Mand går med sækkevogn foran VW Caddy Cargo i grå.

Caddy Cargo

--:--

VW Caddy Cargo

Din praktiske arbejdsplads på farten, som kombinerer luksus og rummelighed med fremragende køreegenskaber. VW Caddy Cargo er baseret på den anerkendte MQB-platform ligesom eksempelvis VW Golf 8 og mange andre populære modeller. Det betyder, at bilens tekniske grundlag er fuldstændigt gennemtænkt, og du får adgang til de mest innovative assistentsystemer og digitale funktioner og instrumenteringer. Caddy Cargo er topmoderne, men samtidig robust og bundsolid som en god erhvervsbil skal være. Alt i kabinen inklusiv instrumentpanel, dør-, side- og sædebeklædning er fremstillet i modstandsdygtige materialer, som er kendetegnet ved lang levetid. Caddy Cargo kan fås i to størrelser og med flere forskellige motorvarianter. 

Derfor skal du vælge Volkswagen Erhvervsbiler

Volkswagens populære erhvervsbiler er bygget til virksomheder, som har brug for et køretøj, der aldrig svigter. I mere end 70 år har Volkswagen bygget erhvervsbiler. Derfor ved vi, hvad der kræves af en bil, som dag ud og dag ind er jeres vigtigste arbejdsredskab.

Alle vores modeller er kendetegnet af tysk kvalitet med driftssikkerhed og køreegenskaber i verdensklasse. Når du vælger en Volkswagen, får du et helt erhvervsteam i ryggen. Med vores prisvenlige service- og reparationsaftaler skal du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter, og du får adgang til alle landets Volkswagen-autoriserede værksteder.

Vores erfaring med erhvervskunder betyder, at vi kender dine behov og forstår din virkelighed: Du bruger bilen. Resten tager vi os af.