aspekt ved at skifte til en ID.4.

--:--
--:--

Tilmeld dig nu, og vær forud for din tid

Få regelmæssige opdateringer om emnerne ID. og elektrisk mobilitet.

Det vil måske også interessere dig:

Hvor langt kan jeg køre?  

Det her vedrører alle

Nutidens vission: Viertel \ Vor Mag   

Det vil måske også interessere dig: