Med We Connect Start opkobles din ID.
1,2
Med We Connect Start opkobles din ID.
1,2
Med We Connect Start opkobles din ID.
1,2

We Connect Start
Opkobler dig, hjælper dig, bringer dig mere afslappet i mål

Den smarte forbindelse til din ID. Volkswagen

Du har en model fra ID.-familien? Så kører du ikke bare 100 % elektrisk i fremtiden, men kan også være fuldt opkoblet med We Connect Start. Det automatiske eCall-nødopkaldssystem er altid ved din side. Og med onlinetjenesterne i We Connect Start kan du hente digitale assistenter, der leverer topaktuelle informationer om opladningsstyring eller trafik og fjernstyrer udvalgte funktioner via smartphone.

  • Onlinetrafikinformationer
    Onlinetrafikinformationer

På forkant med trafikken

  • Onlinetrafikinformationer
    Onlinetrafikinformationer

Fra nu af er der styr på trafikken, for din ID. Volkswagen følger med. I så godt som realtid henter dit navigationssystem onlinetrafikinformationer, registrerer ulykker, vejarbejde eller andre trafikbegrænsninger og foreslår altid den bedste rute for dig. Dermed sparer du tid og undgår stressende situationer.

Forbundet med We Connect ID.-appen

Download komfort-opdateringen til ID.-familien: We Connect ID.-appen er forbindelsen til din ID. Volkswagen og alle vigtige funktioner. Den forvandler din smartphone til en fjernbetjening, hvormed du kan styre mange nyttige bilfunktioner. Dermed har du altid overblik over din ID. - også når du ikke sidder i den.

Gå til App Store

Gå til Play Store

We Connect ID., appen til din ID.
3
3.
Billeder kan afvige

Registrer dig og kom i gang

I det følgende forklarer vi, hvordan du med få trin aktiverer We Connect Start og anvender vores digitale tjenester i bilen og på din smartphone.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there