Transporter 6.1

1.
Transporter 6.1 kassevogn. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrug 12,0-14,3 km/l. CO2: 219-184 g/km. Halvårlig CO2-ejerafgift. 3.430-4.930 kr. Energiklasse B - D. Forbrug kan påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr. 
--:--

Volkswagen Transporter

Erhvervslivets tro følgesvend. Nu på 72. år både som varebil og ladvogn. Vælger du en Volkswagen Transporter, får du en ekstraordinær varebil. Modellen er af flere omgange kåret til den bedste varebil og bedste firmabil på markedet. Den er blevet kåret til markedets sikreste varebil af Euro NCAP.  Den er testet, optimeret og gennemtænkt ned til mindste detalje. Designet er ikonisk udvendigt såvel som indvendigt. Resultatet er tårnhøj funktionalitet og en ergonomisk arbejdsplads på fire hjul. Volkswagen Transporter kan fås som enkeltkabine, dobbeltkabine, som chassis og med lad. 

Derfor skal du vælge Volkswagen Erhvervsbiler

Volkswagens populære erhvervsbiler er bygget til virksomheder, som har brug for et køretøj, der aldrig svigter. I mere end 70 år har Volkswagen bygget erhvervsbiler. Derfor ved vi, hvad der kræves af en bil, som dag ud og dag ind er jeres vigtigste arbejdsredskab.

Alle vores modeller er kendetegnet af tysk kvalitet med driftssikkerhed og køreegenskaber i verdensklasse. Når du vælger en Volkswagen, får du et helt erhvervsteam i ryggen. Med vores prisvenlige service- og reparationsaftaler skal du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter, og du får adgang til alle landets Volkswagen-autoriserede værksteder.

Vores erfaring med erhvervskunder betyder, at vi kender dine behov og forstår din virkelighed: Du bruger bilen. Resten tager vi os af. 

Volkswagen Erhvervsbiler - Altid godt kørende.

Motorer

Transporter kører med de nyeste TDI-motorer. Se mere om motorerne her.