--:--

ID. Buzz


Ikonet vækkes til live. ID. Buzz* bliver vores største elektriske familiebil.

Sidst ændret: 20.01.2022 *ID. Buzz er en konceptbil. Billeder og information på denne side kan derfor ændre sig frem mod lanceringen af den endelige produktionsmodel. Vi opdaterer siden løbende.

 


Ikonet vækkes til live. ID. Buzz* bliver vores største elektriske familiebil.

Sidst ændret: 20.01.2022 *ID. Buzz er en konceptbil. Billeder og information på denne side kan derfor ændre sig frem mod lanceringen af den endelige produktionsmodel. Vi opdaterer siden løbende.

 

Verdenspremiere
9. marts2022
100 %
Elektriskfamiliebil
Kommer til Danmark
i slutningen af2022
Tilbydes som
personbil

Eventyret venter lige rundt i næste sving

Konceptbilen ID. Buzz kommer til Danmark i 2022. Den ikoniske ID. Buzz passer godt til alle som ønsker en lidt anderledes familiebil eller en bil som passer til den aktive livsstil. ID. Buzz har god plads og en generøs taghøjde. Sørg for at være en af de første til at få nyheder ved at tilmelde dig ID. Buzz nyhedsbrevet, så går du ikke glip af noget. 

100 % elektrisk

ID. Buzz er stadigvæk en konceptbil men der er ikke længe til at vi kan se de første produktionsmodeller på de danske veje - det vil allerede være i løbet af 2022. ID. Buzz vil ligesom resten af ID. familien blive bygget på den skalerbare batteriplatform MEB, det er noget som vil åbne op for en række muligheder og fordele. 

Moderne teknologi møder nostalgi

Folkevognsrugbrødet. Det har begejstret mennesker over hele verden i over 70 år. Nu fører Volkswagen Erhvervsbiler denne fascination ind i tidsalderen for elektrisk mobilitet. Med ID. Buzz – en hyldest til det legendariske Rugbrød, men komplet nyudviklet og fremtidsorienteret. Fuldt opkoblet. Intuitiv. Med en ny definition af komfort og smart anvendelighed i dagligdagen. For maksimal frihed. ID. Buzz er mere end bare en bil med elmotor. Den er skabt til alle dem, der ønsker at starte en ny æra inden for mobilitet sammen med os.

ID. Buzz verdenspremiere d. 9. marts 2022.

Til verdenspremieren på ID.5/ID.5 GTX i 2021 blev ID. Buzz konceptbilen vist frem for aller første gang som camouflagebil. Camouflage må man sige det var - i alle regnbuensfarver skabte ID. Buzz masser af blikfang. Camouflagebilen giver de første hints om det udvendige design på den produktionsklare model og giver et god forsmag på hvad du kan forvente dig af den nye ID. Buzz og ID. Buzz Cargo. Vi glæder os til at vise produktionstbilen ID. Buzz frem til verdenspremieren d. 9. marts, hvor sløret bliver løftet for den endelige model af ID. Buzz.

--:--
Konceptbilen ID. Buzz

Vores største elbil kommer i 2022

Oplev frihed og dagligdag på en ny måde

Konceptbilen ID. Buzz bliver udstyret med vores bedste ideer og ikonisk design. Den ivaretager sine næromgivelser, takket været sin 100 % elektriske motor. 

ID. Buzz passer til enhver familiekonstalation og giver masser af plads både til familiemedlemmer og fritidsaktiviteter som fylder. ID. Buzz giver dig en ny definition på komfort, smarte features og masser af plads.

ID. Buzz giver dig mulighed for at tage på eventyr. 

Konceptbilen ID. Buzz

Plads nok til det meste og for de fleste

For at gøre ID. Buzz så anvendelig og pratisk som muligt, har vi fokuseret på optimal pladsudnyttelse. Det rummelige bagagerum giver godt plads til alt hvad du ønsker at have med på tur - hverdag, fritidsaktiviteter og ferier. Du kan også få mere plads i bilen takket være de fleksible sæder, mon ID. Buzz konceptbilen har hentet lidt inspiration fra den fleksible Multivan?

Konceptbilen ID. Buzz

ID. Buzz pre-booking

Fra marts måned 2022 bliver det muligt at pre-booke ID. Buzz.

Når du pre-booker en ID. Buzz skriver du dig op til, at få nogen af de første ID. Buzz modeller som kommer til Danmark. Som pre-booker vil du blive prioriteret i vores system og få lov til at se bilen som en af de første til et eksklusivt pre-booker event. 

Hvis du gerne vil være en af de første til at have en ID. Buzz, så kan du holde dig opdateret ved at tilmelde dig vores ID. Buzz nyhedsbrev. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet vil du være blandt de første som modtager nyheder omkring ID. Buzz generelt og selvfølgelig hvornår pre-booking vil være muligt. 

ID. Buzz Cargo - varebil

Vidste du at ID. Buzz også tilbydes som elektrisk varebil?

ID. Buzz Cargo - varebil

Vidste du at ID. Buzz også tilbydes som elektrisk varebil?

Konceptbilen ID. Buzz Cargo

Hvis du drømmer om at køre elektrisk varebil, så vil konceptbilen ID. Buzz Cargo være et smart valg til din virksomhed. Snedker, elektriker, rørlægger, bud, catering, rengøring - disse og maneg andre virksomhedsgrupper vil nyde godt af hvad ID. Buzz Cargo kan tilbyde.

Varebil
Ikonisk design
100 % elektrisk
Innovativ teknologi
Større end Caddy Cargo og mindre end Transporter
Bygget på den nyeste batteriplatform (MEB) fra Volkswagen
Pre-booking fra marts 2022

Hold dig opdateret

Tilmeld dig ID. Buzz nyhedsbrevet - så er du altid den første til at få al informationen som er værd at vide.

ID. Buzz | Ofte stillede spørgsmål