Med We Connect Start dit ID. netværk
1,2,3
2.
Strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 16,5-15,2; CO2 i g/km: blandet kørsel 0. For bilerne foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.

We Connect Start  - bringer dig mere afslappet i mål

Den smarte forbindelse til dit Volkswagen ID. 

Har du en model fra ID.- familien? Så kan du ikke alene køre fuldt elektrisk, men også opkoblet: Onlinetjenesterne fra We Connect Start til ID.- modeller med ID.- software under 3.0 skaffer dig digitale assistenter om bord, der leverer aktuelle oplysninger om ladestyring og styrer udvalgte funktioner med Volkswagen-appen.

Med en opdatering til mindst ID.- software 3.0 kan du udvide dine konnektivitetsmuligheder med tjenesterne fra We Connect til din ID. Hvilke onlinetjenester din ID. understøtter, kan du se i kompatibilitetskontrollenÅbner et eksternt link

Overblik over dine fordele:

  • Opkoblet og onlineklar
  •  Adgang til mange bilfunktioner mulig via Volkswagen-appen

Startklar, når du er klar

Vil du kontrollere den resterende rækkevidde for din ID.- model? Med din smartphone og Volkswagen-appen har du altid styr på batteriets opladningsniveau og resterende rækkevidde, når din ID. har onlineforbindelse, og kan se, om ladekablet er tilsluttet. I givet fald kan du starte og stoppe opladningen fra sofaen. Angiv bare det tidspunkt, du skal køre på arbejde, i appen, og hver morgen venter din ID. fuldt opladet på dig.  

We Charge

We Charge – Nem opladning

Med We Charge bliver det endnu nemmere at oplade din ID. Derhjemme via den forbundne Wallbox og på farten ved de offentlige ladestationer i et af de største og hurtigst voksende ladenetværk i Europa. In-Car-appen, der er integreret direkte i infotainmentsystemet i din ID., er særlig praktisk. Med den kan der søges efter tilgængelige ladestandere på kortet omkring din aktuelle position og navigationen derhen startes – inklusive alle oplysninger om de tilgængelige stiktyper og ladehastigheder.

5.
Opladningstaksterne, opladningskortet samt ID. Charger-modellerne udbydes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli, Kolofon og juridisk).
Connectivity

Forbundet med Volkswagen-appen

Connectivity

Forbundet med Volkswagen-appen

Volkswagen-appen – den digitale ledsager for din ID.

Download komfort-opdateringen til ID.- familien: Volkswagen-appen er forbindelsen til din Volkswagen ID. og alle vigtige funktioner. Den forvandler din smartphone til en fjernbetjening, hvormed du kan styre mange nyttige bilfunktioner. Dermed har du altid overblik over din ID. - også når du ikke sidder i den.

Udnyt alle onlinetjenesterne med VW Connect eller We Connect til din ID. 

VW Connect eller We Connect til din ID. udvider dine digitale muligheder fra og med ID.- software 3.0 med ekstra intelligente hverdagshjælpere, der forbinder dig med din bil og mange nyttige informationer. 

VW Connect og We Connect til din ID.  

Med alsidige onlinetjenester sørger din ID. for ekstra komfort, som du kender det fra dit smarte hjem. Her ser du, hvilke tjenester du kan benytte fra og med ID. Software 3.0 i din bil. 

ID.- softwareopdateringer

Softwareopdateringer holder din ID. opdateret og gør det muligt at bruge konstant nye tjenester. Dertil hører også de udvidede onlinetjenester fra We Connect til din ID., der står til rådighed for dig fra og med ID. Software 3.0. 

Registrer dig og kom i gang

I det følgende forklarer vi, hvordan du med få trin aktiverer We Connect Start og anvender vores digitale tjenester i bilen og på din smartphone.

Dette interesserer dig muligvis også

Kompatibilitetskontrol. Her får du det første indblik i, hvilke mobile onlinetjenester der er til rådighed i din Volkswagen.  

Har du spørgsmål? Hurtige svar eller personlig rådgivning om vores digitale tjenester finder du her.

Dette interesserer dig muligvis også

Oplysning - Volkswagen:

