ID. Buzz
Hjemme overalt.

At være med til at forme fremtiden inden for mobilitet er for os ensbetydende med elektrisk mobilitet for alle. Med maksimal frihed, begejstring og personlighed. Vi udvikler biler, der viser, hvem de mennesker er, der kører i dem. Og hvordan de lever. Derfor arbejder vi på store ideer og små detaljer, som gør fremtiden bedre for alle.

Familiefoto foran ID. Buzz

Uanset om det gælder en kompakt bil, CUV eller en stor sedan – vores ID.-modeller er tilpasset perfekt til dine behov og afspejler dit enestående blik på verden. Ligesom konceptbilen ID. Buzz. Med den elektriske MPV sender vi det ikoniske Rugbrød tilbage til fremtiden. Og giver dig endnu flere friheder til at opdage verden. Så du fortsat kan være en eventyrer. Uanset hvor du er. Da ID. Buzz er en konceptbil, bliver du dog nødt til at vente lidt, inden den serieproducerede model bliver lanceret. Men forventningens glæde er jo som bekendt den bedste.

ID. Buzz. Udstyret med vores bedste ideer kommer den med en ny definition af, hvad en bil kan være i dag: vejviser, mobilt hjem og rum til kreativitet. Efter ønske genkender ID. Buzz din yndlingssange. Og den ved, hvordan den kan understøtte dig bedst muligt på køreturen. Eksempelvis med sit fleksible pladskoncept og den gode plads til din familie og eventyr. Kør sammen en tur ud i naturen, og bliv der natten over. Med AR-head-up-displayet kan du så let som ingenting finde frem til de mest afsides beliggende steder. Pludselig mærker du vinden og havet. Minderne kommer frem. Ligesom øjnene på ID. Buzz, når den byder dig personligt velkommen med sine intelligente LED-forlygter.

ID. Buzz fra siden på en landevej

ID. Buzz fra Volkswagen er en ven af familien. Og din ledsager i den stressede hverdag. For elbilen byder ganske enkelt på alt det, der gør dit liv lettere: moderne komfort, et helt nyt kabinedesign og snart også en fuldautomatisk køreindstilling. Så bliver du som fører også til passager. Og har friheden til at gøre det, der inspirerer dig.

Pladsvidunder. Store eventyr i bagagen.

For at du skal kunne være fleksibel i din ID. Buzz, har vi sørget for en optimal udnyttelse af pladsen. Det rummelige bagagerum har masser af plads til store ideer. Og når du vil, kan du med nogle få greb endda skabe endnu mere plads i kabinen. Ganske enkelt takket være det fleksible sædekoncept. 

Et blik gennem panoramataget ind i kabinen i ID. Buzz

AR-head-up-display. Hightech for stifindere.

ID. Buzz er banebrydende. Dens AR-head-up-display projicerer navigationen direkte foran bilen på kørebanen. Og takket være Augmented Reality Projektion ser du retningspilene præcist der, hvor du skal køre. Sådan kan du altid komme frem til din destination uden at skulle fjerne blikket fra vejen.

AR-head-up-displayet i ID. Buzz navigerer, uden at føreren behøver at fjerne blikket fra vejen

LED-øjne. Blik for det væsentlige.

I stedet for de typiske runde forlygter har ID. Buzz intelligente LED-”øjne”, som kommunikerer interaktivt med føreren og andre trafikanter. Hvis du fx vil dreje, kigger forlygterne i den ønskede retning. Og hvis ID. Buzz registrerer fodgængere og cyklister i vejkanten, kigger den endda på dem og gør diskret opmærksom på sig selv med lyssignaler. Det er da ret forudseende, ikke?

Touchpad. Vi har genopfundet hjulet.

ID. Buzz er legende let at køre i, fordi alt er rettet mod dig på en intuitiv måde. I dens cockpit er der ikke længere nogen knapper og kontakter. Takket være en touchpad i rattet er en let berøring nok til at betjene dens funktioner. Et let tryk på rattet – og dit næste eventyr kan begynde.

Rat med touchpad i ID. Buzz

Tilmeld dig nu, og vær forud for din tid

Få regelmæssige opdateringer om emnerne ID.3, ID.-familien og elektrisk mobilitet i fremtiden.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there