Den elektriske ID.3

Præsentation af
Den elektriske ID.3

Revolution i stedet for evolution

ID.3 hylder en nye æra af elektrisk mobilitet. Mærk den elektrificerende ydeevne. Oplev det banebrydende design kombineret med lang rækkevidde. Fremtiden er klar. 

Den nye ID.3 er landet i Danmark, og du kan blive ejer af den fuldt elektriske Volkswagen både som privatleasing eller kontant køb. Hvis du endnu ikke har besluttet dig for om din næste bil skal være en ID.3, kan du her på siden blive endnu klogere på netop ID.3.

Nedenfor præsenterer vi dig for ID.3 fra top til tå og fortæller om bilens vigtigste highlights. 

--:--

 

Design

ID.3 har et karakteristisk frontdesign og kommer blandt andet med sin unikke LED-lyssignatur. Men designet byder på meget mere. Se videoen og bliv klogere på det futuristiske design i den nye ID.3.

--:--

 

Intuitivt cockpit

I ID.3 er der fokus på dig og din komfort. Det lever det intuitive cockpit i den grad op til. Se mere og bliv klogere i videoen.

--:--

 

Sikkerhed

ID.3 er mere end blot fremtidsorienteret design og elegante køreegenskaber. Den er også sikkerhed i top. Efter at have gennemført den anerkendte Euro NCAP-sikkerhedstest kan ID.3 notere sig høje karakterer i alle kategorier og en drømmestart med fem stjerner. Hør mere om sikkerheden i ID.3 i videoen.

--:--

 

Batteri

Den 100% elektriske ID.3 kommer med 3 forskellige batteristørrelser, så du kan vælge den ID.3, der passer til netop dine kørevaner. Se mere i videoen og bliv klogere på batteriet i den nye ID.3.

*Varmepumpe er standardudstyr i ID.3 Pure, Pro og Pro S.

--:--

Økonomi

Der er mange fordele ved at skifte til en elbil. Ikke mindst fra et økonomisk perspektiv, hvor du blandt andet har penge at spare i forbindelse med vedligeholdelsen af din nye bil. Når du køber en ID.3 hos en autoriseret Volkswagen forhandler, følger et Service- og Reparationsabonnement nemlig med i prisen. Så slipper du for uforudsete udgifter til reparationer eller service i 5 år eller 100.000 km fra bilens første indregistrering. Hør mere om økonomien ved en ID.3 i videoen.

--:--
--:--

Tilmeld dig nu, og vær forud for din tid

Få regelmæssige opdateringer om emnerne ID.3, ID.-familien og elektrisk mobilitet i fremtiden.

Det vil måske også interessere dig:

Hvor langt kan jeg køre?  

Det her vedrører alle

Nutidens vission: Viertel \ Vor Mag   

Det vil måske også interessere dig: