The daughter gets in the older Passat B6 and says goodbye to her father and his new Passat B7 - VW older models
Hverdagens Volkswagen

En loyal ledsager gennem generationer

Den alsidige Passat har tidligere tilhørt hendes far: Nu kører hans datter Melissa i den. Den rette pleje gør en ældre Volkswagen model til en loyal ledsager for hele familien.

Drivkraften til at prøve noget nyt

--:--
A father waits for his daughter, who just comes from football training at the family car – VW Passat B6

Den unge guitarist ser med et smil tilbage på alle de mange forskellige eventyr, som hun fik afprøvet som barn og som teenager: Det var alle slags hobbyer, ballet, fodbold eller tennis – men ingen af dem gjorde hende rigtigt glad. Dengang var det ikke altid nemt at håndtere skuffelsen, når jeg prøvede noget nyt, som jeg så alligevel ikke syntes om. Jeg var altid fyldt med energi og klar til alle nye udfordringer!”

Min loyale ledsager til alle køreture
Melissa

Uden hendes ledsager ville det have været svært. Melissa taler om sin far og om familiebilen. ”Uanset hvor turen gik hen, så var min far og ”Cherry” altid med. De støttede mig begge to og sørgede på den ene side for, at jeg kom sikkert hjem, og på den anden side for at give mig mod og trøst.

Det er nu 2 år siden, at familiefaren forærede sin datter Passaten, da hun fyldte 18. Dengang var ”Cherry”, som fik sit kælenavn, da Melissa var barn, i perfekt stand: ”For min far var det altid vigtigt at give motoren den rette pleje.” Han havde hele tiden haft planer om at give sin Volkswagen videre til sin datter en dag. ”Jeg kan huske, at vi ofte tjekkede oliestanden sammen.” Melissa kigger stadig forbi for at få et par tips fra sin far omkring plejen af sin elskede bil. Sammen kører vi helt fantastisk!”

Melissa har også fundet sin helt rette hobby. Det har ikke altid været noget nemt mål at opnå. Men hun ved, at det er vigtigt at blive ved og at presse sig selv. For én ting er helt sikker: Med den rette drivkraft kan man levere en toppræstation – ligesom Melissas Volkswagen, selv om den er en lidt ældre model.

A father is standing by his red Passat B6 – VW engine oil
Så bibeholdes værdien i længere tid

Melissa spiller nu som guitarist med sit band på spillesteder i området og udlever sin drøm. ”Nogle gange kører min far bagefter os i sin nye bil og ser vores koncerter. Jeg er faktisk ikke helt sikker på, om han kommer for at se mig eller for at tjekke, hvordan hans gamle Passat har det”, griner Melissa. ”Jeg overholder naturligvis de regelmæssige serviceintervaller.”

The daughter and her band go into the garage to rehearse, in the foreground is the well-tended and regularly maintained Passat B6.

Generationer af pleje

The daughter gets in the older Passat B6 and says goodbye to her father and his new Passat B7 after the oil change

Når Melissa er på vej til sine koncerter, vil hun selvfølgelig gerne have, at hendes trofaste ledsager også leverer en fremragende præstation. ”Man lægger virkelig mærke til, hvor meget arbejde og passion min far har lagt i pleje af bilen gennem alle årene, ikke bare indvendigt, men også udvendigt. Det vil jeg selvfølgelig fortsætte med.” Guitaristen får altid komplimenter fra sine bandkollegaer om den gode stand, som hendes ældre bil er i. ”Og det kan jo kun lade sig gøre med de rette plejeprodukter.” Hun vil gerne holde ”Cherry” i samme stand, som hun modtog den i, og sikre, at den er klar til nye eventyr.

Det er ikke altid nemt at opnå et mål – det er vigtigt at holde fast,
aldrig at give op og at blive ved med at presse sig selv.

Og da det er vanskeligt at gøre alene, er det afgørende med den rette støtte. Du kender sikkert fornemmelsen hos dig selv: En tur til et fremmed land, en quadkøretur gennem ukendt terræn eller turen til en nervepirrende jobsamtale – på alle disse ture vil du gerne have din Volkswagen ved din side som en pålidelig partner og en sikker støtte i den nye situation. Din Volkswagen kan transportere dig næsten overalt og med alt, hvad du skal have med, uanset om det er balletsko og balletskørt, hockeystave og en sportstaske eller bare feriebagagen. Men den har også brug for noget kærlig omsorg.

--:--

Pålidelig på vejen med grundig pleje

Sørg for at bevare værdien af din bil med vores tjek og serviceydelser: Så din Volkswagen kan blive ved med at være en loyal ledsager i længere tid.

Gå til Service og Serviceeftersyn

Father's new silver Passat GTE with glowing headlights parks in the garage