En blå VW Polo holder foran en rampe, en mand går forbi bagenden med LED-baglygter (ekstraudstyr).

Den nye Polo

Den nye Polo kan leveres i 2021, og du kan allerede nu booke en prøvetur.

Den nye Polo kan leveres i 2021, og du kan allerede nu booke en prøvetur.

Pris fra
209.995kr.
CO2-udslip
118 - 132g/km
Effektivitetsklasse
A+
Hestekræfter
95 - 110hk.

Ny Polo. Flere features. 

Hvem siger, at du ikke kan forvente dig store features i en mindre bil? Oplev progressivt design og intelligent teknologi i den nye Polo. 

Vil du komme endnu tættere på den nye Polo? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Den nye Polo kommer med et nyt modelprogram bestående af fire udstyrsvarianter

Polo har siden introduktionen af den første generation tilbage i 1975 excelleret i at tilbyde egenskaber fra de større biler i et mere kompakt format. Det har været en opskrift på succes, og den nye opdaterede Polo fortsætter denne tradition på raffineret vis. I videoen kan du se præsentationen af den nye Polo.

Book en prøvetur i den nye PoloOpens an external link

--:--

Privatleasing af Polo inkl. Serviceaftale fra kr. 2.899,-/md*

Det er nu muligt at privatlease den nye Polo til attraktive månedlige priser og en udbetaling på kr. 10.000,-*. Med Volkswagen Privatleasing er du desuden i sikre hænder, da din leasingaftale og de viste priser altid er inklusive en service- og vedligeholdelsesaftale. Så kan du fokusere på det, der er vigtigt - nemlig at nyde oplevelsen bag rattet i din nye Polo.

*Polo Life 1,0 TSI 95 HK. Forbrug v. bl. kørsel. 19,2 km/l. CO2-udslip 118 g/km. A+ Saml. omk. for 36 mdr./15.000 km/år kr. 114.964,-. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.): kr. 45.388. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof, grøn ejerafgift. Positiv kreditvurdering, køb af kaskoforsikring og betaling via BS forudsættes. Bilen er vist med ekstraudstyr. Privatleasing via VWSF A/S.

--:--

Den nye Polo har mange highlights. Her ser vi kort på tre af dem:

Lyssignatur på VW Polo: med lysstribe og IQ.LIGHT - LED-Matrix-forlygter som ekstraudstyr.
1
1.
De viste IQ.LIGHT-lygter er ikke standardudstyr.

IQ.LIGHT - LED-Matrix-forlygter

Giver lys i øjnene

IQ.DRIVE Travel Assist (ekstraudstyr) i VW Polo omfatter også et kapacitivt rat.

IQ.DRIVE Travel Assist

Holder dig på sporet. Og holder de andre på afstand.

Nærbillede af Digital Cockpit Pro (ekstraudstyr) i VW Polo, hvor der blandt andet ses speedometer og navigation.

Digital Cockpit

Overblik over vigtige informationer

Design

Giver lys i øjnene 

Allerede ved første øjekast ser man et af de vaskeægte højdepunkter, der fås som ekstraudstyr* til den nye Polo: de innovative IQ.LIGHT – LED-Matrix-forlygter. Matrix-teknologien giver mulighed for at køre permanent med fjernlys uden at blænde andre trafikanter.** Det, der gør indtryk på fronten, må naturligvis ikke mangle på bagenden: Pakken omfatter LED-baglygter (ekstraudstyr) med animeret stoplys og integreret dynamisk blinklys, som viser retningen med en flydende lysbevægelse. 

* Standardudstyr til udstyrslinjerne Polo Style og Polo GTI
** Inden for de systemmæssige grænser.

Digital komfort

Overblik over vigtige informationer

Kombiinstrumentet Digital Cockpit er standardudstyr i den nye Polo og viser dig det klassiske indhold som fx speedometer og kilometertæller på en 8” (20,32 cm) stor farveskærm med høj opløsning. Med Digital Cockpit Pro* kan visningen på den 10,25” (26,04 cm) store skærm tilpasses efter dine individuelle ønsker. Du kan fx vælge at få vist dine førerassistentsystemer rent optisk eller også vælge en kombination af navigationskort og medievisning – alt sammen i flot grafik og med animationer.

* Ekstraudstyr i Polo Life, Polo Style og Polo R-Line