1.
Før du kan benytte We Connect-tjenesterne, skal du have en Volkswagen ID-brugerkonto, og du skal logge ind på We Connect Start med brugernavn og adgangskode. Desuden skal der indgås en separat We Connect Start-kontrakt online med Volkswagen AG. Efter overdragelse af bilen kan du inden for 90 dage registrere bilen med Volkswagen-appen (fås i App Store og Google Play Store) og anvende tjenesterne i We Connect Start i hele den aftalte gratis løbetid. Brugen af de mobile We Connect Start-onlinetjenester er mulig via en integreret internetforbindelse. De tilknyttede dataomkostninger inden for Europa afholdes af Volkswagen AG inden for rammerne af netværkets dækning, dog med undtagelse af tjenesterne ”Netradio” og ”Wi-fi-hotspot”. Til brug af tjenesterne ”Netradio” og ”Wi-fi-hotspot”, kan der købes datapakker via den eksterne mobiltelefonipartner ”Cubic Telecom”, som kan bruges inden for dækningsområdet i mange europæiske lande. Oplysninger om priser og lande, som understøtter netværket, kan ses på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt kan du benytte tjenesten ”Netradio” og ”Wi-fi-hotspot” via en mobil enhed (f.eks. smartphone), hvis denne kan indstilles som mobilt wi-fi-hotspot. I så fald er tjenesterne tilgængelige med en eksisterende eller en separat abonnementsaftale mellem dig og din mobiludbyder og kun inden for den pågældende udbyders dækningsområde. Afhængigt af den pågældende mobiltakst, og særligt ved brug i udlandet, kan der i forbindelse med dataoverførsel via internettet opstå ekstra omkostninger (f.eks. roaminggebyrer).  Før du kan bruge den gratis Volkswagen-app, skal du have en smartphone med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datafunktion og en eksisterende eller separat mobilaftale, som indgås mellem dig og din mobiludbyder.  Tilgængeligheden af de enkelte tjenester, der er beskrevet i pakkerne, kan variere efter udstyr, efter bil og efter land. Tjenesterne er tilgængelige inden for den aftalte kontraktperiode. Indholdet kan blive ændret i løbet af kontraktperioden. Du kan få nærmere oplysninger på https://connect.volkswagen.com og hos din Volkswagen Partner. Oplysninger om mobiltakster fås hos din mobiltelefonudbyder.
3.

Forbruget og udstødningsværdier, der er nævnt, blev fastlagt i overensstemmelse med måltagning-procedurerne, der er foreskrevet ved lov. Den 1. januar 2022 blev NEDC-testcyklussen fuldstændigt erstattet af WLTP-testcyklussen, således at der efter denne dato ikke længere foreligger NEDC-værdier for nye typegodkendte køretøjer. Oplysningerne relaterer ikke til en enkelt bil og er ikke en del af tilbuddet, men tjener alene til sammenligning mellem de forskellige biltyper. Ekstraudstyr og tilbehør (eftermonteringsdele, dækstørrelse osv.) kan påvirke relevante køretøjsparametre såsom vægt, rullemodstand og aerodynamik, og sammen med både vejr- og trafikegenskaber og individuel kørestil kan de påvirke brændstofforbruget, strømforbruget, CO2-emissionen og præstationerne for et køretøj. På grund af de mere realistiske testbetingelser er brændstofforbruget og CO2-emissionsværdierne, der er målt i overensstemmelse med WLTP, i mange tilfælde højere end dem, der er målt i overensstemmelse med NEDC. Dette kan føre til tilsvarende ændringer i køretøjsbeskatningen efter den 1. september 2018. Få mere at vide om forskellene mellem WLTP og NEDC på https://www.volkswagen.dk/da/min-bil/brugbar-information/wltp.html.

Der findes flere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO2-emissioner for nye personbiler i ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen”, der kan fås gratis hos alle salgssteder og hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern eller på www.dat.de/co2.

4.
Forudsætningen for stemmebetjening er et 2- eller 3-zones klimaanlæg. Onlinestemmebetjening er kun tilgængelig på følgende sprog: tysk, dansk, engelsk (GB og USA), fransk, italiensk, hollandsk, norsk, polsk, portugisisk, svensk, spansk og tjekkisk. Sproget, som du kan interagere med stemmebetjeningen på, afhænger af det valgte sprog i dit infotainmentsystem.
7.
Før du kan benytte VW Connect og VW Connect Plus eller We Connect og We Connect Plus-tjenesterne til ID.- familien skal du have en Volkswagen brugerkonto, og du skal logge på VW Connect / VW Connect Plus eller We Connect / We Connect Plus med brugernavn og adgangskode. Desuden skal der indgås en separat VW Connect- / We Connect Plus- eller We Connect / We Connect Plus-aftale online med Volkswagen AG. Efter overdragelse af bilen kan du inden for 90 dage registrere bilen på myvolkswagen.net eller med appen Volkswagen” (fås i App Store og Google Play Store) og anvende tjenesterne i VW Connect Plus / We Connect Plus i hele den aftalte gratis indledende løbetid. Ved en senere registrering forkortes varigheden af den indledende løbetid. Den præcise løbetid kan du se i forbindelse med aktiveringen eller efter aktiveringen på myvolkswagen.net. Når den indledende løbetid for VW Connect Plus / We Connect Plus er udløbet, kan den forlænges mod betaling. Enkelte mobile onlinetjenester fra VW Connect / We Connect Plus eller We Connect / VW Connect Plus kan kun betjenes via appen Volkswagen”. Brug af den gratis app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datafunktion og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder. Ved dataoverførsel via internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet.  De mobile onlinetjenester er tilgængelige inden for den aftalte aftaleløbetid. Indholdet kan blive ændret i løbet af aftaleløbetiden. Det kan variere fra land til land, hvilke tjenester der er inkluderet i pakkerne VW Connect og VW Connect Plus eller We Connect og We Connect Plus. Tilgængeligheden afhænger også af bilmodel, udstyr og installeret softwareversion. Det gælder også for tjenesteydelserne fra tredjeparter. Du kan få nærmere oplysninger på connect.volkswagen.com og hos din Volkswagen Partner. Vær desuden opmærksom på de gældende generelle forretningsbetingelser for de digitale tjenester i ID.- familien.