Volkswagen hybrid

Volkswagen hybrid: En kraftfuld kombination af benzin og el

Er du interesseret i en el-bils støjfrie og flydende bevægelser, men samtidig ikke helt klar til at give slip på den hurtige og stærke benzinmotor? Plug-in hybrider fra Volkswagen er nogle af de mest potente hybridbiler på markedet.

Se vores udvalg af hybridmodeller

Læs mere: Service til plug-in hybridmodeller

Læs mere: Sådan bruger du mindre strøm, når du kører

Plug-in hybrid - Kort fortalt.

Alle Volkswagen hybrid-modeller har over 200 hk. 

Når vi giver én enkelt bil hele to motorer, er resultatet rigelig med temperament. Den potente benzinmotor og elmotoren kører suverænt hver for sig, men når de rotter sig sammen, får du rigtigt mange hestekræfter. Fx giver kombinationen af 102 hk elmotor og 150 hk benzinmotor i Golf GTE ikke mindre end 204 hk!

En kraftfuld kombination. 

El- og benzinmotoren supplerer hinanden i vores plug-in hybrider, og kombinationen giver dig en imponerende rækkevidde. Bilen skifter automatisk mellem de to motorer, men du kan også selv vælge, om du vil køre ren el, ren benzin eller kombineret kørsel. 

Altid med automatgear.

I alle vores plug-in hybridbiler finder du en dobbeltkoblingsgearkasse, DSG, der giver dig en glidende og ubesværet kørsel, når den automatisk skifter gear. I modsætning til et almindeligt automatgear har DSG-dobbeltkoblingsgearkassen til to separate gearkasser, som er forbundet via dobbeltkoblingen. Den sikrer automatisk gearskift uden afbrydelse af trækkraften, hvilket giver dig oplevelsen af et helt flydende gearskifte. Dobbeltkoblingsgearkassen gør det legende let at tæmme de temperamentsfulde biler.

Lad op, mens du kører

Plug-in hybridbiler er praktiske, fordi du kan lade op via stik. Men de er også smarte, når de selv lader bilen op, mens du bremser, eller blot når du løfter foden fra speederen. Du kan selvfølgelig altid bruge benzinmotoren til at oplade batteriet, hvis du har travlt. 

  • Lader selv op, når du løfter foden fra speederen.
  • Lader selv op, når du træder på bremsen.
  • Lader selv op, når bilen motorbremser - fx ned af en bakke.

GTE eller eHybrid: Valget er dit!

GTE

Turbobenzinmotor (TSI) kombineret med en el-motor gør at en GTE enten kan køre på el, brændstof eller hybrid-mode. Gennem hybrid-mode skabes en lynhurtig kraftoverføring hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor. Sammenlignet med en eHybrid har en GTE flere hestekræfter, som er med til at sikre en dynamisk fremdrift, fremragende acceleration og høje tophastigheder. 

Nedenfor kan du se hvilke modeller, der tilbydes som GTE:

Golf GTE
Passat GTE
Passat Variant GTE

eHybrid

En kombination af turbobenzinmotor (TSI) og el-motor skaber valget om at køre på enten ren el, brændstof eller hybrid-mode, hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor. Batteriet oplades ved en ladestander og hvis batteriet løber tør for strøm, vil bilen automatisk bruge benzinmotoren på normalvis. 

Nedenfor kan du se hvilke modeller, der tilbydes som eHybrid:

Golf eHybrid
Tiguan eHybrid (forventes lanceret i 2021)
Arteon eHybrid (forventes lanceret i 2021)
Arteon Shooting Brake eHybrid (forventes lanceret i 2021)

Opladning af din Volkswagen plug-in hybrid

Skal opladningen gå hurtigt, kan du vælge en ladeboks, fx fra Clever som vi samarbejder med om at udvikle gennemtænkte ladeløsninger. 

Det får du med Clever Unlimited*

  • Ubegrænset opladning hjemme
  • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
  • Installation af intelligent ladeboks med fast kabel
  • Ladebrik til Clevers ladenetværk

Hybridbil FAQ

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there