Med We Connect Start dit ID. netværk
1,2,3
2.
ID.3 Pro: Energiforbrug ved blandet kørsel: 16,2-14,9 kWh/100 km; CO2 ved blandet kørsel: 0 g/km; CO2-klasse: A. Angivelser om brændstofforbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.

We Connect Start  - bringer dig mere afslappet i mål

Den smarte forbindelse til dit Volkswagen ID. 

Har du en model fra ID.- familien? Så kan du ikke alene køre fuldt elektrisk, men også opkoblet: Onlinetjenesterne fra We Connect Start til ID.- modeller med ID.- software under 3.0 skaffer dig digitale assistenter om bord, der leverer aktuelle oplysninger om ladestyring og styrer udvalgte funktioner med Volkswagen-appen.

Med en opdatering til mindst ID.- software 3.0 kan du udvide dine konnektivitetsmuligheder med tjenesterne fra We Connect til din ID. Hvilke onlinetjenester din ID. understøtter, kan du se i kompatibilitetskontrollenÅbner et eksternt link

Overblik over dine fordele:

  • Opkoblet og onlineklar
  •  Adgang til mange bilfunktioner mulig via Volkswagen-appen

Startklar, når du er klar

Vil du kontrollere den resterende rækkevidde for din ID.- model? Med din smartphone og Volkswagen-appen har du altid styr på batteriets opladningsniveau og resterende rækkevidde, når din ID. har onlineforbindelse, og kan se, om ladekablet er tilsluttet. I givet fald kan du starte og stoppe opladningen fra sofaen. Angiv bare det tidspunkt, du skal køre på arbejde, i appen, og hver morgen venter din ID. fuldt opladet på dig.  

We Charge

We Charge – Nem opladning

Med We Charge bliver det endnu nemmere at oplade din ID. Derhjemme via den forbundne Wallbox og på farten ved de offentlige ladestationer i et af de største og hurtigst voksende ladenetværk i Europa. In-Car-appen, der er integreret direkte i infotainmentsystemet i din ID., er særlig praktisk. Med den kan der søges efter tilgængelige ladestandere på kortet omkring din aktuelle position og navigationen derhen startes – inklusive alle oplysninger om de tilgængelige stiktyper og ladehastigheder.

5.
Opladningstaksterne, opladningskortet samt ID. Charger-modellerne udbydes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli, Kolofon og juridisk).
Connectivity

Forbundet med Volkswagen-appen

Connectivity

Forbundet med Volkswagen-appen

Volkswagen-appen – den digitale ledsager for din ID.

Download komfort-opdateringen til ID.- familien: Volkswagen-appen er forbindelsen til din Volkswagen ID. og alle vigtige funktioner. Den forvandler din smartphone til en fjernbetjening, hvormed du kan styre mange nyttige bilfunktioner. Dermed har du altid overblik over din ID. - også når du ikke sidder i den.

Udnyt alle onlinetjenesterne med VW Connect eller We Connect til din ID. 

VW Connect eller We Connect til din ID. udvider dine digitale muligheder fra og med ID.- software 3.0 med ekstra intelligente hverdagshjælpere, der forbinder dig med din bil og mange nyttige informationer. 

VW Connect og We Connect til din ID.  

Med alsidige onlinetjenester sørger din ID. for ekstra komfort, som du kender det fra dit smarte hjem. Her ser du, hvilke tjenester du kan benytte fra og med ID. Software 3.0 i din bil. 

ID.- softwareopdateringer

Softwareopdateringer holder din ID. opdateret og gør det muligt at bruge konstant nye tjenester. Dertil hører også de udvidede onlinetjenester fra We Connect til din ID., der står til rådighed for dig fra og med ID. Software 3.0. 

Registrer dig og kom i gang

I det følgende forklarer vi, hvordan du med få trin aktiverer We Connect Start og anvender vores digitale tjenester i bilen og på din smartphone.

Dette interesserer dig muligvis også

Kompatibilitetskontrol. Her får du det første indblik i, hvilke mobile onlinetjenester der er til rådighed i din Volkswagen.  

Har du spørgsmål? Hurtige svar eller personlig rådgivning om vores digitale tjenester finder du her.

