Transporter 6.1 Ladvogn

Bliv kontaktet af en Erhvervsrådgiver

Har du spørgsmål til vores modelprogram eller er på udkig efter en ny eller brugt bil, sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os via nedenstående formular. 

Det er nu muligt at aftale en virtuel fremvisning af en bil – ny som brugt. Derudover kan vi nu tilbyde en fysisk prøvetur på din firmaadresse, hjemmeadresse eller en anden lokation, der måtte passe dig. Vi sikrer at prøveturen sker med respekt for de gældende corona restriktioner.

Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med vores rådgivere. Send os dine oplysninger - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Når du henvender dig behandler vi dine personoplysninger. Læs mere om behandlingen her

Den dækker alle områder

Siden 1950 har Transporter Kombi imponeret med let afmonterbare sæderækker for et nemt skift mellem persontransport og varetransport. Den variable kabine og de alsidige sædevarianter giver en løsning i næsten alle situationer. 

Ny Registreringsafgift 2021

Fredag den 18. december indtrådte nye bilafgifter i Danmark, som bl.a. sikrer flere grønne biler på vejene. Hos Volkswagen Erhvervsbiler er vi i gang med at opdatere vores bilpriser, så de afspejler den nye registreringsafgift.

Vi forventer, at alle vores priser ligger klar i løbet af december. Vi har i mellemtiden udarbejdet et par priseksempler, som viser udvalgte populære Volkswagen Erhvervsbil-modeller for hhv. 2020 og 2021.

Særligt imponerende

Indrettet til de hårdeste opgaver

Når man skal løse de virkeligt hårde opgaver, må man ikke være sart, når det gælder støv, mudder, maling eller spåner. Derfor kan kabinen i Transporter Ladvogn klare lidt af hvert: Takket være særligt smudsafvisende sædeindtræk i stof. Og instrumentpanel, dør-, side- og sædebeklædninger i mørkt antracit.

Prøvekør en Volkswagen fra din hjemmeadresse

Det bliver ikke meget nemmere. Du kan nu bestille en prøvekørsel af din ønskede Volkswagen Erhvervsbil med start fra din hjemmeadresse eller anden ønsket adresse efter aftale med din valgte Volkswagen-forhandler.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår vi skal besøge dig.