Volkswagen hybrid

Nogle kalder det hybrid. Vi kalder det GTE.

Plug-in hybrider fra Volkswagen er nogle af de mest potente hybridbiler på markedet. Og så er de lidt smartere end almindelige hybrider, de kan nemlig også oplades via en stikkontakt. Det er derfor at vi kalder dem plug-in hybrid.  

Plug-in hybrid - Kort fortalt.

Er du interesseret i en el-bils støjfrie og flydende bevægelser, men samtidig ikke helt klar til at give slip på den hurtige og stærke benzinmotor?

Alle GTe-modeller har over 200 hk. 

Når vi giver én enkelt bil hele to motorer, er resultatet rigelig med temperament. Den potente benzinmotor og elmotoren kører suvevært hver for sig, men når de rotter sig sammen, får du rigtigt mange hestekræfter. Fx giver kombinationen af 102 hk elmotor og 150 hk benzinmotor i Golf GTE ikke mindre end 204 hk!

En kraftfuld kombination. 

El- og benzinmotoren supplerer hinanden i vores plug-in hybrider, og kombinationen giver dig en imponerende rækkevidde. Bilen skifter automatisk mellem de to motorer, men du kan også selv vælge, om du vil køre ren el, ren benzin eller kombineret kørsel. 

Altid med automatgear.

I alle vores plug-in hybridbiler finder du en dobbeltkoblingsgearkasse, DSG, der giver dig en glidende og ubesværet kørsel, når den automatisk skifter gear. I modsætning til et almindeligt automatgear har DSG-dobbeltkoblingsgearkassen til to separate gearkasser, som er forbundet via dobbeltkoblingen. Den sikrer automatisk gearskift uden afbrydelse af trækkraften, hvilket giver dig oplevelsen af et helt flydende gearskifte. Dobbeltkoblingsgearkassen gør det legende let at tæmme de temperamentsfulde biler.

Lad op via en stikkontakt.
Det er let at oplade din plug-in hybrid fra Volkswagen. Du skal blot tilslutte den til en helt almindelig stikkontakt. Den type opladning er en stor fordel, for så behøver du ikke at bruge benzin på at lade bilen op, mens du kører.

Skal opladningen gå hurtigt, kan du vælge en ladeboks, fx fra Clever som vi samarbejder med om at udvikle gennemtænkte ladeløsninger. 

Det tager ca. 6 timer og 20 minutter i en stikkontakt** og kun 2,5 time med vores smarte wallbox. Men du kan også lade elmotoren lade op ved genvinding af bremseenergi, mens du bruger benzinmotoren. 

*Volkswagen plug-in hybridbiler er lokalt emissionsfri når de køres i e-mode. Det vil sige, at bilen i sig selv ikke udleder CO2 under e-kørsel, men der kan være udledt CO2 i forbindelse med produktionen af den strøm, som bilen kører på. Du kan selv begrænse emissionerne yderligere ved at vælge strøm fra en leverandør, der benytter bæredygtige energikilder.

** Opladningstid for Golf GTE ved brug af ladekabel med en begrænsning på 6 ampere.

Lad op, mens du kører

Plug-in hybridbiler er praktiske, fordi du kan lade op via stik. Men de er også smarte, når de selv lader bilen op, mens du bremser, eller blot når du løfter foden fra speederen. Du kan selvfølgelig altid bruge benzinmotoren til at oplade batteriet, hvis du har travlt. 

  • Lader selv op, når du løfter foden fra speederen.
  • Lader selv op, når du træder på bremsen.
  • Lader selv op, når bilen motorbremser - fx ned af en bakke.

Hybridbil FAQ

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there