Bliv kontaktet af en Erhvervsrådgiver

Har du spørgsmål til vores modelprogram, nye eller brugte biler, finansieringsmuligheder, Service- og Reparationsabonnement eller andet, kan du udfylde formularen nedenfor, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med vores rådgivere. Send os dine oplysninger - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Når du henvender dig behandler vi dine personoplysninger. Læs mere om behandlingen herÅbner et eksternt link

Masser af plads til materiale. Og hele mandskabet.

Crafter ladvogn er skabt til de helt tunge opgaver. Den er lige så hårdfør som dem, der kører i den. Selvom den ikke kan klare alt arbejdet for dig, har den masser af funktioner, der letter din hverdag markant.

Særligt imponerende

Cockpit, kontor og pausestue er altid med

Er du på farten det meste af arbejdsdagen? Så er din bil ikke bare et transportmiddel. Den er det sted, hvor du sorterer dine papirer, laver aftaler og oplader din mobiltelefon. Eller spiser frokost. Med masser af opbevaringsmuligheder og tilslutninger, vægtafhængige ergoComfort-sæder (ekstraudstyr) og som tilvalg multifunktionslæderrat med ratvarme er Crafter ladvogn optimalt forberedt på det hele.

Gennemtænkt helt ned i detaljen

Alle features

Crafter Chassis

Lige så alsidig som dine opgaver

Crafter chassis er lige så variabel, som dine opgaver kræver det. Uanset om det er som udrykningskøretøj, tippelad, kølevogn eller bugseringskøretøj sætter den skub i din virksomhed.

Særligt imponerende

Forberedt på stort set alt

Du har brug for det rigtige udstyr for at kunne løse dine opgaver perfekt. Det gælder også en bil, der er afstemt optimalt efter dine behov. Fx Crafter chassis. Den kan fleksibelt forvandles til en kølebil, et udrykningskøretøj eller et bugseringskøretøj. Og takket være en lav egenvægt er den også velegnet til tunge opbygninger. 

Gennemtænkt helt ned i detaljen

Alle features

Prøvekør en Volkswagen fra din hjemmeadresse

Det bliver ikke meget nemmere. Du kan nu bestille en prøvekørsel af din ønskede Volkswagen Erhvervsbil med start fra din hjemmeadresse eller anden ønsket adresse efter aftale med din valgte Volkswagen-forhandler.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår vi skal besøge dig.