We Connect-tjenester navigation - Kør endnu mere forudseende
1
We Connect-tjenester navigation - Kør endnu mere forudseende
1
We Connect-tjenester navigation - Kør endnu mere forudseende
1
We Connect-tjenester navigation - Kør endnu mere forudseende
1

Navigation.
Kør endnu mere forudseende.

Navigation.
Kør endnu mere forudseende.

Du er på farten og har travlt? Vær ikke nervøs for trafikken. For din Volkswagen advarer dig i realtid om køer, ulykker eller byggepladser. Og tilpasser forudseende din rute. Hvis det ønskes, er der endda tilstrækkelig tid til individuelle tilbud og anbefalinger på turen. Når du har nået din destination, kan parkeringsproceduren nemt sættes i gang i bilen og betales kontantløst.

Du er på farten og har travlt? Vær ikke nervøs for trafikken. For din Volkswagen advarer dig i realtid om køer, ulykker eller byggepladser. Og tilpasser forudseende din rute. Hvis det ønskes, er der endda tilstrækkelig tid til individuelle tilbud og anbefalinger på turen. Når du har nået din destination, kan parkeringsproceduren nemt sættes i gang i bilen og betales kontantløst.

Realtidsinformationer.

Med realtidsinformationer* bliver din navigation endnu mere intelligent: Med praktiske oplysninger såsom onlinetrafikinformation, -ruteberegning eller -kortopdatering er du altid up-to-date. Data, der updateres løbende, giver dig nyttige henvisninger og sikrer de bedste ruter til dine destinationer.

* Tilgængelig inden for netdækningen fra den pågældende mobiludbyder.

We Connect - Vær up-to-date med realtidsinformationer, når du er på farten
We Connect - Find frie parkeringspladser

Parkeringspladser

Søg komfortabelt og uden besvær efter offentlige parkeringspladser og parkeringshuse i nærheden. Infotainmentsystemet til din Volkswagen informerer dig om priser, kapaciteter og åbningstider og navigerer dig hurtigt og effektivt til den ønskede destination.

Tankstationer og ladestationer

Hent en hurtig oversigt over tankstationer og ladestandere langs din rute - inklusive aktuelle oplysninger om priser, åbningstider og tilgængelighed.

We Connect - Find billige tankstationer og ledige ladestationer på din strækning
2,3
2.
Brændstofforbrug, l/100 km: blandet kørsel 1,7-1,6; strømforbrug, kWh/100 km: blandet kørsel 15,7-15,1; CO₂-emission blandet kørsel, g/km: 39-37; Effektivitetsklasse: A+
Disclaimer by Volkswagen
1.
For at kunne benytte We Connect-tjenesterne har du brug for en Volkswagen ID-brugerkonto, og du skal logge ind på We Connect med brugernavn og adgangskode. Endvidere skal en separat We Connect- eller We Connect Plus-kontrakt indgås online med Volkswagen AG. Med We Connect Plus har du efter overdragelsen af bilen 90 dage til at registrere bilen på adressen www.portal.volkswagen-we.com og anvende tjenesterne i hele den aftalte gratisperiodes løbetid.
Brugen af de mobile We Connect-onlinetjenester er mulig via en integreret internetforbindelse. De tilknyttede dataomkostninger inden for Europa afholdes af Volkswagen AG inden for rammerne af netværkets dækning, dog med undtagelse af tjenesterne ”Streaming & Internet” samt enkelte In-Car-apps. Ved brug af tjenesten ”Streaming & Internet”, enkelte In-Car-apps samt af Wi-Fi-hotspottet kan man købe datapakker via den eksterne mobiltelefonipartner ”Cubic Telecom”, som kan bruges inden for dækningsområdet i mange europæiske lande. Oplysninger om priser og lande, som understøtter netværket, kan ses på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt kan man også benytte netradio og hybridradio via en mobil enhed (f.eks. smartphone), hvis denne kan indstilles som mobilt Wi-Fi-hotspot. I dette tilfælde er tjenesterne tilgængelige med en eksisterende eller en særskilt abonnementsaftale mellem dig og din mobiludbyder og kun inden for den pågældende udbyders dækningsområde. Ved at modtage datapakker fra internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet. 
Brug af den gratis We Connect-app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med dataoption og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder.  
Tilgængeligheden af de enkelte tjenester i We Connect og We Connect Plus kan variere fra land til land og afhænger både af bilen og dens udstyr. Tjenesterne er altid tilgængelige inden for den aftalte kontraktperiode, og indholdet kan ændres eller blive utilgængeligt under kontraktperioden. Mere information kan findes på www.portal.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Information om mobiltariffer kan du få hos din mobiludbyder.
3.
De anførte forbrugs- og udledningsværdier er beregnet med udgangspunkt i den målemetode, der er fastlagt fra lovgivningens side. Siden den 1. september 2017 bliver visse nye biler typegodkendt efter den globalt harmoniserede testmetode for personbiler og lette erhvervskøretøjer (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), der er en mere realistisk testmetode til måling af brændstofforbruget og udledningen af CO₂. Fra og med 1. september 2018 vil WLTP trin for trin afløse den nye europæiske kørecyklus (NEDC). På grund af de mere realistiske testbetingelser, er brændstofforbruget og CO₂-emissionsværdierne, der er målt i overensstemmelse med WLTP, i mange tilfælde højere end dem, der er målt i overensstemmelse med NEDC. Dette kan føre til tilsvarende ændringer i køretøjsbeskatningen fra den 1. september 2018. Få mere at vide om forskellene mellem WLTP og NEDC på https://www.volkswagen.dk/da/min-bil/brugbar-information/wltp.html.

P.t. foreskriver lovgivningen, at NEDC-værdierne skal angives. Hvis det drejer sig om nye biler, der er typegodkendt i henhold til WLTP, bliver NEDC-værdierne afledt af WLTP-værdierne. Det er valgfrit, om WLTP-værdierne anføres sammen med NEDC-værdierne, indtil WLTP-værdierne bliver obligatoriske. Hvis NEDC-værdierne anføres som et interval, vedrører de ikke en enkelt, isoleret bil og er dermed ikke en del af tilbuddet. De er alene anført for at gøre det muligt at lave sammenligninger mellem forskellige biltyper. Ekstraudstyr og tilbehør (eftermonteringsdele, dækstørrelse osv.) kan påvirke relevante køretøjsparametre såsom f.eks. vægt, rullemodstand og aerodynamik, og sammen med både vejr- og trafikegenskaber og individuel kørestil kan de påvirke brændstofforbruget, strømforbruget, CO₂-emissionen og præstationerne for et køretøj.

Få mere at vide om det officielle brændstofforbrug og den officielle, specifikke CO₂-emission for nye personbiler i dokumentet ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (håndbog vedrørende nye personbilers brændstofforbrug, CO₂-emission og strømforbrug), der fås gratis på alle salgssteder samt hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen (www.dat.de/co2).

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there