Familien Ross foran deres e-up!
Elektrisk Mobilitet

Helt elektrisk! Berlin

Elektrisk Mobilitet

Helt elektrisk! Berlin

Malgorzata Ross i Berlin.

Elektromobilitet er især nyttig, når man flere gange om dagen kører korte ture. Malgorzata, som bor i Berlin-Treptow, kører i hverdagen på kryds og tværs gennem Berlin. Med en e-up! er selv familieindkøb ikke noget problem – bagagerummet er meget rummeligt, siger hun. Og miljøvenlig er den lille kvikke bil jo også.

Omkring Tysklands kort fremhæver Berlins beliggenhed
BERLIN

MALGORZATA ROSS, 40, kombinerer det praktiske med det behagelige: e-up! er løsningen til at få klaret alle udfordringerne i familiens hverdag. Og så giver den "street credit" hos børnene. Og det skader jo heller ikke.

Malgorzata Ross foran en legeplads
”Vores børn fortæller deres venner, at vores bil kører helt støjsvagt og miljøbevidst. De synes, at det er cool.”  

Man kører allerede, mens man tror, at man stadig holder stille.

Malgorzata Ross kørte i en e-up! for første gang i 2014. Det var en oplevelse, som hun ikke lige glemmer – og hendes børn morer sig stadig over det i dag. Med et smittende grin fortæller hun, at hun efter starten slet ikke havde bemærket, at motoren for længst var i gang. For den er jo ekstremt støjsvag.

 

En opladning derhjemme og turen kan fortsætte.

Projektlederen og hendes mand havde i længere tid leget med tanken om at anskaffe sig en mindre bil til byen. Men det skulle være en bil, som er perfekt egnet til korte ture. Efter prøveturen besluttede Malgorzata sig hurtigt for en e-up!. At det blev en elektrisk bil, skyldes hendes mand Matthias: Som chef for en virksomhed, der bygger akkumulatorer til store bæredygtige strømnet over hele verden, var han nysgerrig efter at opleve denne form for mobilitet helt tæt på. ”Han ville finde ud af, hvad elektrisk mobilitet har at byde på” – siger hun om sin mand. Og det er jo faktisk en hel del: Familien Ross fandt ud af, at batteriet i e-up! har tilstrækkeligt med power til deres familieprogram i hverdagen. Og det er nu engang den vigtigste forudsætning for anskaffelsen af en elbil. Og når den skal lades op, tilslutter Malgorzata den bare til stikdåsen i garagen derhjemme – så enkelt er det!

 

Familien Ross foran deres e-up!
”Den er adræt og kompakt, og bagagerummet er meget større, end man skulle tro.”
Et blik ud over Berlin med fjernsynstårnet

Tilmeld dig elektriske nyheder

Er du helt elektrisk efter at vide, hvad fremtiden bringer for Volkswagen elbiler? Med vores nyhedsbrev ”Elektrisk fremtid” kan du følge med i alle skridt på vejen mod fremtidens elbiler. Bliv klogere på elbiler, læs om nyheder og innovationer fra Volkswagen og dyk ned i teknologien sammen med os.

Det vil måske også interessere dig:

ID.-magasin - læs mere her

Opladning og rækkevidde - læs mere her

E-teknologi - læs mere her

Elbil service

Energieffektivitet - læs mere her

ID. familien 

Det vil måske også interessere dig: