1.
Crafter kassevogn. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrug: 8,7-11,9 km/l. CO2: 300-222 g/km. Halvårlig CO2-ejerafgift: 5.100-8.090 kr. Energiklasse: D - G. Forbrug kan påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr.
--:--

Volkswagen Crafter

Uanset om du vælger kassevognen eller ladvognen, er Volkswagen Crafter den ultimative varebil. Med sin massive varerumskapacitet kan modellen retteligt betegnes som et værksted på fire hjul, men den robuste erhvervsbil er meget mere end sin størrelse. Crafter er 100% Volkswagen. Den er bygget på Volkswagens egne fabrikker, og køreegenskaber såvel som design og teknologi er rundet af den ikoniske tyske kvalitet. Crafter er nem og god at køre i, og du kan få den med automatgear. Med sin størrelse og råstyrke kan Crafter trække op til 3,5 ton anhængervægt. Crafter kan fås som enkeltkabine, dobbeltkabine, som chassis og med lad. 

Derfor skal du vælge Volkswagen Erhvervsbiler

Volkswagens populære erhvervsbiler er bygget til virksomheder, som har brug for et køretøj, der aldrig svigter. I mere end 70 år har Volkswagen bygget erhvervsbiler. Derfor ved vi, hvad der kræves af en bil, som dag ud og dag ind er jeres vigtigste arbejdsredskab.

Alle vores modeller er kendetegnet af tysk kvalitet med driftssikkerhed og køreegenskaber i verdensklasse. Når du vælger en Volkswagen, får du et helt erhvervsteam i ryggen. Med vores prisvenlige service- og reparationsaftaler skal du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter, og du får adgang til alle landets Volkswagen-autoriserede værksteder.

Vores erfaring med erhvervskunder betyder, at vi kender dine behov og forstår din virkelighed: Du bruger bilen. Resten tager vi os af. 

Volkswagen Erhvervsbiler - Altid godt kørende.

Motorer

Motoren i Crafter er driftssikker, har lavere udledning og et lavt forbrug.