En mand i vinterjakke står i et snedækket landskab og kigger på sin smartphone.
1

Aktivér VW Connect eller We Connect til ID.- modeller

Aktivér VW Connect eller We Connect til ID.- modeller

Få hjælp fra onlinetjenester inden, under og efter turen. Vi fører dig gennem aktiveringsprocessen trin for trin. 

Din vej til en forbundet ID. 

Vær opmærksom på, at du for at kunne udnytte funktionaliteterne fuldt ud har brug for en Volkswagen ID-brugerkonto og en separat aftale med Volkswagen AG om anvendelsen af de mobile onlinetjenester.

--:--

Sådan aktiveres og anvendes VW Connect eller We Connect til ID. 

Den følgende vejledning fører dig trin for trin gennem aktiveringsprocessen for forbindelse med din ID. 

Person står ved siden af en Volkswagen og betjener Volkswagen-appen på en mobiltelefon
2,3,4,5
3.
Strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 16,5-15,2; CO2 i g/km: blandet kørsel 0. For bilen foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Rækkevidde: blandet kørsel 417-560 km. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.

Volkswagen App Download

Opret forbindelse til din elbil med udvalgte fjernbetjeningsfunktioner, relevante køretøjsoplysninger og opladningstjenesten We Charge på din smartphone.

Fra We Connect Start til We Connect og We Connect Plus

Hvis din ID.- har fået softwaren 3.0 via Over-the-Air Update, begynder du med We Connect Start. For at kunne nyde godt af de mange fordele ved We Connect og We Connect Plus skal du logge på dit infotainmentsystem som primær bruger og derefter aktivere de pågældende pakker i In-Car-shoppen. 

Visning af cockpittet på en VW ID.5. Mand sidder på passagersædet og betjener infotainmentsystemet
6
6.
Strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 18,6-16,0; CO2 i g/km: blandet kørsel 0. For bilen foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.

Dette interesserer dig muligvis også

Oplysning - Volkswagen:

1.
Før du kan benytte VW Connect og VW Connect Plus eller We Connect og We Connect Plus-tjenesterne til ID.- familien skal du have en Volkswagen brugerkonto, og du skal logge på VW Connect / VW Connect Plus eller We Connect / We Connect Plus med brugernavn og adgangskode. Desuden skal der indgås en separat VW Connect- / We Connect Plus- eller We Connect / We Connect Plus-aftale online med Volkswagen AG. Efter overdragelse af bilen kan du inden for 90 dage registrere bilen på myvolkswagen.net eller med appen Volkswagen” (fås i App Store og Google Play Store) og anvende tjenesterne i VW Connect Plus / We Connect Plus i hele den aftalte gratis indledende løbetid. Ved en senere registrering forkortes varigheden af den indledende løbetid. Den præcise løbetid kan du se i forbindelse med aktiveringen eller efter aktiveringen på myvolkswagen.net. Når den indledende løbetid for VW Connect Plus / We Connect Plus er udløbet, kan den forlænges mod betaling. Enkelte mobile onlinetjenester fra VW Connect / We Connect Plus eller We Connect / VW Connect Plus kan kun betjenes via appen Volkswagen”. Brug af den gratis app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datafunktion og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder. Ved dataoverførsel via internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet.  De mobile onlinetjenester er tilgængelige inden for den aftalte aftaleløbetid. Indholdet kan blive ændret i løbet af aftaleløbetiden. Det kan variere fra land til land, hvilke tjenester der er inkluderet i pakkerne VW Connect og VW Connect Plus eller We Connect og We Connect Plus. Tilgængeligheden afhænger også af bilmodel, udstyr og installeret softwareversion. Det gælder også for tjenesteydelserne fra tredjeparter. Du kan få nærmere oplysninger på connect.volkswagen.com og hos din Volkswagen Partner. Vær desuden opmærksom på de gældende generelle forretningsbetingelser for de digitale tjenester i ID.- familien.  
2.
Onlinestemmebetjening er kun tilgængelig på følgende sprog: tysk, engelsk (britisk og amerikansk), fransk, spansk, tjekkisk og italiensk. Sproget, som du kan interagere med stemmebetjeningen på, afhænger af det valgte sprog i dit infotainmentsystem.
4.
Værdier fastsat efter den globalt harmoniserede testmetode for personbiler og lette erhvervskøretøjer (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP). Rækkeviddespændet for en models udstyrsvarianter findes ved rulledynamometermålinger. Den faktiske rækkevidde afviger i praksis bl.a. afhængigt af kørestil, hastighed, brug af komfort-/ekstraforbrugere, udendørs temperatur, antal passagerer/dødvægt, topografi og batteriets aldrings- og slitageproces.
5.

Forbruget og udstødningsværdier, der er nævnt, blev fastlagt i overensstemmelse med måltagning-procedurerne, der er foreskrevet ved lov. Den 1. januar 2022 blev NEDC-testcyklussen fuldstændigt erstattet af WLTP-testcyklussen, således at der efter denne dato ikke længere foreligger NEDC-værdier for nye typegodkendte køretøjer. Oplysningerne relaterer ikke til en enkelt bil og er ikke en del af tilbuddet, men tjener alene til sammenligning mellem de forskellige biltyper. Ekstraudstyr og tilbehør (eftermonteringsdele, dækstørrelse osv.) kan påvirke relevante køretøjsparametre såsom vægt, rullemodstand og aerodynamik, og sammen med både vejr- og trafikegenskaber og individuel kørestil kan de påvirke brændstofforbruget, strømforbruget, CO2-emissionen og præstationerne for et køretøj. På grund af de mere realistiske testbetingelser er brændstofforbruget og CO2-emissionsværdierne, der er målt i overensstemmelse med WLTP, i mange tilfælde højere end dem, der er målt i overensstemmelse med NEDC. Dette kan føre til tilsvarende ændringer i køretøjsbeskatningen efter den 1. september 2018. Få mere at vide om forskellene mellem WLTP og NEDC på https://www.volkswagen.dk/da/min-bil/brugbar-information/wltp.html.

Der findes flere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO2-emissioner for nye personbiler i ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen”, der kan fås gratis hos alle salgssteder og hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern eller på www.dat.de/co2.