Aktivering af Car-Net1

Her kan du læse, hvordan du aktiverer dine mobile onlinetjenester via Volkswagen-appen.

Sådan aktiverer du Car-Net

Med Car-Net kommer du nemmere gennem hverdagen. Her finder du vejledningen til aktivering af onlinetjenesterne fra Car-Net i din Volkswagen samt til Aktivering af Car-Net E-Remote i din e-up! e-up! Style Plus: Strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 14,8-14,4; CO2 i g/km: blandet kørsel 0. For bilen foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.2.

Ønsker du at finde ud af, om din bilmodel er udstyret med Car-Net, VW Connect eller We Connect? Her kommer du til KompatibilitetskontrolÅbner et eksternt link

Aktivering af Car-Net via Volkswagen-appen

Aktivering med Volkswagen-appen

Aktivér de mobile onlinetjenester fra Volkswagen bekvemt ved hjælp af din smartphone: Med Volkswagen-appen kan du enkelt og hurtigt oprette en brugerkonto og få adgang til de mobile onlinetjenester i bilen.

I denne skriftlige vejledning er de hertil nødvendige skridt beskrevet.

En kvinde sidder på en mur over en parkeret e-up! og kigger ind i kameraet
2,3,4
3.
e-up! Style Plus: Strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 14,8-14,4; CO2 i g/km: blandet kørsel 0. For bilen foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.

Aktivering via e-Remote i din e-up! 

Car-Net e-Remote giver dig let adgang til de vigtigste funktioner i din e-up!. Du kan se, hvordan du aktiverer onlinetjenesterne for e-Remote i din e-up! i vores trinvise vejledning.

--:--

Oprettelse af en internetforbindelse

For at kunne udnytte alle fordelene ved de mobile onlinetjenester har du foruden en aktiv Car-Net-licens også brug for en internetforbindelse i bilen. Hertil har du afhængigt af udstyret forskellige muligheder. I videoen præsenteres disse, og du bliver ført gennem de enkelte trin.

Hvis du gerne vil læse disse igennem igen, kan du downloade en skriftlig vejledning nedenfor.

Det interesserer dig muligvis også

Aktivering af VW Connect og We Connect. Her kan du læse, hvordan du aktiverer dine mobile onlinetjenester.

Kompatibilitetskontrol. Her får du det første indblik i, hvilke mobile onlinetjenester der er til rådighed i din Volkswagen.  

Har du spørgsmål? Hurtige svar eller personlig rådgivning om vores digitale tjenester finder du her.

Oplysning - Volkswagen:

1.
Før du kan bruge Car-Net-tjenesterne, skal du have en Volkswagen ID konto, og du skal logge på med brugernavn og adgangskode. Desuden skal en separat kontrakt indgås online med Volkswagen AG. Hvis du vil bruge tjenesterne i den fulde løbetid, har du efter overdragelsen af bilen 90 dage til at registrere bilen via www.myvolkswagen.net eller appen Volkswagen App (fås i App Store og Google Play Store). Ved en senere registrering forkortes varigheden af gratisperioden. Anvendelse af de mobile onlinetjenester ”Guide & Inform” fra Car-Net er kun mulig med det valgfri Discover Media- og Discover Pro-udstyr. I tillæg har du behov for et mobilt, internet-aktiveret apparat (f.eks. smartphone) der er i stand til at fungere som et mobilt wi-fi-hotspot. Som alternativ kan du med ”Business”-telefongrænsefladetilføjelsen i forbindelse med Discover Pro-navigationssystemet anvende en mobiltelefon med ekstern rSAP (remote SIM Access Profile) eller et SIM-kort med en telefon og data valgmulighed. Car-Net-tjenesterne er kun tilgængelige med en eksisterende eller separat konkluderet mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiltelefonleverandør, og kun inden for det respektive mobiltelefonnetværks dækningsområde. Afhængigt af den pågældende mobiltakst, og særligt ved brug i udlandet, kan der i forbindelse med dataoverførsel via internettet opstå ekstra omkostninger (f.eks. roaminggebyrer). På grund af volumen af data, der genereres under anvendelsen af Car-Net-tjenester, anbefales stærkt, at du indgår en aftale med flatrate for data med din mobiltelefonleverandør. Brug af den gratis Volkswagen App kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datafunktion og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder. Tilgængeligheden af Car-Net-tjenester kan variere fra land til land. Disse tjenester er tilgængelige inden for den aftalte kontraktperiode og indholdet kan ændres under kontraktperioden. Du kan få flere oplysninger om Car-Net på connect.volkswagen.com og hos din Volkswagen-partner. Du kan få oplysninger om mobiltakster hos din mobilleverandør.
2.

Forbruget og udstødningsværdier, der er nævnt, blev fastlagt i overensstemmelse med måltagning-procedurerne, der er foreskrevet ved lov. Den 1. januar 2022 blev NEDC-testcyklussen fuldstændigt erstattet af WLTP-testcyklussen, således at der efter denne dato ikke længere foreligger NEDC-værdier for nye typegodkendte køretøjer. Oplysningerne relaterer ikke til en enkelt bil og er ikke en del af tilbuddet, men tjener alene til sammenligning mellem de forskellige biltyper. Ekstraudstyr og tilbehør (eftermonteringsdele, dækstørrelse osv.) kan påvirke relevante køretøjsparametre såsom vægt, rullemodstand og aerodynamik, og sammen med både vejr- og trafikegenskaber og individuel kørestil kan de påvirke brændstofforbruget, strømforbruget, CO2-emissionen og præstationerne for et køretøj. På grund af de mere realistiske testbetingelser er brændstofforbruget og CO2-emissionsværdierne, der er målt i overensstemmelse med WLTP, i mange tilfælde højere end dem, der er målt i overensstemmelse med NEDC. Dette kan føre til tilsvarende ændringer i køretøjsbeskatningen efter den 1. september 2018. Få mere at vide om forskellene mellem WLTP og NEDC på https://www.volkswagen.dk/da/min-bil/brugbar-information/wltp.html.

Der findes flere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO2-emissioner for nye personbiler i ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen”, der kan fås gratis hos alle salgssteder og hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern eller på www.dat.de/co2.

4.
e-up! kan indtil videre ikke bestilles med individuel udstyring. Der står dog allerede færdige, forud fremstillede biler til rådighed. Kontakt bare med din Volkswagen-partner.