Bliv kontaktet af en Erhvervsrådgiver

Har du spørgsmål til vores modelprogram, nye eller brugte biler, finansieringsmuligheder, Service- og Reparationsabonnement eller andet, kan du udfylde formularen nedenfor, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med vores rådgivere. Send os dine oplysninger - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Når du henvender dig behandler vi dine personoplysninger. Læs mere om behandlingen herÅbner et eksternt link

Den dækker alle områder

Siden 1950 har Transporter Kombi imponeret med let afmonterbare sæderækker for et nemt skift mellem persontransport og varetransport. Den variable kabine og de alsidige sædevarianter giver en løsning i næsten alle situationer. 

Særligt imponerende

Indrettet til de hårdeste opgaver

Når man skal løse de virkeligt hårde opgaver, må man ikke være sart, når det gælder støv, mudder, maling eller spåner. Derfor kan kabinen i Transporter Ladvogn klare lidt af hvert: Takket være særligt smudsafvisende sædeindtræk i stof. Og instrumentpanel, dør-, side- og sædebeklædninger i mørkt antracit.

Book en prøvetur

Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen Erhvervsbil? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal prøvekøre din ønskede Volkswagen.

Bringer alt ud på gaden

Transporter 6.1 sørger med dens bemærkelsesværdige varerumshøjde, store mængder plads og moderne førerassistentsystemer for, at du, dit hold og jeres materiale hver dag kommer godt til arbejdet.