--:--
--:--
--:--

Fremtiden er elektrisk

ID. Volkswagen, just electric.

Med vores ID.-modeller begynder en ny æra inden for elektrisk mobilitet: intelligent, innovativ og bæredygtig. Og frem for alt: for alle. Fordi en ny ide først kan bevæge meget, hvis alle kan være en del af den. Derfor kan du allerede i dag bestille dit personlige stykke af fremtiden.

Bestil tilbud på ID.3
Bestil tilbud på ID.4

E-biler er fremtiden – og nutiden.

Hos Volkswagen tror vi på, at fremtiden bliver endnu mere elektrisk, og derfor har vi allerede taget hul på den. I vores modelprogram, finder du både plug-in hybridbiler med el- og benzinmotor samt smarte elbiler. I fremtiden kommer vi til at tilbyde endnu mere innovative el-biler, og vil du følge med i udviklingen, så har vi et nyhedsbrev, hvor du kan holde dig opdateret med de seneste nyheder om fremtidens Volkswagen.

Tilmeld Elektriske nyheder

Tilmeld Elektriske nyheder for erhvervsbiler

Det er tid til
elbiler til alle

Den komplet eldrevne ID.-familie byder på mere end bare kørsel på el: ID. er dit helt personlige rum på hjul: en bil, som lytter til dig, forstår dig og lærer fra dig. Med ID. kan alle få mulighed for at opleve en ny dynamik fra den komplet elektriske acceleration. De hurtigt opladelige batterier med stor rækkevidde sørger for, at alle kommer frem til deres helt personlige destination.

Elektrisk mobilitet bliver til at betale.

Volkswagen ID. er for de mange. For masser af mennesker. ID.-familien omfatter topmoderne elbiler allerede fra prisen på en sammenlignelig bil med forbrændingsmotor – fordi banebrydende forandringer kun kan få succes, hvis alle kan være en del af dem. 

En kvinde i halvprofil læner sig op ad ID. Crozz, og ID. Crozz skråt oppefra i profil kører på en vej.

Nye vidder

Med Volkswagen ID. kan man nå nye milepæle. For os alle. Takket være hurtigt opladelige batterier med en rækkevidde på op til 550 km (WLTP) kan man også køre længere strækninger uden lokale CO2-emissioner. Uanset hvor turen går hen. 

En ny dynamik

Aldrig før har det været så begejstrende at køre miljøvenligt og bæredygtigt. Uden gearskift – hverken automatisk eller manuelt – begynder æraen med elektrisk acceleration. Og med den vores vej mod komplet autonom kørsel.