Fra minibus til pendultrafik

Når man taler om professionel persontransport, bliver Caravelle 6.1 for det meste også nævnt. Gennem de seneste 30 år er den nærmest blevet synonym med den perfekte minibus. Dens kernekompetencer? Komfort og fleksibilitet. Dens særlige egenskaber? Smarte digitale tjenester og moderne infotainment. Og efter fyraften? Forvandler den sig nogle gange fra direktionsbil til din familieminibus.

Særligt imponerende

Plads til mange gæster – og til dine ønsker

Dine passagerer er lige så forskellige som de krav, de medbringer. Fire kufferter til en weekendtur? En spontan erstatning for det fuldt bookede messehotel? Uanset hvor overraskende kravene måtte være: Caravelle 6.1 kommer aldrig ud af fatning. Alle tre udstyrsvarianter fås med to akselafstande og alsidige sædepakker. Det modulopbyggede sædefastgørelsessystem med 3-personers sæderække, der kan foldes frem, giver hele tiden mulighed for at få ekstra tilgængelig bagagerumsplads. Og ryglænene kan klappes frem, så der opstår en jævn flade.

Gennemtænkt helt ned i detaljen

Alle features

Book en prøvetur

Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal prøvekøre din ønskede Volkswagen.