Van Journal

Volkswagen Erhvervsbiler Van Journal

En rejse til polarcirklen med Amarok. Verdenspremieren på Multivan 6.1. Et roadtrip med California gennem Californien. I Van Journal finder du en masse spændende historier, udtalelser og nyheder om Volkswagen Erhvervsbiler verdenen. For kunder, fans og alle dem, som ønsker at blive det. 

Nye features. Nye standarder.

Transporter 6.1 brillerer. Med nye detaljer, der giver en behagelig arbejdsdag. Og med de mest moderne assistent-, sikkerheds- og infotainmentsystemer. 

California cruising i den canadiske skærgård

Volkswagen inviterede den dedikerede California-fan Henrik og hans hustru, Iben, til Nova Scotia i Canada, hvor de i tre dage havde den nye California Ocean 6.1 som deres mobile hjem.

Living the Van Life: en professionel cykelrytters kærlighed til T3.

Rob Heran er en af de bedste mountainbikeryttere i Tyskland. Han er altid på farten i sin T3. Og han finder de mest spektakulære steder til at udføre sine stunts. 

Nyeste version af et ikon: verdenspremieren.

Sammen med vores kunder har vi udviklet bilen til et liv i bevægelse. Lad tæppet gå for den alsidige Multivan 6.1.

California møder Californien.

I 2018 fylder kultautocamperen 30 år. Det skal fejres! Med en rejse gennem den USA-stat, som har lagt navn til California.

20 teams. 10 nationer. Et uforglemmeligt eventyr.

Kun et stenkast fra Krüger Nationalpark: Her fandt den eneste internationalt anerkendte 4x4 Offroad-konkurrence sted i oktober 2018.

Anlægsgartnere med forkærlighed for Volkswagen.

Anlægsgartnerne H. Hoffmann i Risskov tilbyder alle former for anlæg og vedligehold af grønne arealer. Derfor har virksomheden en fleksibel vognpark med alle modeller fra Volkswagen Erhvervsbiler.

Kongelig hofleverandør

Bjarne Als og Bering House of Flowers leverer blomster til folket - kongelige såvel som den lokale Dagli'Brugsen. Transporter gør arbejdet lettere.

30 år med frihed. Og eventyret fortsætter.

California. Synonym med uafhængighed. Et rullende hjem for millioner af rejsende. Og klar til de næste 30 år med uforglemmelige oplevelser.

Vincent Langer bruger vinden som fremdrift. Og folkevognsrugbrødet.

Den tyske verdensmester i windsurfing Vincent Langer fortæller, hvorfor han godt kan lide Multivan. Og hvorfor han sætter sin lid til Amarok, når udfordringerne er benhårde.

Imponerer allerede mens den holder stille.

I 2016 blev konceptbilen til e-Crafter præsenteret. Og i 2017 blev de første biler udleveret. Volkswagen Erhvervsbiler har stort fokus på elektrisk mobilitet.

Mere plads til ferie.

Der går rejsen hen: Grand California begejstrer på Caravan Salon i Düsseldorf mit masser af plads til afslapning.

Livreddere i aktion.

DLRG St. Peter-Ording er i beredskab hele året. Deres nye, specialudstyrede Amarok V6 har klaret sine første opgaver med bravur.

70 år ung. Og stadig helt i front.

I forbindelse med den første ”Bulli Summer Festival“ mødtes ejere af et folkevognsrugbrød fra hele Europa for at fejre én ting: kultbilens 70 års fødselsdag.

Med Amarok til polarcirklen.

Hej Joulupukki – hej Julemand! I år holder min familie, vores Amarok og jeg selv jul i Finland ved polarcirklen. En rejsebeskrivelse.

Klar til en ny tid

Innovativ, digital, fremtidsorienteret – sådan præsenterer den nye Multivan sig. Men også: sikker, komfortabel, funktionel. Den er klar til en ny æra – og bygger samtidig videre på styrkerne fra sine forgængere.