--:--
1
--:--
1
--:--
1

Den nye elektriske ID.3
fra kr. 269.995,-

Årets Bil i Danmark 2021

Årets Bil i Danmark 2021

Book en salgsrådgiver

Selvom det ikke vil være muligt at besøge vores Volkswagen Forhandlere i perioden fra d. 25. december t.o.m. d. 7. februar, så er det stadig muligt at booke et online-møde med en salgsrådgiver, så du via en virtuel fremvisning kan kigge nærmere på din ønskede Volkswagen.

Bestil et uforpligtende tilbud på den elektriske ID.3

Vil du sidde bag rattet i din egen elektriske ID.3, så kan du nu bestille et uforpligtende tilbud på præcis den ID.3, som passer til dine behov. ID.3 fås i batteristørrelserne 45 kWh, 58 kWh og 77 kWh med priser startende fra kr. 269.995,-*. Og så er ID.3 altid inkl. Service- og Reparationsabonnement, som du kan læse mere om her.

Ved at bestille får du et uforpligtende tilbud på en ID.3, så du kan komme et skridt tættere på at sidde bag rattet i din helt nye ID.3. Det koster ikke noget at bestille et uforpligtende tilbud på ID.3. Når du har lavet din bestilling af et tilbud, vil vi i samarbejde med dig finde den ID.3, som passer til dine ønsker, når det endelige tilbud udarbejdes. Den endelige bestilling af din ønskede ID.3 træder først i kraft, når du har underskrevet aftalen med din forhandler.

*ID.3 City. Forbrug: 150 Wh/km. Rækkevidde 349 km. Forbruget kan påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr. Halvårlig ejerafgift kr. 330,-.

Se priser

/content/dam/onehub_master/pc/models/id-3/exterior/IN0016_id3-bird-view_3-2.jpg

 

Årets Bil i Danmark 2021 

Blandt et alsidigt felt på 26 nye bilmodeller er Volkswagen ID.3 blevet kåret som Årets Bil i Danmark 2021. Kåringen er foretaget af en jury bestående af 22 bileksperter fra foreningen Danske Motorjournalister, og det er specielt den gode køredynamik i ID.3, som har sikret kåringen.

ID.3 imponerer både på eksteriør og interiør, hvor især kabinepladsen bliver rost grundet motorens placering i bunden af bilen, som giver ekstra plads i kabinen. Det er ikke kun designet, som modtager ros. Blandt andet roses ID.3 også for den hurtige ladetid og de imponerende bremsekvaliteter, som bidrager til at sikkerheden er i top (ID.3 har fået topkarakter i Euro NCAP-sikkerhedstesten).

Hvis du selv vil opleve de dynamiske køreegenskaber i ID.3, så har du her på siden mulighed for at booke en prøvetur.

Book prøvetur

Den nye ID.3 - Book en prøvetur

ID.3 kommer i 3 forskellige batteristørrelser

  • 45 kWh med en rækkevidde op til 349 km - kan bestilles nu
  • 58 kWh med en rækkevidde op til 423 km - kan leveres nu
  • 77 kWh med en rækkevidde op til 540 km - kan leveres nu

Book en prøvetur fra din hjemmeadresse
Vil du selv opleve og prøvekøre den nye ID.3, kan du prøvekøre den fra din hjemmeadresse. Det bliver ikke meget nemmere. Du kan nu bestille en prøvekørsel af din ønskede Volkswagen med start fra din hjemmeadresse eller anden ønsket adresse efter aftale med din valgte Volkswagen-forhandler. 

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår vi skal besøge dig.

--:--

ID.3 Nyheder

Topkarakter i sikkerhedstest