Dette interesserer dig muligvis også

Oplysning - Volkswagen:

1.
Hvis du køber en ny bil, har du mulighed for at benytte de digitale tjenester fra VW Connect Start for den gratis indledende aftaleløbetid. Før du kan bruge We Connect Start-tjenesterne, skal du have en Volkswagen brugerkonto, og du skal logge på med brugernavn og adgangskode. Når Volkswagen brugerkontoen er blevet oprettet, og der er oprettet forbindelse med din bil, kan du benytte bil-, lande-, software- og udstyrsuafhængige digitale tjenester i en gratis indledende aftaleløbetid. Desuden skal der indgås en separat We Connect Start-aftale med Volkswagen AG online på www.myvolkswagen.net eller via appen Volkswagen” (fås i App Store og Google Play Store). Den faktiske varighed af den gratis aftaleløbetid afhænger af, hvornår du aktiverer de digitale tjenester. Senest fra dag nr. 90 efter den første udlevering begynder den gratis tilbudte indledende aftaleløbetid automatisk at tælle ned. Du kan se den præcise aftaleløbetid for din bil på myVolkswagen www.myvolkswagen.net. Brugen af mobile onlinetjenester fra We Connect Start muliggøres via en integreret internetforbindelse. De dermed forbundne dataudgifter, der påløber i Europa, bæres inden for dækningsområdet af Volkswagen AG. Før du kan bruge den gratis Volkswagen-app, skal du have en smartphone med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datafunktion og en eksisterende eller særskilt mobilaftale, som indgås mellem dig og din mobiludbyder. Tilgængeligheden af de enkelte tjenester, der er beskrevet i pakkerne, kan variere fra land til land. Tjenesterne er tilgængelige inden for den aftalte kontraktperiode. Indholdet kan blive ændret i løbet af kontraktperioden. Du kan få nærmere oplysninger på connect.volkswagen.com og hos din Volkswagen Partner. Oplysninger om mobiltakster fås hos din mobiltelefoniudbyder. 
3.
Oplysningerne om forbrugs- og emissionsværdier relaterer ikke til en enkelt bil og er ikke en del af tilbuddet, men tjener alene til sammenligning mellem de forskellige biltyper. Ekstraudstyr og tilbehør (eftermonteringsdele, dækstørrelse osv.) kan påvirke relevante bilparametre såsom vægt, rullemodstand og aerodynamik, og sammen med både vejr- og trafikegenskaber og individuel kørestil kan de påvirke brændstofforbruget, strømforbruget, CO2-emissionen og præstationerne for en bil.
4.
Forudsætningen for stemmebetjening er et 2- eller 3-zones klimaanlæg. Onlinestemmebetjening er kun tilgængelig på følgende sprog: tysk, dansk, engelsk (GB og USA), fransk, italiensk, hollandsk, norsk, polsk, portugisisk, svensk, spansk og tjekkisk. Sproget, som du kan interagere med stemmebetjeningen på, afhænger af det valgte sprog i dit infotainmentsystem.
7.
Hvis du køber en ny bil, har du mulighed for at benytte de digitale tjenester fra VW Connect hhv. VW Connect Plus eller We Connect hhv. We Connect Plus for den gratis indledende aftaleløbetid. Før du kan benytte VW Connect hhv. VW Connect Plus eller We Connect hhv. We Connect Plus-tjenesterne til ID.- familien har du brug for en Volkswagen brugerkonto, og du skal logge ind med brugernavn og adgangskode. Når Volkswagen brugerkontoen er blevet oprettet, og der er oprettet forbindelse med din bil, kan du benytte bil-, lande-, software- og udstyrsuafhængige digitale tjenester i en gratis indledende aftaleløbetid. Desuden skal der indgås en separat VW Connect- hhv. VW Connect Plus eller We Connect hhv. We Connect Plus-aftale med Volkswagen AG online på www.myvolkswagen.net eller via appen Volkswagen” (fås i App Store og Google Play Store). Den faktiske varighed af den gratis aftaleløbetid afhænger af, hvornår du aktiverer de digitale tjenester. Senest fra dag nr. 90 efter den første udlevering begynder den gratis tilbudte indledende aftaleløbetid automatisk at tælle ned. Du kan se den præcise aftaleløbetid for din bil på myVolkswagen www.myvolkswagen.net. Enkelte mobile onlinetjenester fra We Connect / We Connect Plus eller VW Connect / VW Connect Plus kan kun betjenes via appen Volkswagen”. Brug af den gratis app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datafunktion og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder. Ved dataoverførsel via internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet. De mobile onlinetjenester er tilgængelige inden for den aftalte aftaleløbetid. Indholdet kan blive ændret i løbet af aftaleløbetiden. Det kan variere fra land til land, hvilke tjenester der er inkluderet i pakkerne We Connect og We Connect Plus eller VW Connect og VW Connect Plus. Tilgængeligheden afhænger også af bilmodel, udstyr og installeret softwareversion. Det gælder også for tjenesteydelserne fra tredjeparter. Du kan få nærmere oplysninger på connect.volkswagen.com og hos din Volkswagen Partner. Vær desuden opmærksom på de gældende generelle forretningsbetingelser for de digitale tjenester i ID.- familien.